Şimdi Ara

DSN NE YAW?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili forum arkadaşlarım yeni host aldık siteyi yükledik fakat hiçbir sorun olmamasına rağmen HTTP 500 iç sunucu hatası verio, bu DSN ayarları kısmına girdim kontrol panelinde "Hicbir kayit bulunamadi." die bi yazı var. DSN ekle die bi kısım daha var ne yapıcaz burda? Resminide çektim bi bakın.

DSN NE YAW?

• DNS demek istedin herhalde...
  • DNS=Domain Name Server...
  • sanırım DSN Data Source Name
    bildi#287;im kadar#305;yla ASP ile Veritaban#305; aras#305;ndaki ba#287;#305; kuran bi#351;i.
    hostunla görüş. onlar sana gerekli bilgiyi verir.

Sen veritabanı falan ne diye sor onlar sana sölerler nereye ne yazıcağını. şifrelerini falan.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by mobile</i>
    <br />DNS demek istedin herhalde...
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

DNS DEĞİL DSN dün siteyi yükledim çalıştıramadım
  • Host la iletişim kuruyum, kendim çözemeyecem
  • yüklediğin site nasıl bir veri tabanı kullanıyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MU ARCHANGEL NE BU BÖLE LAN
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dns demek;domainin hangi hosta gidip açması gerektiğini belirten bir olaydır.mesela;bir domain aldınız.ama sadece domain.peki dosyaları nereye atacaksınız.host'a.hostuda başka bi firmadan aldınız.şimdi ziyaretçiwww.domainisminiz.com yazdığında dns ayarları sayesinde domain gidip o host içindeki dosyaları ziyaretçiye gösterir.
  • script dns değil dsn yi tartışıyoruz:-)
  • DNS İLE İLGİLİ PROBLEMİNİ HOST ALDIĞIN ŞİRKETE DANIŞ EN İYİ BİLGİYİ ONLAR VERİRLER..
    SEVGİLERİMLE...
  • DNS ile iLgiLi sorununu tam anLamadım biraz daha ayrıntıLı yazarsan yardımcı oLuruz sana ..

SewgiLerimLe !! ..
  • dsn'ymiş yav.ben de dns sandım:))harbi dsn ne?:)))
  • dsn : data source name
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.