Şimdi Ara

DS Automobiles DS4 II Ana Konu 2022 (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
8
Favori
11.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Göstermek dart zaten de dışarıda bakim yapılması durumunda varsa garanti, sonrasında da olası iyi niyet garantisinden faydalanma şansınız kalmaz..
    DS te az ama yine de insanlar bakim parasıni ucuza getireyim derken bu tip sıkıntılarda 10 yıllık bakim parasıni tamire verebiliyor :)
    Özellikle, seneye satacağım nasıl olsa Bu yıl dışarıda yaptırayım diyen de var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 21 Ekim 2025; 16:12:37 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • acquiles A kullanıcısına yanıt
    Benim aracı satışa çıkardım bakalım haftasonu da gidip bi binip bakacağız DS4 e hoşumuza gitti aldık radara aracı sattığım gibi başlar pazarlıklar :)

Aynı motor peder beyin aracını tahrik ediyor. Bende epey bir kullandım. Bence tam aksine iyi bir motor olduğunu düşünüyorum. 70bin km de triger değiştirttim artık zamanı gelmiştir ne olur ne olmaz diye. Araç bugüne kadar serviste ve euroreparda bakım gördü dolayısıyla Total HTC yağdan başka yağ girmedi yağ haznesine. Trigeri atmayın bir bakacağım dedim. Kayışı elime aldım. Hafif çatlaklar çok minik başlamıştı muhtemelen bir 10-15k km daha idare ederdi ama şimdi kafa rahat. Bu civarlarda kayışı değiştirirseniz hiç bir sorun olacağını hem sanmıyorum hem tecrübe ettim. Ayrıca motorun güç dengesini çok beğeniyorum. Biraz sarsıntılı bir motor ama doğal tabi üç silindirin dikeni. Ve dikkat buyurun çok çabuk ısınan bir motor tam bir kış motoru. Ama şöyle bir şey var hararete açık bir motor gibi geliyor bana çok sıkıştırınca hararet ibresi iyi bir artıyor. Dikkatli olmaya fayda var o konuda.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• zingfth kullanıcısına yanıt
    Şeyi merak ediyorum. Bu aracın arka torsion bar. Ama iyi ayarlanmış bir torsion bar diye biliyorum. Kasis ve çukur performansı nasıl? İyi bir şekilde absorbe edebiliyor mu şokları? Tabi ki bağımsız performansı beklemiyorum ama nedir bu konuda durum birde yalıtım hem tekerlek hemde rüzgar sesi ve motor sesi bakımından değerlendirir misin hocam objektif bir biçimde?

Aslında fiyatlar arasında öyle aman aman bir uçurum yok. DS4 satması zor bir araç olabilir. Bulunduğum ilden başka bir ile taşınacağız mevcuttaki evi kiraya verip o ilden ev tutacağım. Daha önce söylediğim gibi iki araç var biri 17 model A4 diğeri alacağım araç. Alacağım aracı öyle bir seçmeliyim ki gerektiğinde niyetlenirsem yeni taşındığım ilde ev almaya kalkışırsam böyle bir anda hemen satıp tek arabaya geri düşüp peşinatı o iş için ayırdığım başka bir para ile birleştirip ortaya koymalıyım. Bu bakımdan sanki DS4 çok merak ediyor ve çok hoşuma gidiyor olsa da sanki yanlış bir tercih olabilir. Açıkçası bu nedenden dolayı 308’e daha yakınım. A3’e uzağım çünkü AUDİ’den göğğğkk geldi.

• acquiles A kullanıcısına yanıt
    İşte bende bu araçlardan hiç hoşlanmıyorum. Bir yandan bineceğim süre zarfında tatlı bir tecrübe olmasını istiyorum ama çok da zorlanmadan acil bir durumda elden çıkarmalıyım diyorum. Zorlu bir çıkmaz. Biz yine a3 üzerinden devam edelim en iyisi. Macera aramayalım.

308i daha zor satarsın dostum. Bu arada DS4ten ortalama 40 ilan alıyorum favoriye, haftada 5-6 tane satılıyor ki piyasada kredi yok. Satılmayanalr da yüksek fiyat yazanlar. Yani alan alıyor. Fena bir piyasası yok bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Blackberry Z30
    İphone 6s16gb
    İphone 12Pro
    İphone 15pro Max
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.