Şimdi Ara

Dslr yada başka bir şey önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fotografçılıktan çok anılarımı karelemek için uygun fiyatlı bir makina arıyorum. Fiyat olarak 500 tl civarlarında, video çekim kalitesinin önemi olmayıp hareketli iken bile net fotolar çeken bir makine arıyorum. Hatta hareketi geçtim elim titredi diye bulanık çekmesin ya da bulanık çekmek için can atmasın yeter. Samsung galay s2 nin bile kamerasından memnunum ama daha iyi bir kalite istiyorum. Ayrıca dış görünüş ve ebatı benim için önemli. 1.80 boyunda bir adam uygun orta boylarda bir şey arıyorum. Ne önerirsiniz?

• ayrıntılı cevabınız için gerçekten teşekkür ederim :) siz olsanız hangisini alırdınız? ekranda fotografı göstereydi iyiydi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Ali

ayrıntılı cevabınız için gerçekten teşekkür ederim :) siz olsanız hangisini alırdınız? ekranda fotografı göstereydi iyiydi :)

Rica ederim. 40D,1000D tavsiye ederim.
  • Bu hareketli iken net fotolar dediğiniz olayı açıklar mısınız ? Foto makinası ve çekecek kişi mi hareketli iken yoksa fotoğraflanacak obje, kişi, araç vb. mi hareketli iken ?! Bazı mesajlara denk gelmiştim de "Neden titreşim engelleme sistemi hareket eden objeyi net çekme konusunda işe yaramıyor" benzeri bir yorum ile makinanın iyi olmadığını söylemeye çalışmışlardı. Bu konuda biraz bilgi edinmeniz lazım. Hareketli şeyleri net çekebilmenin gerekleri nelerdir diye. Öyle durumlar vardır ki 10.000 TL'lik makina da alsanız bu mümkün olmayabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.