Bildirim
DSN NE YAW?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
DNS demek istedin herhalde... -
DNS=Domain Name Server... -
sanırım DSN Data Source Name
bildi#287;im kadar#305;yla ASP ile Veritaban#305; aras#305;ndaki ba#287;#305; kuran bi#351;i.
hostunla görüş. onlar sana gerekli bilgiyi verir.
Sen veritabanı falan ne diye sor onlar sana sölerler nereye ne yazıcağını. şifrelerini falan. -
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by mobile</i>
<br />DNS demek istedin herhalde...
<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
DNS DEĞİL DSN dün siteyi yükledim çalıştıramadım -
Host la iletişim kuruyum, kendim çözemeyecem -
yüklediğin site nasıl bir veri tabanı kullanıyor? -
dns demek;domainin hangi hosta gidip açması gerektiğini belirten bir olaydır.mesela;bir domain aldınız.ama sadece domain.peki dosyaları nereye atacaksınız.host'a.hostuda başka bi firmadan aldınız.şimdi ziyaretçiwww.domainisminiz.com yazdığında dns ayarları sayesinde domain gidip o host içindeki dosyaları ziyaretçiye gösterir. -
script dns değil dsn yi tartışıyoruz:-) -
DNS İLE İLGİLİ PROBLEMİNİ HOST ALDIĞIN ŞİRKETE DANIŞ EN İYİ BİLGİYİ ONLAR VERİRLER..
SEVGİLERİMLE... -
DNS ile iLgiLi sorununu tam anLamadım biraz daha ayrıntıLı yazarsan yardımcı oLuruz sana ..
SewgiLerimLe !! .. -
dsn'ymiş yav.ben de dns sandım:))harbi dsn ne?:))) -
dsn : data source name
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X