Şimdi Ara

Driver yükleyince pc sapıtıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler şimdi ben arada bilgisayarı söküyorum temizlemek için temizleyip geri takıyorum sorunsuz çalışıyor işte. Bir gün akşam yine söktüm ondan sonra taktım sorunsuz calısıyordu win7 home premium kullanıyordum temmuzda yüklemiştim haliyle yavaşladı. Format atmanın zamanı dedim format attım. Her neyse herşeyi yükledim sıra drivere geldi yükledim yarıda tıkanıyordu pc ye res attım acılmadı normal modda güvenli modda açtım sonra sildim felan herneyse driveri yönetici olarak calıstır deyip yükledim tamamlandı pc ye bir rest attım tamam gayet güzel hızlı açılıyor hoş geldiniz ekranı geçiyor masaüstü geliyor bekliyor skype msn zorrent vsvs. gelip geçiyor herneyse ondan sonra oluyor herşey mous takılarak oynuyor bilgisayar hiç bir işlem yapmıyor. Şöyle durumda sorunsuz calısıyor driver yüklü değil, windows kartı kendi yüklüyor driveri ama programı yükleyince sapıtıyor işte. Güvenli modda driveri siliyorum normal modda acınca kendisi yüklüyor sorunsuz çalışıyor. Tabi oyun oynamak için grafik hızlandırıcı şart... Bide format atmadan once 9600 gt diye yüklüyordu driveri şimdi ise 9600 gt..... (microsoft corporation wddm v1.1) diye tanıyor.

Neden olabilir kafayı yiyecem bi ara düzelir gibi oldu yine maous takılması oldu işte format atmadan once birşeyi yoktu :@ Bu arada 310.90 sürümü denedim aynı sorun 170.90 kendi cd sinde veriyordu onu denedim aynı sorun.

Ekran kartım Nvidia GeForce 9600 GT 1 Gb olandan. Birde 256 bit, 256 bit kartlar çok pahalı yenisi alamayız sıkışığız :S

SS'ler: (fazla net değil ama olsun)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çakma hitman -- 26 Ocak 2013; 20:24:21 >

• Hiç mi bilen yok ya
  • Beyler konu güncel .s
  • quote:

Orijinalden alıntı: çakma hitman

Beyler şimdi ben arada bilgisayarı söküyorum temizlemek için temizleyip geri takıyorum sorunsuz çalışıyor işte. Bir gün akşam yine söktüm ondan sonra taktım sorunsuz calısıyordu win7 home premium kullanıyordum temmuzda yüklemiştim haliyle yavaşladı. Format atmanın zamanı dedim format attım. Her neyse herşeyi yükledim sıra drivere geldi yükledim yarıda tıkanıyordu pc ye res attım acılmadı normal modda güvenli modda açtım sonra sildim felan herneyse driveri yönetici olarak calıstır deyip yükledim tamamlandı pc ye bir rest attım tamam gayet güzel hızlı açılıyor hoş geldiniz ekranı geçiyor masaüstü geliyor bekliyor skype msn zorrent vsvs. gelip geçiyor herneyse ondan sonra oluyor herşey mous takılarak oynuyor bilgisayar hiç bir işlem yapmıyor. Şöyle durumda sorunsuz calısıyor driver yüklü değil, windows kartı kendi yüklüyor driveri ama programı yükleyince sapıtıyor işte. Güvenli modda driveri siliyorum normal modda acınca kendisi yüklüyor sorunsuz çalışıyor. Tabi oyun oynamak için grafik hızlandırıcı şart... Bide format atmadan once 9600 gt diye yüklüyordu driveri şimdi ise 9600 gt..... (microsoft corporation wddm v1.1) diye tanıyor.

Neden olabilir kafayı yiyecem bi ara düzelir gibi oldu yine maous takılması oldu işte format atmadan once birşeyi yoktu :@ Bu arada 310.90 sürümü denedim aynı sorun 170.90 kendi cd sinde veriyordu onu denedim aynı sorun.

