Şimdi Ara

DSMART HAKKINDA TÜM SORULARINIZA YANIT BULABİLİRSİNİZ. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, plus kutu ile ilgili bir sorum var net cevabı bulamadım maalesef. Evime merkezi sistemden tek kablo iniyor ve ikinci kabloyu öekme şansım yok onun için gelen kabloyu splitter ile ikiye bölüp plus kutunun anten girişlerine bağlasam sadece izlediğim yayını kaydedip ileri geri alabilirmiyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aesoydan kullanıcısına yanıt
    o şekilde mümkün lakin sinema ve spor kanallarınızın bazılarında sinyal yok uyarısı alırsınız. denenmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senoldeger -- 10 Şubat 2015; 14:04:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senoldeger

o şekilde mümkün lakin sinema ve spor kanallarınızın bazılarında sinyal yok uyarısı alırsınız. denenmiştir.

Teşekkür ederim demekki randımanlı çalışmayacak oysaki 25 tl. ye full paket anlaşacaktım dsmartla.

• quote:

Orijinalden alıntı: aesoydan

quote:

Teşekkür ederim demekki randımanlı çalışmayacak oysaki 25 tl. ye full paket anlaşacaktım dsmartla.

Hayırlısı olsun, şu anda yan oda ile ilgili ve plus cihazları tek kablo ile çalıştırmak için mühendislerimiz çalışıyorlar ilerleyen zamanlarda tek kablo ile hem yan oda hemde plus(kayıtlı) cihazlar çalıştırılabilecektir.
  • Cı+ modül sinema+dizi+spor paketini kaça verirsiniz?
    Bende de ngpeople ve ngturkey yayın gücü düşük ne yapılabilir?

İstanbuldayım.

• Sınama dizi ve fiber kampyansina başvurudan ama soruların var ayrı yarı hem superonline için hemde dsmart için mi taahütl vermek gerek yoksa sadece dsmart a mi ?

Birde ben açsak telefonla basvursam intertim kesime uğrar mi ? Ttnet kullanıyorum suan.

• Merhaba, blu smart tv lerde mevcut mu.. Birde general mobile discovery de google sertifika sorunu nedeniyle uygulamayi telefonda kullanamamaktayim.. Bu sorun ne zaman cozulur.. Android uyumlu tv box larda Uygulamayi kullanabilirmiyiz ayni sorun bu cihazlardada olur mu..

• quote:

Orijinalden alıntı: trakianboy

Cı+ modül sinema+dizi+spor paketini kaça verirsiniz?

İstanbuldayım.

Yayın gücünün en güçlü olduğu bölgelerden birindesiniz. Görüntüde herhangi bir kesilme yok ise yayın gücünün düşük olduğu sizi yanıltmasın cihazınız sahte sinyal gösteriyor olabilir. yayınlarda donma,buzlanma, kesilme oluyor ise çanak anten teşkilatınızı kontrol ettirmelisiniz.

sinema+dizi+spor: aktivasyon dahil kargo dahil 2 yıl 1040 TL'dir. Kredi kartına peşin fiyatına 6 taksit imkanı sunulmaktadır.

sayg.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RiigorM

Sınama dizi ve fiber kampyansina başvurudan ama soruların var ayrı yarı hem superonline için hemde dsmart için mi taahütl vermek gerek yoksa sadece dsmart a mi ?

Birde ben açsak telefonla basvursam intertim kesime uğrar mi ? Ttnet kullanıyorum suan.

sayın RiigorM;
    Hem dsmart hemde süperonline (bundle) için 24 ay taahhüt söz konusudur. Süperonline nı süperonline ekipleri gelerek modem kullanmak kaydıyla interneti açarlar. Bizler(dsmart) de dsmart cihazınızı takarak tv yayınınızı veririz daha sonrasında ttnete giderek ttnetinizi kapattırabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senoldeger -- 11 Şubat 2015; 9:13:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutay2455

Merhaba, blu smart tv lerde mevcut mu.. Birde general mobile discovery de google sertifika sorunu nedeniyle uygulamayi telefonda kullanamamaktayim.. Bu sorun ne zaman cozulur.. Android uyumlu tv box larda Uygulamayi kullanabilirmiyiz ayni sorun bu cihazlardada olur mu..

Google sertifika sorunu nedeniyle tv box larda çalışmamaktadır, ve ilgili arge çalışmaları yapılmaktadır. discovery ile ilgili bir tecrübem olmadığı için bir şey söylemem yanlış olacaktır, konuyla ilgili net bir bilgi aldığımda sizinle buradan paylaşacağım.

Sayg.
  • Sn. senoldeger
    Sizce en iyi görüntü veren dsmart cihazı hangisi tespitlerinize göre?

• quote:

Orijinalden alıntı: aesoydan

Sn. senoldeger
    Sizce en iyi görüntü veren dsmart cihazı hangisi tespitlerinize göre?

Hd modellerimizi önermekteyim, hepsi son teknoloji ürünleri kullanılarak üretilmektedir. Üretim yaptırdığımız başlıca firmalar Humax, Pace, Vestel dir. Tüm modellerini içtenlikle kullanabilirsiniz.

