Şimdi Ara

DSMART KANAL EKLEME

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
41.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Uydular hakkında pek bilgim yok, ilk kez birkaç hafta önce DSmart aldım.
    Kendi standart kanalları haricinde başka kanalları nasıl ekliyoruz, adım adım tarif edebilirseniz çok sevinirim...

• quote:

Orjinalden alıntı: KILICINRUHU

Merhaba arkadaşlar,
    Uydular hakkında pek bilgim yok, ilk kez birkaç hafta önce DSmart aldım.
    Kendi standart kanalları haricinde başka kanalları nasıl ekliyoruz, adım adım tarif edebilirseniz çok sevinirim...

hangi kanalı ekleyeceksen frekansını alıp;

ayarlar-kanalları düzen-kanal ekle-
    uydu-türksat
    tarama modu- şifresiz
    transponder-user
    frekans-.......
    senbol oranı......
    fec oranı.....
    kırmızı tuşa basıp kanal taraması yapılıyor. kanallar cıktıktan sonra sarı tuşa basıp kanalları kaydediyorsun.
  • Çok teşekkürler. Yalnız benim eklemek istediğim belli bir kanal yok ben uyduda var olan tüm kanalları taratıp hoşuma gidenleri listeden eklemeyi düşünüyordum. Bu mümkün mü acaba?
  • quote:

Çok teşekkürler. Yalnız benim eklemek istediğim belli bir kanal yok ben uyduda var olan tüm kanalları taratıp hoşuma gidenleri listeden eklemeyi düşünüyordum. Bu mümkün mü acaba?

tabiki mümkün

ayarlar-kanalları düzen-kanal ekle- yeşil tuşa basıyoruz. bütün uyduyu tarar bulunan kanallardan istediğini eklersin....
  • Tamamdır daxir ;) dediğin gibi yaptım kanalları ekledim, ilgin ve yardımın için çok teşekkür ediyorum saolasın :)
  • quote:

Tamamdır daxir ;) dediğin gibi yaptım kanalları ekledim, ilgin ve yardımın için çok teşekkür ediyorum saolasın :)

rica ederim...
  • Arkadaşlar, Dsmarttaki kanal sıralamasını değiştirmek, sevmediğiniz kanalları listeden çıkarmak mümkün mü?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Taşralı

Arkadaşlar, Dsmarttaki kanal sıralamasını değiştirmek, sevmediğiniz kanalları listeden çıkarmak mümkün mü?

Hayır , favori listesiyle sınırlı bu olay yada engelleme...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Habana -- 6 Temmuz 2008; 19:04:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Taşralı

Arkadaşlar, Dsmarttaki kanal sıralamasını değiştirmek, sevmediğiniz kanalları listeden çıkarmak mümkün mü?

Mualesef hayır.Sadece favori kanal listesiyle oynayabiliyorsunuz..
  • arkadaşlar d smart hd aldık ama kanal eklemeyi bulamıyoruz :( planet sinema kanalını çok izliyodum ben d smartta sadece planet türk var kanal ekleme nasıl oluyo bilen varmı
  • Planet Sinema da var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.