Şimdi Ara

Drone Kullanıcıları ve Meraklılarını Buluşturuyoruz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Site Adı: Drone Bilgi
    Site Adresi : www.dronebilgi.com
    Sitenin kullandığı altyapı : MyBB
    Açıldığı Tarih: 22.04.2020
    Site İçeriği & Amacı : DroneBilgi.com, Drone kullanıcılarının ve meraklılarının bilgi paylaşımında bulunması, drone ve aksesuarlarının alım satımı yapılması amacıyla BETA sürümüyle yayına başlamıştır.
    Sitenin ilerleyen günlerdeki hedefleri : Drone konusunda Türkçe içerikli bilgi alışverişinde bulunabilecek kapsamlı bir forum sitesinin olmadığını düşünerek çıktığımız bu yolda drone konusunda Türkiye'nin en çok bilinen platformu olmak istiyoruz.

    Drone kullanan veya merakı olan arkadaşları forumumuza davet ediyoruz. Unutmayalım bilgi paylaştıkça çoğalır Siz de hemen üye olarak hem bize destek olabilir hem de paylaşım yapmaya başlayabilirsiniz. Gönüllülüğe dayalı moderatör alımlarımız başladı. Drone konusunda bilgi sahibi ilgilenen arkadaşlar aşağıdaki konuyu ziyaret edebilirler.

    Moderatörlük Başvuru Konusu: www.dronebilgi.com/konu-moderator-basvurusu-hakkinda.html

    Son olarak logo ve tema açılışı geciktirmemek adına şuan bu şekilde kullanıldı. İlerleyen günlerde daha profesyonel tema ve logo ile devam edeceğiz. Bunların dışında her türlü fikir ve önerilerinizi de paylaşırsanız çok memnun oluruz.

    Herkese iyi forumlar







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.