Şimdi Ara

DropBox tabanlı not bırakma programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlarla dropbox kullanarak bir websitesi oluşturuyoruz (web sitesinin tema dosyası dropboxda, ikimiz de düzenlememizi ordan yapıyoruz, daha sonra sunucuya koyuyoruz). Ve yaptığımız değişiklikleri birbirimize söyleyebilmemiz için basit bir program geliştirdim. DropBox'ın bilgisayardaki dosyasına bir text file atıyor. Daha sonra bu text file'ı diğer bilgisayardaki program çekiyor ve mesaj geçmişi olarak gösteriyor. Bir resim ekliyorum;
     DropBox tabanlı not bırakma programı

İsteyen olursa programı veya kod dosyalarını upload etmeyi düşünüyorum, iyi forumlar.

Edit: Dil C#

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi welrocken -- 7 Aralık 2013; 1:52:11 >

• Google docs daha sağlıklı.

Yinede güzel olmuş. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thook

Google docs daha sağlıklı.

Yinede güzel olmuş. :)

O işin server kısmı oluyor sanırım ama eğer o da bilgisayar odaklı dosya paylaşımı destekliyorsa, tek yapman gereken programın hedef klasörünü google docs(google drive sanırım)'un paylaşım klasörünü seçmek
  • Merhaba,

Bu tür işlemler için kullanabileceğiniz Git ve GitHub servisleri mevcut, bunları kullanmanız daha işlevsel olacaktır sizin için. Biraz araştırarak kolaylıkla anlayabilirsiniz sistemin çalışma mantığını.

Kolay gelsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: özgür beyin

Merhaba,

Bu tür işlemler için kullanabileceğiniz Git ve GitHub servisleri mevcut, bunları kullanmanız daha işlevsel olacaktır sizin için. Biraz araştırarak kolaylıkla anlayabilirsiniz sistemin çalışma mantığını.

Kolay gelsin...

Güzel birşeye benziyor ücretsiz kullanımı da varmış, teşekkürler.
  • svn daha iyisi git

bitbucket private repository icin ucretsizdir. 5 kisilik siniri var tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 7 Aralık 2013; 16:47:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

svn daha iyisi git

bitbucket private repository icin ucretsizdir. 5 kisilik siniri var tabi.

Bu bahsettikleriniz birlikte proje geliştirme üzerine sistemler değil mi? Benim yaptığım amatörce kendi kullanımıma o anlık hizmet edecek bir programdı sadece ve benim gibi amatörlerle paylaşmak istedim. Hem System.IO ve string parsing konularında biraz pratik yapmış oldum. Tabii ki amacım bu alanda geliştirilmiş programları örnek alarak bir sistem yazmak değildi :). Mutlaka sizlerin de amatörlük veya profesyonellik zamanlarınızda anlık ihtiyaçlarınıza yönelik böyle belki aslında var olan ama kendinize göre hızlı bir şekilde geliştirebileceğiniz yazılım girişimleriniz olmuştur. Benimkisi de onlardan ve bunların kendimi geliştirmede işe yaradığını düşünüyorum :). Maalesef gördüğüm kadarıyla günümüz amatörleri bu tarz şeylerle pek ilgilenmiyorlar ama olsun ben paylaşımımı yapmış olayım. Kolay gelsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.