Bildirim
Driverstore klasörü yok ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
yardım ? -
quote:
Orijinalden alıntı: xenyx
selam. Bilgisayarım/C/Windows/System32 de driverstore klasörü yok dolayısıyla usbstor falan da yok o yüzden pc usb aygıtları görmüyor. bu klasörü nereden bulabilirim ? yardım ederseniz sevinirim
Sistem geri yükleme yapın..
Dosya upload edilecek gibi değil.. -
hmm tamam sağol , zaten olmazsa format atıcam -
quote:
hmm tamam sağol , zaten olmazsa format atıcam
Aynen öyle sistem dosyaları bozulduysa başka çözüm kalmıyor.. -
bencede format atında attıgınız format cdsi modifiyeli falansa driverlerde silinmiş olailr -
quote:
Orijinalden alıntı: byhackermstf
bencede format atında attıgınız format cdsi modifiyeli falansa driverlerde silinmiş olailr
bugün format attım ama hala düzelmedi , yamalı falan da değildi cd başka bi çözüm yolu var mı ? -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: byhackermstf
bencede format atında attıgınız format cdsi modifiyeli falansa driverlerde silinmiş olailr
bugün format attım ama hala düzelmedi , yamalı falan da değildi cd başka bi çözüm yolu var mı ?
İşletim sistemi sorunsuz bir şekilde çalışıyorsa klasörü sorun etmeyin gizlenmiş olabilir..
Kurmuş olduğuz işletim sistemi hatalıda olabilir.
Gizli olan dosyaları ve gizli sistem dosyalarını göstererek deneyin.. -
aynı sorun bende de var.nasıl çözeriz?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X