Ağır konuşmuş olabilirim ama sürekli uyarıyoruz. En azından foruma bir sorsaydın. Şu kişi nasıldır fln diye? Olmadı eli öpülesi abilerimiz var onlar gerçekleştirirdi. Herneyse olan olmuş ayrıca mahkemeden bir sonuç alabileceğini hiç zannetmiyorum ama yine de şansını dene. Ha olumlu sonuç olursan mutlaka bilgilendir bizi başkalarının da işine yarayabilir.
Geçmiş olsun.
quote:
Orjinalden alıntı: Frost_Nova
quote:
Orjinalden alıntı: muttigirgin
beyler ben o suları aldım bir yerime koydum(soktum) artık akıllandım silkroadı da bıraktım artık artık askeri liseye önem verecegim hepinize benim aklımı basıma getirdiginiz icin tesekkurler... bu arada mahkeme olayı pazartesi baslayacak benim konusma gunluklerim ve karsı tarafın ip adresi ve cep telefonu benim kanıtlarım olarak sergilenicek babam kucuk bir mahkeme oldugunu soyluyor ama o adamın gereken cezaya carptırılması icin elimizden geleni yapıyoruz merak etmeyin en kotu ihtimalle para cezası alır odemedi mi kodese
mahkemeden bir sonuç alacağını hiç sanmıyorum.
1.si
quote:
Orjinalden alıntı: sage29
Sen bu adamı nasıl mahkemeye wercen acaba?Sen acc. acarken hmn "Confirm" dediğin yerde aslında acc. alıs-werisi yasal değildir yazıyor bu nedenle unut sn mahkemeyi
yani joymax'ın bundan haberi olsa o char banlanır çünkü joymax'a göre yasak.
2.si mahkemeye somut bir kanıt sunman lazım.öyle kompozisyon tarzı bir savunmayla işin zor.zaten suç da olsa gerekli yasal önemleri almazsan açtığın dava yalan olur.mesela bir dolandırıcı başkasını arazisini sana sattı,sana verdiği belgeler sahte bile olsa elinde olmalı,bunlar birer delildir.yani bu adama ben şu kadar para verdim demekle olmuyor elinde bir kanıt olacak.yasal olmayan birşeyin nasıl bir kanıtlı savunması olacaksa...
mahkemedeki muhabbetler de komik olur ya.
davacı:sayın hakim bu zat kafamın güzelliğinden yararlanıp,beni kandırıp, -okunuşu- çarımı zulalamıştır ve arazi olmuştur.
davalı:efendim aslında durum farklı.bu şahıstan çarın bilgilerini aldım denemek için de hemen oyunu açtım fakat sahip olduğum pc bileşenleri emesen + oyunu kaldıramıyor baktım emesen yanıt vermiyor.hemen ctrl+alt+delete yapıp işlemi bulup sonlandırdım.sonra oyuna girdim baktım güzel çar,şöyle bir test sürüşü yaptım,o arada bizim yiğenin tanımadığım arkadaşlarından biri de vardı çok nadir gelirdi şifreyi görmüş olsa gerek.yiğenin de dilinde bakla ıslanmıyor gizli soruy da söylemiş bu da biz yemek arası verdiğimzde şunu bir de ben deneyim diyerekten arkada açmışwww.silkroadonline.net'i hepsini değiştirmiş.sonra da telefonundaki zil sesini çaldırarak(dinleterek) durdurdu ve "a ahmet abi çok mu acil hadi ya tamam" diyererek tabakhaneye bir şeyler yetiştirircesine arazi oldu.biz yemekten sonra bir baktık sro'dan çıkılmış,dedik şuna bir ağız tadıyla pve yapalım.bir baktık şire tutmuyor,dedim yiğene şu arkadaşını ara. "aradığımız numara şu an ulaşılamıyor",evini sordum evini bilmiyormuş.sonra da bu arkadaşa söylemeye astarımız() olmadı,öyle kaldı, suçlu şuan hunter takılıyor.
hakim:
beyler bugun dava sorusturması acıldı ben delil olarak cep telefonuna gonderdigim mesajlar ve iki tarafın bilgisayarında kayıtlı olan bilgiler dogrultusunda hareket edecegimizi soyledi yetkililer ama babamın arkadası 300 YTL eden bir char icin bu mahkemenin deymegeceni bunun yerine kendisi Fethiye Cumhuriyet Bassavcılıgından bir telefon acarak iki tarafıda anlasmaya cagıracak karsı taraf eger kabul etmezse onun aleyhine olurmus cunku karsı taraf hırsızlıkla suclanacak yeni kanunlara gore cezası agırmıs bir insanın kredi kartını online olarak bosaltan bir sanık olarak yargılanacak benimle aynı magduriyeti yasayanlar kesinlikle yasal islemlere basvursun kesin bir sonuc cıkacak cunku savcınında dedigi gibi arkadası bugun-yarın ararlar ins. kabul eder eger etmezse ailesine yazık olur ! bana danısmak isteyen kisiler icin msn adresim:muttigirgin@hotmail.com
quote:
Orjinalden alıntı: muttigirgin
beyler bugun dava sorusturması acıldı ben delil olarak cep telefonuna gonderdigim mesajlar ve iki tarafın bilgisayarında kayıtlı olan bilgiler dogrultusunda hareket edecegimizi soyledi yetkililer ama babamın arkadası 300 YTL eden bir char icin bu mahkemenin deymegeceni bunun yerine kendisi Fethiye Cumhuriyet Bassavcılıgından bir telefon acarak iki tarafıda anlasmaya cagıracak karsı taraf eger kabul etmezse onun aleyhine olurmus cunku karsı taraf hırsızlıkla suclanacak yeni kanunlara gore cezası agırmıs bir insanın kredi kartını online olarak bosaltan bir sanık olarak yargılanacak benimle aynı magduriyeti yasayanlar kesinlikle yasal islemlere basvursun kesin bir sonuc cıkacak cunku savcınında dedigi gibi arkadası bugun-yarın ararlar ins. kabul eder eger etmezse ailesine yazık olur ! bana danısmak isteyen kisiler icin msn adresim:muttigirgin@hotmail.com
İnşallah gerçekten olumlu bir sonuç çıkmasını istiyorum. Eğer çıkarsa ki dediğine göre çıkacak, mutlaka ama mutlaka forumu bilgilendir. Hem başkalarına öncülük etmiş, hem de bu tip adi hırsızların gözünü fena halde korkutmuş olursun. Kısaca her türlü faydalı olacaktır. İnşallah fazlasıyla geri alırsın :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme