Şimdi Ara

DSMART HOTBİRD SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
4.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün dsmart aldım değiştirme kampanyasından benim dandik rex marka uyduyu 90a aldılar ben onu 50 ytl'ye almıştım üzerine de 180 ytl verdim neyse soruna geleyim bende çift çanak var daha önceki cihazda hem türksatı hemde hotbirdi izliyordum fakat dsmartta sadece türksatı gösteriyor hotbirdde arama yaptığım zaman sinyal yok diyor bunun bir ayarı mı var nasıl izleyeceğim hotbirdde ki kanalları bi yardımcı olursanız arkadaşlar halledelim şu sorunu

• menü>ayarlar>sistem ayarları>lnb ayarına gir ,lnb 2yi seç,uydudan hotbird seç,diseqc ayarını yap,kaydete bas. daha sonra

menü>ayarlar>kanalları düzen e gir kanal ekleye bas, uyduyu hotbirdde ayarla ,uydu tara de.
    yine sinyal yok derse,müşteri hizmetlerini ara ,hotbird kanallarını açmak istiyorum yardımı olurmusunuz de,cihazına sinyal gönderirler ve cihazında 200 den sonra hotbird kanalları açılır
  • quote:

Orjinalden alıntı: funnygirl

menü>ayarlar>sistem ayarları>lnb ayarına gir ,lnb 2yi seç,uydudan hotbird seç,diseqc ayarını yap,kaydete bas. daha sonra

menü>ayarlar>kanalları düzen e gir kanal ekleye bas, uyduyu hotbirdde ayarla ,uydu tara de.
    yine sinyal yok derse,müşteri hizmetlerini ara ,hotbird kanallarını açmak istiyorum yardımı olurmusunuz de,cihazına sinyal gönderirler ve cihazında 200 den sonra hotbird kanalları açılır

bende bu şekilde yapıyordum zaten ama hotbirdde sinyal yoktu bugün kurcalarken sorunu çözdüm tursatta dicecq a idi hotbirdde b yapıp aratıyordum bugün d yapıp arattım ve bütün hotbird kanallarını buldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.