Şimdi Ara

Ds4 Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler selamın aleykum,pc için ds4 uygulamalarından ds4 windows,tools gibi yan programları kullanıyorum ama fifa 17 de sorun çıkartıyor,sorun şu tuşlar karmaşık,kafasına göre değişiyorne yapıp edip uğraştım forumda araştırdım yok yine aynı Oyunu yeni aldım o kadar bekledim indirip oynayayım diye daha bi maç bile yapamadım şu sorundan dolayı,benim gibi böyle bir sorunu yaşayıp çözüm bulan arkadaş var ise yardımcı olursa çok sevinirim..Bu arada windows 8.1 kullanıyorum

• Eger diğer oyunlari sorunsuz oynayabiliyorsan bilmiyorum ama diger oyunlarda da sıkıntılıysa muhtemelen driver kurulumunda veya aygıt yöneticisinde bir sorun olabilir. Çünkü ben de ds4 ile oynuyorum 17'yi ve hiçbir sıkıntı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer oyunlarda sorun yok,kullandığınız Programların isimlerini ve sürümlerini yazar mısınız,birde işletim sistemi nedir?

•  Ds4 Sorunu

Ekteki gibi görünüyor,mesela klavye ve fareyi nasıl iptal edebilirim,iki adet gamepad görünüyor.
  • Program olarak sadece da4windows u kullanıyorum(son sürümü yüklü). Youtube dan anlatim videolariyla yaptim. Basta 2 kol gibi gorup, her tuşa bastigimda 2 kez basmis gibi algiliyodu. Sonra aygit yoneticisinden ve Bluetooth eşleşmis cihazlardan kaldirip tekrar bastan yaptim ve oldu. Bende de 2 kol gibi gözüküyor ama aşağıdaki hiç oynamiyor. Sistem win 10 bu arada. Klavye ve fareyi de (klavyeden basarak) kontrolleri ozellestir diyip yalnizca klavye demen lazim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dualshock 4 tuş sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.