Şimdi Ara

Drk Sesli Araç Park Sensörü Ücretsiz Kargo 19.90 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
5
Favori
8.973
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hendivli

quote:

Orijinalden alıntı: kRaL_1907

quote:

Orijinalden alıntı: hendivli

quote:

19,90+40 tl montaj 69,90 'a bana park sensörü mal oldu.
    Benim araba siyahtı çok güzel durdu orjinal gibi oldu

Aynen kemal hocam şans ve dost kazığı Ben ankarada 20 liraya max 15 lirayaa taktırırdım bu sensörü ama diyarbakır da tanıdık yok adam 70 tl dedi :) 20 liralık sensöre istediği işcilik..

Ne içtiysen aynısından istiyoruım

birşey içmedim
    15-20 lira dememi saçma bulduysan eş dost olan tamirciye demek istedim

rakamların miktarında değil toplamında bi gariplik var

altı üstü 10 liracık :)
    al sen istedin diye 59,90 olsun

• quote:

20 liraya max 15 lirayaa taktırırdım

dediğiniz için galiba

15 liraya max 20 liraya taktırırdım deseniz daha doğru olurdu ,gerçi biz ne demek istediğinizi anladığımız için sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemal1414

quote:

20 liraya max 15 lirayaa taktırırdım

dediğiniz için galiba

15 liraya max 20 liraya taktırırdım deseniz daha doğru olurdu ,gerçi biz ne demek istediğinizi anladığımız için sorun yok

Babam öğretmen arabayla alakası yok yaş 68 ilk aracı twingo kendi becerisiyle takmış ama çok öüyor oğlum daha duvarı görür görmez başlıyor dedi,olsun önemli değil zaten 19.90 tl dedi bedava dedi,geri vitese taktığımı anlasam yeter bile dedi :)

• hep sonradan
  • Benim aracın fotoğrafını ekledim..

Henüz taktırmamış olanlara bir önerim var,
    Benim araçtaki en sağdaki ve en soldaki sensörleri biraz fazla köşeye koymuş. O nedenle dar yerlere manevra ile girerken arka tarafta mesafe varken, ötmeye başlıyor, direksiyonu toparladığın için o kısmın değmeyeceğini hesap edemio tabi :)

Neyse ..Çok kaliteli bir park sensörü değil tabiki, bazen arkada hiç bir şey yokken de ara ara ötüyor. Ancak kargo dahil 20 tl verdiğiniz bir park sensöründen de çok bir şey beklememek lazım. Yaklaşık 25-30 cm varkende kesintisiz ötmeye başlıyor. Kesintisiz ötmeye başladıktan sonra 5-10 cm daha gidebilirsiniz.

Ben buzzer i bagaja koydurdum. Sakın ola aracın içine aldırmayın, bagajdan rahatça duyuluyor.

Bence,
    Özetle verdiğiniz paraya değer, ama çok kaliteli de değil..
     Drk Sesli Araç Park Sensörü  Ücretsiz Kargo 19.90

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhalici -- 1 Nisan 2013; 13:54:52 >

• http://www.aliexpress.com/item/Car-Parking-sensor-Car-Reversing-Car-Backup-Radar-Sound-Alert-4-Sensors-Car-parking-sensor-System/469950103.html

merhaba ürünü kaçırdık bu ürün bu mu??

ya da tavsiye eder misiniz antalyada yım 30 tl ye taktıracagim yer buldum
  • var mı satan
    :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhalici

Benim aracın fotoğrafını ekledim..

Henüz taktırmamış olanlara bir önerim var,
    Benim araçtaki en sağdaki ve en soldaki sensörleri biraz fazla köşeye koymuş. O nedenle dar yerlere manevra ile girerken arka tarafta mesafe varken, ötmeye başlıyor, direksiyonu toparladığın için o kısmın değmeyeceğini hesap edemio tabi :)

Neyse ..Çok kaliteli bir park sensörü değil tabiki, bazen arkada hiç bir şey yokken de ara ara ötüyor. Ancak kargo dahil 20 tl verdiğiniz bir park sensöründen de çok bir şey beklememek lazım. Yaklaşık 25-30 cm varkende kesintisiz ötmeye başlıyor. Kesintisiz ötmeye başladıktan sonra 5-10 cm daha gidebilirsiniz.

