Şimdi Ara

Drogba ile Falcao Kafa Kafaya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galatasaray'ın kamp yaptığı St George’s Park tesislerindeki sporcuların ilk sorumlusu ve aynı zamanda eğitmen olan Aylward, İngiliz basınına verdiği ropörtajda Didier Drogba'nın tesislerdeki performansı hakkında da konuştu.

Tesislerde bu sezon Galatasaray ve Monaco'yu konuk ettiklerini belirten Aylward, sarı-kırmızılıların yıldızı Drogba'nın refleks aletindeki performansından övgüyle bahsetti.

Daha çok Formula 1 pilotları için kullanılan refleks aletindeki en iyi performansları Monaco'nun golcüsü Falcao ve Galatasaraylı yıldız Drogba'nın sergilediğini söylerken, iki yıldızın da dakikada 101 dokunuş yaptığını belirtti.

Sporcular refleks ölçen performans aletini, yanan noktalara bir dakika içerisinde doğru şekilde dokunarak refleks gelişimlerini hızlandırmak için kullanılıyor. Sistem daha çok Formula 1 pilotları için kullanılırken, son yıllarda futbol takımlarının da gözdelerinden oldu.

• En az 40'ına kadar..

• Gurur point sayılır mı beyler ???
  • Webo 200 yapar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman

Webo > Falcao

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Webo > Ronaldo > Barthez > Messi > Pele > Beckham > Zidane > Michael Schumear > Bariantez > Shakira > Fazıl Say > Hande Ataizi
  • bugün hiç gp alamamıştım az bir şey aldım mecburen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LKLC

bugün hiç gp alamamıştım az bir şey aldım mecburen.

Tek amacım o zaten bugün hiç bir şey çıkmadı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.