Şimdi Ara

DRUM! DERGİSİ SEÇTİ: YILIN EN İYİ DAVULCULARI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DRUM! Dergisi okurları tarafından adayları ve kazananları belirlenen anket yayınlandı. 5 farklı kategori dahilinde gerçekleşen oylamaların sonucunda zirvedeki isimler geçen senekilerden pek farklı değildi.

Davulcuların dünya üzerindeki favori dergilerinden DRUM! Dergisinin yayınladığı listenin tam hali şu şekilde:

YILIN DAVULCUSU:
    01. Neil Peart (RUSH)
    02. Stanton Moore
    03. Mike Portnoy (DREAM THEATER)
    04. Jimmy "The Rev" Sullivan (AVENGED SEVENFOLD)

YILIN EN İYİ PROGRESİF DAVULCUSU:
    01. Mike Portnoy (DREAM THEATER)
    02. Neil Peart (RUSH)
    03. Gavin Harrison
    04. Danny Carey (TOOL)

YILIN EN İYİ METAL DAVULCUSU:
    01. Chris Adler (LAMB OF GOD)
    02. Jason Bittner (SHADOWS FALL)
    03. Joey Jordison (SLIPKNOT)
    04. Brann Dailor (MASTODON)

YILIN EN İYİ KONSER DAVULCUSU:
    01. Neil Peart (RUSH)
    02. Stanton Moore
    03. Jimmy "The Rev" Sullivan (AVENGED SEVENFOLD)
    04. Mike Portnoy (DREAM THEATER)

YILIN EN İYİ DAVUL KAYITLI ALBÜMÜ:
    01. Hellyeah (HELLYEAH)
    02. Obzen (MESHUGGAH)
    03. Avenged Sevenfold (AVENGED SEVENFOLD)
    04. Echos, Silence, Patience & Grace (FOO FIGHTERS)

(31/07/08)

Alıntıdır. Kaynak

------------------------------------------------------------------------------

Çok doğru seçimler olmuş bence. Özellikle Rev'i burada görmek çok sevindirdi beni; sonunda hak ettiği yere doğru geliyor idolüm!

• Bir aralar Lars'tı en iyi davulcu.Onun eski ritimlerini özler oldum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaYK0LiK

Bir aralar Lars'tı en iyi davulcu.Onun eski ritimlerini özler oldum.

Bence lars hiç de iyi bir davulcu değil.Sadece metallicanın davulcusu olduğu için bu kadar iyi sanılıyor.Ondan önce kaç tane iyi davulcun var.Bu benim şahsi fikrim.
  • Hayret lars yok, st anger faciasına grammy verdikleri gibi ,metallicanın yeni albüm çıkarma şerefine lars kazmasına da bir ödül verirler dedim ama allahtan yokmuş
  • Bizim mahalledeki ramazan davulcusunu da ilk 5'te görmek isterdim. Gözlerim onu aradı.

• hala joey ismi geçiyor ya böyle listelerde
  • Üyesi oldugum harikulade bir site ve yönetimi.
    http://www.drumforworld.com/

Tavsiye edebilecegim Alternatif:http://www.drumclub.net/
  • Dave Lombardo'yu göremedim.
  • Allah'tan lars yok Adamın st.angerdaki ramazan davulcusu gibi olan performansını hatırladıkça sinir oluyorum,gençken bişi yapıyordu az çok,şimdi adam mahallelerde ramazan davulcusu olsa daha iyi para kazancak,bence o halde.
  • joey nasıl giriyo hayret ediyorum
  • bukadar davulcu arasından lars gibi sıradan bi herifin ne işi var yalnız joey jordisonun iki numarada olması lazım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Choppe®

quote:

Bence lars hiç de iyi bir davulcu değil.Sadece metallicanın davulcusu olduğu için bu kadar iyi sanılıyor.Ondan önce kaç tane iyi davulcun var.Bu benim şahsi fikrim.

Evet Lars, Kirk vs hepsi berbat beş para etmez adamlar zaten Metallica'yı da heralde kimligi belirlenemeyen sahıs yada uzaylılar bu kadar unlu yaptı!
  • lars iyi davulcu olmayabilir...ama dünyadaki bi ara en iyi partisyon yazan adamdı..
  • mantıklı bi sıralama olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Flying Dutchman

quote:

Orjinalden alıntı: Choppe®

quote:

Evet Lars, Kirk vs hepsi berbat beş para etmez adamlar zaten Metallica'yı da heralde kimligi belirlenemeyen sahıs yada uzaylılar bu kadar unlu yaptı!

Şöyle bir deyim var ; "Kurt kocayınca köpeklerin maskarası olurmuş." diye.O mesele yani.Gerçekten yeni albümününde davul sesi çok kötü geliyor benim kulağıma.Ama başkalarına iyi gelebilir o ayrı.Ama bir And Justice for All bir Master of Puppets albümlerinden çok uzak olduğu aşikar.

• Yılların davulcusu Metallicanın davulcususun albüm kayıdında adam gıbi bi snare tonu seçemiorsun bukadar salakça birşey olabilirmi ve adam gibi bi kick tonuda göremedim yazık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zerzavatçı -- 20 Eylül 2008; 12:37:32 >
  • bence bu laf olsun torba dolsunda ne olursa olsun gibi bişey yani adamın biri çıkıyo ''ulan bu iyi buda iyi hadi şu da olsun''falan diyo maksat her yere farklı adam yazmak iyi olan adam bikere stüdyo kayıt mayıt dinlemez

ayrıca yılın en iyi davulcusunun bütün alanlarda birinci olması gerekmezmi en güzel olan adam canlı kayıtta nasıl güzel olamaz

bu arada yılın en iyi prograsif ve metal davulcusu ayrımını anladım ama diğerleri cidden saçma geldi
  • Lars ne önceleri iyi bir davulcuydu ; ne de şimdi çok iyi bir davulcu..Lars her zaman ortalama bir davulcu oldu...Ortalama bir davulcu olarak devam edecektir hayatına...Ölünce de maalesef "Süper davulcuydu" diye anılacak...Yazık ya...
  • quote:

Orjinalden alıntı: PuRE HaTReD

Lars ne önceleri iyi bir davulcuydu ; ne de şimdi çok iyi bir davulcu..Lars her zaman ortalama bir davulcu oldu...Ortalama bir davulcu olarak devam edecektir hayatına...Ölünce de maalesef "Süper davulcuydu" diye anılacak...Yazık ya...

İnsanlar onun davul çalarkanki ruhunu seviyo.Sad But True'daki gibi.Umarım anlatabilmişimdir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: PuRE HaTReD

Lars ne önceleri iyi bir davulcuydu ; ne de şimdi çok iyi bir davulcu..Lars her zaman ortalama bir davulcu oldu...Ortalama bir davulcu olarak devam edecektir hayatına...Ölünce de maalesef "Süper davulcuydu" diye anılacak...Yazık ya...

lars ortalama bı davulcu olabilir dostum fakat en iyi davul partisyonu yazan adamdı bikaç albümde..en basiti one
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.