Şimdi Ara

DSLR Fotograf makinesi onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar aklimda nikon D5100 var. Fakat makineyi aldiktan sonra ayriyetten lenslere verebilecek param yok yani vermek istemiyorum. Ben kaliteli fotograflar ve doga manzara fotografi cekmek istiyorum kaliteli bir sekilde. Hangi kamerayi onerirsiniz bana?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yukari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OA -- 28 Kasım 2012; 21:48:47 >
  • Lense para harcamam diyorsanız dslr almayın.Aynı fiyatlara güzel ileri seviye kompakt makineler var

• madem aldın, satma.
    Al 18-105 VR lens ikinci el. Bi daha da lense para harcamazsın.
  • Lenslere para vermek istemiyorsan hiç bulaşma birde az bir fiyatta deiller ama çekeceğin fotoğraflar çok daha iyi olucaktır dslr da ben lens almak istemiyorum diyorsan dslr like (ultra zoomlara) bak
  • eğer portre çekimleri çok yapacaksan nikon d5100 kesinlikle tavsiye ederim resim çıktısı çok temiz fakat kullanımın genel olacaksa foto video olarak sony nexf3 de iyidir. d5100-sony nex5n-nexf3-hx100-canon 60d kullandım portre olarak d5100 genel kullanım olarak nexf3-5n tavsiye edebilirim dslr like ise sadece dış mekanlar ışığın bol olduğu yerler için tavsiye ederim fakat iç mekanda kesinlikle dslr ile dslr like kıyaslanamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şubat -- 2 Aralık 2012; 21:51:20 >
  • Bugun d5100 ile d90 i elime aldim d5100 turkce menu olmasina ragmen D90 i daha cok begendim cekim yusuna uzunca basinca fokuslamasi falan iyi d5100 de oyle birsey yok bu yuzden hosuma gitmedi. D90 iyi bence sizce?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon 1100D için lens tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Canon 600D Fotoğraf Makinesi
    geçen yıl açıldı
    DSLR Kamera Önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 5100 ile D90 aynı fiyata mı? Mali sınırlılık demiştin de...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.