Ben buzzer i bagaja koydurdum. Sakın ola aracın içine aldırmayın, bagajdan rahatça duyuluyor.

Bence,
    Özetle verdiğiniz paraya değer, ama çok kaliteli de değil..
     Drk Sesli Araç Park Sensörü  Ücretsiz Kargo 19.90

Dış bölümde bulunan sensörleri, farları ortalayacak şekilde koysaydınız biraz daha iyi olurdu.

• ya arkadaslar bende bu sensörü arkadasım için aldım ve aracına takdırdık. hediye aldığıma pişman oldum :) geri vitese takınca arkada birşey yokken bile ötmeye başlıyor uyuz ediyor adamı tamirci ürün ucuz diye böyle dedi ama sallıyo galiba ürün bozuk olabilir mi sizde de durum böyle mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkan1985

ya arkadaslar bende bu sensörü arkadasım için aldım ve aracına takdırdık. hediye aldığıma pişman oldum :) geri vitese takınca arkada birşey yokken bile ötmeye başlıyor uyuz ediyor adamı tamirci ürün ucuz diye böyle dedi ama sallıyo galiba ürün bozuk olabilir mi sizde de durum böyle mi?

benim cihaz bundan değil ama arkada bir şey yokken ötüyorsa bozuk demektir,diğer türlü ne işe yarayacak

ama ilk anda çıkardığı sesten bahsediyorsanız o ses bütün cihazlarda oluyor ve bence olması da iyi çünkü devreye girdiği anlaşılıyor
  • quote:

quote:

ya arkadaslar bende bu sensörü arkadasım için aldım ve aracına takdırdık. hediye aldığıma pişman oldum :) geri vitese takınca arkada birşey yokken bile ötmeye başlıyor uyuz ediyor adamı tamirci ürün ucuz diye böyle dedi ama sallıyo galiba ürün bozuk olabilir mi sizde de durum böyle mi?

benim cihaz bundan değil ama arkada bir şey yokken ötüyorsa bozuk demektir,diğer türlü ne işe yarayacak

ama ilk anda çıkardığı sesten bahsediyorsanız o ses bütün cihazlarda oluyor ve bence olması da iyi çünkü devreye girdiği anlaşılıyor

geri vitese taktığım anda ötmeye başlıyor sürekli sesle

• quote:

quote:

quote:

geri vitese taktığım anda ötmeye başlıyor sürekli sesle

o kötüymüş o zaman :)

benim cihaz sadece ilk vitese taktığımda dııt diye ses çıkartıyor sonra susuyor ve eğer 1.4 metre ilersinde bir şey yoksa bir daha sinyal vermiyor (ses)

birde diğer arkadaşlarında anlattığı gibi sağ-sol sensörleri mümkün olduğunca içe takmak da fayda var yoksa yanında gördüğü cisimlere bile öteceğinden insanı çok yanıltır

ama her şeye rağmen faydalı bir alet ben bazen hiç arkaya bile bakmadan manevra yapabiliyorum ,tabi çok yavaş olmak kaydıyla yoksa bir anda durunuz deyiveriyor :)

bu arada unuttuğum bir mevzu olmuş :)

eğer arkamda araba varsa ve geri vitese takmışsam sürekli aynı metreyi söylüyor ,yani sizde olan dııt sesi gibi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal1414 -- 4 Nisan 2013; 2:36:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

Orijinalden alıntı: stentli

Cihazı araca takmadan önce, 12V herhangi bir kaynakla sensörleri cihaza tek tek takarak kontrol etmenizi öneririm. Böylece arızalı sensör varsa satıcıya onay vermeden değişimini istersiniz.

Arkadaşlar twingo arabamıza bu sensörü alıp taktık çok ötüyor yaa ozellıkle yan taraftakı sag soldakı duvarı da goruyor sanırım yarım metreden fazla yan duvarlara kala otmeye baslıyor halbukı arka tampona delmeye baslarkan 1 er karış ıçten başladığımız halde göruyor ne yapabılırız?

Biraz geç oldu ama,
    Büyük ihtimalle sensörleri takarken kalın-ince taraflara dikkat etmemişsinizdir, bu nedenle yanları fazla görüyor olabilir.
    Sensörülerin bir kenarı kalın, diğer tarafı incedir ve doğal olarak ince tarafı daha geniş açıyla görür. Bu mantıkla düzeltebilirsiniz sanırım.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.