Sayg.
  • quote:

quote:

Merhaba, blu smart tv lerde mevcut mu.. Birde general mobile discovery de google sertifika sorunu nedeniyle uygulamayi telefonda kullanamamaktayim.. Bu sorun ne zaman cozulur.. Android uyumlu tv box larda Uygulamayi kullanabilirmiyiz ayni sorun bu cihazlardada olur mu..

Google sertifika sorunu nedeniyle tv box larda çalışmamaktadır, ve ilgili arge çalışmaları yapılmaktadır. discovery ile ilgili bir tecrübem olmadığı için bir şey söylemem yanlış olacaktır, konuyla ilgili net bir bilgi aldığımda sizinle buradan paylaşacağım.

Sayg.

Bu sorun uzun zamandir var.. Digiturkun Digiplay ve diledigin yerde uygulamarinda bu tarz bi sorun yokken d smartta nicin var...
    Sizce ne zaman duzeltilir..

• quote:

quote:

quote:

Sayg.

Bu sorun uzun zamandir var.. Digiturkun Digiplay ve diledigin yerde uygulamarinda bu tarz bi sorun yokken d smartta nicin var...
    Sizce ne zaman duzeltilir..

Ne zaman düzeleceği hakkında biz bayilerinde tam bir bilgisi yoktur, üst birimlerimizden gelen bilgi ar-ge ekibinin konuyla ilgilendikleridir. dsmart'ın dışındada ilgili cihaz firmalarıda bununla ilgili çalışma yapmaktadırlar. dsmart blu ilgili cihazlarda çalışması için silverlight programını destekliyor olmasıdır yazılımsal konuda yeterli bilgiye sahip değilim yazılımsal bilgiye sahip arkadaşların bu konuya daha ciddi bir cevap vereceğini düşünüyorum. Teknolojinin çığır aştığı bu zamanda bu gibi küçük sorunların çok zaman almadan çözüleceğine inanmaktayım.

saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senoldeger -- 11 Şubat 2015; 12:55:16 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: trakianboy

Cı+ modül sinema+dizi+spor paketini kaça verirsiniz?

İstanbuldayım.

Yayın gücünün en güçlü olduğu bölgelerden birindesiniz. Görüntüde herhangi bir kesilme yok ise yayın gücünün düşük olduğu sizi yanıltmasın cihazınız sahte sinyal gösteriyor olabilir. yayınlarda donma,buzlanma, kesilme oluyor ise çanak anten teşkilatınızı kontrol ettirmelisiniz.

sinema+dizi+spor: aktivasyon dahil kargo dahil 2 yıl 1040 TL'dir. Kredi kartına peşin fiyatına 6 taksit imkanı sunulmaktadır.

sayg.

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Apartman merkezi sisteminde bir zayıflık olmalı. Bu arada 1 yıllık modüllü sinema+spor+dizi paketini 284 tl ye aldım sizin verdiğiniz rakamlar epey yüksek geldi. Bu paraları verenlere benden selam olsun.

• hd modül üyeligim süresi bitti. üyeligimi başaka kişiye devir edebilirmiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coscos1222 -- 11 Şubat 2015; 20:14:56 >
  • Tv alana 3 Ay denemesi bedava vardi devam ediyor mu ?

• Merhabalar. Yaklaşık 3 yıl d smart ve interneti bir arada kullanmaktaydım. Geçtiğimiz aylarda fatura yüksek gelmesinden dolayi kapattirdim. Ayda yaklaşık 80tl fatura geliyordu ve beni baya bi zorluyordu. Şuan yeniden tv ve internet hizmeti almak istesem eski abonelere yönelik fiyatta yardımcı olabilirmisiniz acaba merak etmekteyim. Max. 50-55tl ye bu hizmeti alma şansım varmıdır. Teaekkurler.
    Not: internet için yalın hizmet olmalıdır.

• beter.böcek kullanıcısına yanıt
    Samsung Denemesi Bedava Kampanyası (Süper Paket)_Ocak2015
    Ekim 2014 – 31 Mart 2015 tarihleri arasında SAMSUNG marka televizyon satın alan müşteriler faydalanır. Kampanya kapsamında müşteriye 2 ay boyunca Sinema+Dizi+Spor HD paket deneme amaçlı açılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unforgivengin

Merhabalar. Yaklaşık 3 yıl d smart ve interneti bir arada kullanmaktaydım. Geçtiğimiz aylarda fatura yüksek gelmesinden dolayi kapattirdim. Ayda yaklaşık 80tl fatura geliyordu ve beni baya bi zorluyordu. Şuan yeniden tv ve internet hizmeti almak istesem eski abonelere yönelik fiyatta yardımcı olabilirmisiniz acaba merak etmekteyim. Max. 50-55tl ye bu hizmeti alma şansım varmıdır. Teaekkurler.
    Not: internet için yalın hizmet olmalıdır.

eski abone olarak bir ayrıcalık sağlanmamaktadır, lakin açık adresinizi özelden atarsanız size yardımcı olmaya çalışayım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.