Şimdi Ara

Driverle ilgili bakarmısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pc vistaydı xp yaptım ekran kartının driverini yükledim sonra reset attım hoşgeldiniz ekranı açılmadan önce ekran yanıp sönüyo hiç acilmiyo neden acaba ?

bide sadece ekran kartı ve ses kartı driverini yüklesek yeterlimi ?

• Ekran kartınızda arıza olup olmadığından emin misiniz? bir de resetten sonra tam kaydedilememiş olan program vs. varsa ondan da olabilir yeniden formatlayın bence ayrıca eğer ethernet kartı ve eğer leptopsa wifi kartı drıverini de yüklemeniz gerekecektir aslında bu şekilde ama nedense benim leptopbun orjinal drıver dvd'sinde 25-30 program vardı ben sadece win7 de ekran kartı, ses kartı ve wifi kartını yüklüyorum hiçbir sıkıntı olmuyor siz de masaüstü mü leptop mu olduğunu yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım ayrıca ekran kartı on board mı değil mi
  • Ekran kartınızın işletim sisteminize uygun olan sürücüsünü yükleyin sorun düzelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oğuz*han

Ekran kartınızın işletim sisteminize uygun olan sürücüsünü yükleyin sorun düzelir.

Arkadaşın bilgisayarı açılmıyormuş soruya bakarsanız o yüzden drıver yükleme gibi bir olanağı yok ben olsam burada konu açmadan direk format atardım çünkü bilgisayar açılmadan yapılacak hiçbir şey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rain Bi

quote:

Orijinalden alıntı: oğuz*han

Ekran kartınızın işletim sisteminize uygun olan sürücüsünü yükleyin sorun düzelir.

Arkadaşın bilgisayarı açılmıyormuş soruya bakarsanız o yüzden drıver yükleme gibi bir olanağı yok ben olsam burada konu açmadan direk format atardım çünkü bilgisayar açılmadan yapılacak hiçbir şey yok

Bilgisayar açılmıyorsa güvenli mod ile girip aygıt yöneticisinden ekran kartına ait sürücüyü kaldırsın bilgisayar açılır.
  • oğuz*han arkadaşımın da dediği gibi yüklediğiniz driver sürümü bilgisayarınız destekliyor mu? Ya da yüklediğiniz driverin biti bilgisayarınızla aynı mı? bi bakın derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RAM ile ilgili bi soru ?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.