Bildirim
dsp 500 oyun kulaklığı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Aldığın yere telefon açıp sor o zaman bunun içinden driver falan filan çıkmadı...Ellerinde yedek driver cd si varsa kopyalayıp göndersinler...
Veyahut bu kulaklığı kullanan bir arkadaş elindeki driver cd sini bi upload sıtesıne yüklesin ordan sen download et cd ye çek keyfine bak -
beyler fikirlere ihtiyacım var acilen resimler göndereyim bi çare bulalım şu işe
-
Kulaklığınızı USB deb bağladığınız zaman donanım tanındı sesi geliyor mu? Aygıt yöneticisi üzeinde sarı soru işareti var mı?
Kulaklığınızı başka bilgisayarda denediniz mi, orada çalışıyor mu?
Bilgisayarınızda, başka bir kulaklık denediniz mi? -
dejay ilgin için teşekkür ederim hallettim problemi..
aygıt yöneticisinde soru işareti vardı otomatik sürücü yükleme işlemi yaptım problem ortadan kalktı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MTCsK -- 5 Haziran 2007; 3:19:55 > -
quote:
Orjinalden alıntı: _quest1on_
dejay ilgin için teşekkür ederim hallettim problemi..
aygıt yöneticisinde soru işareti vardı otomatik sürücü yükleme işlemi yaptım problem ortadan kalktı
Güzel !!
-
KArdeşimde almış aynı kulaklıktan ama cd felan vermemişler.Sonra netten buldm.
http://www.plantronics.com/north_america/en_US/support/softwaredownloads/dsp.jhtml
bende yukardaki adresten yazılım ve driver çektim.Ama Aygıt yöneticisinden de denememe rağmen driverı tanımıyor.
WinXp pro.Aygıt yöneticisinde yazıyor Plantronic Headset gibi ama güncelle diyorm bulamıyor bişey.
pers-drv_01_03.exe yi klasöre çıkartıp gösteriyorum ama yine olmuyor.
Acaba ne yapabilirim.
İ.sistemi xp pro
Kulaklık dsp 550 -
quote:
Orjinalden alıntı: byrd
http://www.plantronics.com/north_america/en_US/support/softwaredownloads/dsp.jhtml
bende yukardaki adresten yazılım ve driver çektim.Ama Aygıt yöneticisinden de denememe rağmen driverı tanımıyor.
WinXp pro.Aygıt yöneticisinde yazıyor Plantronic Headset gibi ama güncelle diyorm bulamıyor bişey.
Acaba ne yapabilirim.
İ.sistemi xp pro
Kulaklık dsp 550
Aygıt yöneticisi üzerinden sağ tıklayıp güncelleştir dediğiniz de "listeden ya da belirli konumdan yükle" diyerek siteden indirdiğiniz sürücüyü gösterdiniz mi?
-
Kulaklığın içinden zaten cd çıkmıyor,internet sitesinden indireceksiniz.Tak çalıştır oldugu için takar takmaz çalışır,persona yazılımı bass ayarları için yapılmıştır. -
quote:
Orjinalden alıntı: dejaay
quote:
Orjinalden alıntı: byrd
Acaba ne yapabilirim.
İ.sistemi xp pro
Kulaklık dsp 550
Aygıt yöneticisi üzerinden sağ tıklayıp güncelleştir dediğiniz de "listeden ya da belirli konumdan yükle" diyerek siteden indirdiğiniz sürücüyü gösterdiniz mi?
Evet sitesinden indirdiğim 01/10/03 pers-drv (148KB) ı klasöre çıkartıp gözat diyerek gösterdim ama yine görmedi..
Vista direk tanıdı ama xp sp2 tanımıyor...
-
kardeş kulaklık nasıl memnunmusun? -
arkadaşlar bu kulaklığın vista 64 için eski driverını yükleyemedim..
yükledim çalışmadı..
bilginiz felan varmı nezaman vista driverının çıkacağı hakkında şuan sessiz sessiz pc bana bakıyor ben pc'ye teşekkür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xıvcax -- 3 Temmuz 2008; 22:03:15 > -
quote:
Orjinalden alıntı: xıvcax
arkadaşlar bu kulaklığın vista 64 için eski driverını yükleyemedim..
yükledim çalışmadı..
bilginiz felan varmı nezaman vista driverının çıkacağı hakkında şuan sessiz sessiz pc bana bakıyor ben pc'ye teşekkür.
aynı sorun bendede var. müşteri hizmetlerini aradım şimdi onlarda oyalayıp duruyolar
varmı bu problemi çözebilen arkadaşlar ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn -- 1 Aralık 2008; 18:25:12 > -
arkadaşlar kulaklığın sıfırını nerden bulabiliyoruz.bir bilene sorayım dedim gidip alayım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X