Şimdi Ara

DSG araç bakım servis mi? özel servis mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 2013 model seat ibiza 1.2 tsi+dsg araç sahibiyim. Şimdiye kadar bütün bakımlarını serviste yaptırdım.6 senedir ( şuan 63000 km de) aracım bakımlarını hep yılı geldiği için yaptırdım. Şimdi aracı satmayı düşünüyorum. Sizce bakım yaptırayım mı? Yaptırırsam servis-özel servis nerede yaptırayım? yada alıcıya belirterek yaptırmadan mı satayım? Kararsız kaldım yardımlarınızı bekliyorum.
    Satma nedenim aracın küçük gelmesi ve artık yattığı yerden kasko+sigorta+mtv parasını ödemekten sıkılmamdan kaynaklnıyor( 1200 kasko+ 650 lira sigorta+336 lira mtv= 2186 tl) aylık 200 lira gidiyor neredeyse aylık 500-600 km yol için tutmak istemiyorum.(ortalama tüketim şehir içi 6.8-7 lt 500-600 km de 250-300 lira yakıt yaksa, diger giderlerle beraber aylık 500 lira gidiyor ) bana mantıksız geliyor. Muhtemelen uzun süre araba almam alırsamda kasko yapmayacağım ucuz bir araç alırım

• Öncelikle dsg'li bir aracın yetkili serviste bakımlarının yapılması avantajdır.
    Eger yaptırmazsanız satış fiyatını biraz düşürebilir, yaptırırsanız da satış fiyatını artırabilirsiniz.

Ben olsam satmadan önce özel servise götürmezdim. Birçok kişi iyi niyet garantisinden dolayı yetkili servis bakımlı aracı ön planda tutuyor. Yetkili servise gitmeseniz bile satarken bunu alıcıya belirtirsiniz. Alıcı servis konusunda kendi kararını verir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 yılı doldurmuş araçlara iyi niyet olmayacağına dair söylentiler var . Gideceğiniz yetkili servise bu durumu sorun öyle gidin (yetkiliye bakım yaptıracaksanız )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbirşey yapmadan satın gitsin. 700-800 bakıma vereceğinize ekstra pazarlık payı olur, satış kolaylaşır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.