Şimdi Ara

droid 2 global ve htc hero 630 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 droid 2 global ve htc hero 630 tl
    neredeyse çiziksiz droid 2 global ve htc hero androis cep telefonlarımı satıyorum
    satış sanal pazar üzerinden olacak

htc hero vatan bigisayardan alınma kahverengi renk 2 gb sd kart kulaklık ve şarj aletiyle göderilecektir. root edimiş ve üzerinde rc mix rom yüklüdür. hiçbir sorunu yoktur sadece kutusu yoktur.

droid 2 global sim kilitli ve kayıtsızdır. kutusu şarj aletiyle gönderilecektir. çiziksizdir

fiyatları çok uygun tuttuğumu düşünüyorum

ürünler iade alınmayacaktır

fiyat sanal pazar üzerinden 630 tl dir
    Fiyat : 630 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• BU ARKADAS TERBİYESİZİN TEKİDİR. ÜSTÜNE BASA BASA SİM KİLİTLİ YAZIP SATTIĞIM BU İLANDAKİ MOTOROLA DROID 2 İÇİN SANALPAZAR ÜZERİNDE "Neden kotu yorum yaptıgımı merak eden varsa ozel mesaj atsın butun ayrıntıları anlatayım!!!" GİBİ Bİ YORUM BIRAKMIŞ. BURADAN HODRİ MEYDAN BEYEFENDİ ANLATIN BAKALIM DERDİNİZ NEYMİŞ. SİM KİLİTLİ OLMASINDA DISINDA TERTEMİZ VE SORUNSUZ OLDUGUNU KENDİSİ DE İLANDA ÇOK GÜZEL BELİRTMİŞ. DERDİNİZİ NEDİR Bİ ANLATIN. COK MERAK ETTİM. AYRICA TELEFONUMU DA BIRAKTIM. Bİ ARAYIN BAKALIM. PMLERİN DOKÜMÜNÜ DE BURAYA DÜŞERİZ AYRICA!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.