Şimdi Ara

dsmart maxi paket + internet sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1. Ben dsmart maxi hd arti internet alicam
    ama interneti 8megabit 25Akn mi alsam 16megabit 50gb kotali mi. Ve akn uygulaniyor mu(fiyatlar sorun degil 4 lira fark var)
    2.arkadasim hdmaxi almis 30tlye ilk bir ay sonunda sinema kanallari gitmis. Cok sacma geldi eger oyle olursa almicam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr_Unknown

Merhaba arkadaslar size iki sorum var
    ama interneti 8megabit 25Akn mi alsam 16megabit 50gb kotali mi. Ve akn uygulaniyor mu(fiyatlar sorun degil 4 lira fark var)
    2.arkadasim hdmaxi almis 30tlye ilk bir ay sonunda sinema kanallari gitmis. Cok sacma geldi eger oyle olursa almicam

sinema tv kanalları ilk 1 ay bedava onun dışında sadece sinegold ve sineplus var sadece gerisi yani sinema tv kanalları full pakette...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metbey -- 13 Şubat 2012; 12:39:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metbey

quote:

sinema tv kanalları ilk 1 ay bedava onun dışında sadece sinegold ve sineplus var sadece gerisi yani sinema tv kanalları full pakette...

sineplus falan gidiyor mu. çok saçma olur öylee
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: metbey

quote:

sineplus falan gidiyor mu. çok saçma olur öylee

yok sineplus ve sinegold internetteki dedikelri dogruysa gitmiyor.. giden sadece sinema tv ler ... dsmart sahipleri bunu daha iyi biler bend edsmart'a geçiş arefesindeyim tam akrar veremedim..

• Sadece sinema kanalları gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: devito

Sadece sinema kanalları gidiyor.

De yanlış anlarlar şimdi. Sinema kanalları derken kasıt: Sinema TV 1/2/1001/Aile isimli kanallar extra paketle alınıyor. Sine isimli kanallar gitmiyor. Sine Plus/Gold/Türk/Fest gitmiyor yani diye açıklamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 13 Şubat 2012; 15:34:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

quote:

Orijinalden alıntı: devito

Sadece sinema kanalları gidiyor.

De yanlış anlarlar şimdi. Sinema kanalları derken kasıt: Sinema TV 1/2/1001/Aile isimli kanallar extra paketle alınıyor. Sine isimli kanallar gitmiyor. Sine Plus/Gold/Türk/Fest gitmiyor yani diye açıklamak lazım.

cevap için teşekkürler derdimi siz anladınız :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tivibu Süper Paket Kampanyası
    4 yıl önce açıldı
    Tivibu go ile tivibu Ev farkı
    9 yıl önce açıldı
    1 aylık tivibu deneme paketi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.