Şimdi Ara

dsdsa (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
3.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sadece cs go ya 1.6 almak yerine bu daha mı mantıklı acaba. Ama 99$ olan şey neden 30 tl sakata gelirsek? ilk kez steam kurup oyun alacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ns.xombe

sadece cs go ya 1.6 almak yerine bu daha mı mantıklı acaba. Ama 99$ olan şey neden 30 tl sakata gelirsek? ilk kez steam kurup oyun alacağım
    dsdsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89183934B -- 27 Mart 2021; 22:14:23 >
  • Şimdi parayi sana yollayacağınız sen kod vereceksin. O kodlar bu yazılı oyunların hepsini aktif ediyor. Doğru mu anladım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Şimdi parayi sana yollayacağınız sen kod vereceksin. O kodlar bu yazılı oyunların hepsini aktif ediyor. Doğru mu anladım
    dsdsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89183934B -- 27 Mart 2021; 22:14:20 >
  • quote:

Şimdi parayi sana yollayacağınız sen kod vereceksin. O kodlar bu yazılı oyunların hepsini aktif ediyor. Doğru mu anladım
    dsdsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89183934B -- 27 Mart 2021; 22:14:17 >
  • Tamam deneyelim bakalım. Hesap no felan gönder işbankası olursa daha iyi olur. Yarın atarım parayı
  • quote:

Tamam deneyelim bakalım. Hesap no felan gönder işbankası olursa daha iyi olur. Yarın atarım parayı
    dsdsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89183934B -- 27 Mart 2021; 22:14:8 >
  • Güvenilir bir alışveriş yaptık arkadaşla. 5 tl fazla yatırmıştım bunun karşılığında 1 tane CS GO key gönderdi. Tavsiye ederim.
  • Güvenli şekilde alışverişimi yaptım. Güvenilir bir arkadaşmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Güvenli şekilde alışverişimi yaptım. Güvenilir bir arkadaşmış
    dsdsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89183934B -- 27 Mart 2021; 22:14:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bewildrecht2

Güvenilir bir alışveriş yaptık arkadaşla. 5 tl fazla yatırmıştım bunun karşılığında 1 tane CS GO key gönderdi. Tavsiye ederim.
    dsdsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89183934B -- 27 Mart 2021; 22:14:13 >
  • dsdsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89183934B -- 27 Mart 2021; 22:14:6 >
  • valve complete pack aldım kendisinden daha ilk gün . haftaya kadar patlamazsa yazacağım.
  • hocam hâlâ var ise almayı düşünüyorum
  • gift işi sakat. siz de başkasından aldıgınızı söylüyorsunuz. sonucta siz degil o adam yamuk yaparsa herkesin oyunu gidecek. siz zararları karşılayacak mısınız sonra? hadi diyelim siz karşıladınız. oyunu aldıgınız size geri ödeme yapıcak mı. gerçi bu kısım daha çok sizi ilgilendiren birşey ama ...bu arada daha 3 gün önce aldıgım cs go revoked oldu kaldım mal gibi ortada. aldıgım kisi de sizin gibi baskasından item karsılıgı almıs. revoked oldugundunda cıkan isimle oyunu aldıgım kisiin ismi aynı degil yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DE01B36E3

hocam hâlâ var ise almayı düşünüyorum
    dsdsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89183934B -- 27 Mart 2021; 22:13:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper52

gift işi sakat. siz de başkasından aldıgınızı söylüyorsunuz. sonucta siz degil o adam yamuk yaparsa herkesin oyunu gidecek. siz zararları karşılayacak mısınız sonra? hadi diyelim siz karşıladınız. oyunu aldıgınız size geri ödeme yapıcak mı. gerçi bu kısım daha çok sizi ilgilendiren birşey ama ...bu arada daha 3 gün önce aldıgım cs go revoked oldu kaldım mal gibi ortada. aldıgım kisi de sizin gibi baskasından item karsılıgı almıs. revoked oldugundunda cıkan isimle oyunu aldıgım kisiin ismi aynı degil yani
    dsdsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89183934B -- 27 Mart 2021; 22:14:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper52

gift işi sakat. siz de başkasından aldıgınızı söylüyorsunuz. sonucta siz degil o adam yamuk yaparsa herkesin oyunu gidecek. siz zararları karşılayacak mısınız sonra? hadi diyelim siz karşıladınız. oyunu aldıgınız size geri ödeme yapıcak mı. gerçi bu kısım daha çok sizi ilgilendiren birşey ama ...bu arada daha 3 gün önce aldıgım cs go revoked oldu kaldım mal gibi ortada. aldıgım kisi de sizin gibi baskasından item karsılıgı almıs. revoked oldugundunda cıkan isimle oyunu aldıgım kisiin ismi aynı degil yani

Revoke olduğunda steamsupporta ticket atıp keylerinizi geri alabilirsiniz sanırım tam emin değilim
    8-9 ay önce key karşılığı dayz gift almıştım oyun bi kaç gün sonra kütüphaneden kaldırılınca steamsupporta ticket attığımda keylerimi geri yollamışlardı

• 1 ay önce arkadaşımın revoke olan oyunu için ticket attım steam e. İtemleri geri vermeyeceklerini söylediler.
  • Arkadaş güvenilirdir rahat olun açıkta kalmazsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.