Ekran kartım Nvidia GeForce 9600 GT 1 Gb olandan. Birde 256 bit, 256 bit kartlar çok pahalı yenisi alamayız sıkışığız :S

driver çakışması söz konusu olabilir. aygıt yöneticisinden sürücüyü kaldır daha sonra kartın kendi yazılımını kur. her yeniden başlatmanda windiows kendi otomotik tanıyordur. yada driver genius programını indir kur programla tanıt ekran kartını

• quote:

Orijinalden alıntı: KEREM04283

quote:

Orijinalden alıntı: çakma hitman

Beyler şimdi ben arada bilgisayarı söküyorum temizlemek için temizleyip geri takıyorum sorunsuz çalışıyor işte. Bir gün akşam yine söktüm ondan sonra taktım sorunsuz calısıyordu win7 home premium kullanıyordum temmuzda yüklemiştim haliyle yavaşladı. Format atmanın zamanı dedim format attım. Her neyse herşeyi yükledim sıra drivere geldi yükledim yarıda tıkanıyordu pc ye res attım acılmadı normal modda güvenli modda açtım sonra sildim felan herneyse driveri yönetici olarak calıstır deyip yükledim tamamlandı pc ye bir rest attım tamam gayet güzel hızlı açılıyor hoş geldiniz ekranı geçiyor masaüstü geliyor bekliyor skype msn zorrent vsvs. gelip geçiyor herneyse ondan sonra oluyor herşey mous takılarak oynuyor bilgisayar hiç bir işlem yapmıyor. Şöyle durumda sorunsuz calısıyor driver yüklü değil, windows kartı kendi yüklüyor driveri ama programı yükleyince sapıtıyor işte. Güvenli modda driveri siliyorum normal modda acınca kendisi yüklüyor sorunsuz çalışıyor. Tabi oyun oynamak için grafik hızlandırıcı şart... Bide format atmadan once 9600 gt diye yüklüyordu driveri şimdi ise 9600 gt..... (microsoft corporation wddm v1.1) diye tanıyor.

driver çakışması söz konusu olabilir. aygıt yöneticisinden sürücüyü kaldır daha sonra kartın kendi yazılımını kur. her yeniden başlatmanda windiows kendi otomotik tanıyordur. yada driver genius programını indir kur programla tanıt ekran kartını

Alıntıları Göster

Peki hocam teşekkürler kart takılı değil şu an birazdan takıp deneyeceğim.

• Arkadaşım senin olayına benzer bir olay benim laptop da başıma geldi. Belki benim olayım seninkine örnek olabilir.

Laptop un en son güncel versiyon ekran kartı driverını yükleyince (ekran kartı Nvidia9650 GT) bilgisayar sapıtıyor. birden bire kilitleniyor
    ve donup kalıyordu. Bende bu yüzden Driverın daha eski bir versiyonunu kullanmak zorunda kalıyordum.

Belki sendede benzer bir sorun vardır.

Driverın daha eski versiyonlarını bulup dene. İnş. sorununa çözüm olur.
    İyi çalışmalar.
  • Hoca, öncelikle cevabı kendin bulşmuşsun zaten :) yüklemiş olduğun driver sistem üzerinden çakışma yapıyor ve açılıştan belli bir süre sonra başka bir servisin başlamasından ekran kartı driver ile çakışmadan dolayı donup kalıyor. Microsoft'un güncellemesi ile gelen driver paketi muhtemelen senin kurmuş olduğun windows 7 sürümü için en uygun olanını seçiyordur,bundan dolayı sorun çıkmıyodur. Bu arada sen driver'ı ekran kartı CD'sinden yukluyorsan kaldırıp, internet üzerinden (ekran kartının kendi sitesinden) Nvidia GeForce 9600 güncel driver'ı (win7 32/64 Bit ile uyumluluğuna dikkat et) bulup yükle. Büyük ihtimalle sorun giderilecektir ;) Site linki aşağıda mevcut ;)

http://www.geforce.com/drivers

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar cevaplar için teşekkür ederim sorun donanımsal olmasında ne olursa olsun

Şimdi açtım bilgisayarı kartı takıp kendisi bulup yüklemedi şimdi programı kurayım mı yoksa yeniden başlattıktan sonra mı kurayım acil cvp.
  • Beyler resim koydum adminler ceza vermeyin post kasmaya çalışmıyorum bir an önce cevap gelsin diye:

Şimdi açtım bilgisayarı kartı takıp kendisi bulup yüklemedi şimdi programı kurayım mı yoksa yeniden başlattıktan sonra mı kurayım acil cvp.
  • Off off kendi driverini kendisi yükledi nvidia programını sildim bende. Artık böyle kullanıcaz mecbur. Programı yükleyince sapıtıyor
  • Otomatik driver kurulumu yapan programları kurmayı deneyebilır olmazsa Sistem geri yükleme yaparak deneyebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tesadüf mü bilmem ama elimde 9600 GT bir ekran kartı var.
    bu kartın driverini yüklemezsen çalışıyor. ama tabi düşük performansta çalışıyor.
    driveri yükleyince en basitinden youtube üzerinden video izlemek istesen ekran kartı sürücüsüne ait bir dosya hatasıyla mavi ekran veriyor.
    ekran kartını değiştirmek zorunda kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R410

Otomatik driver kurulumu yapan programları kurmayı deneyebilır olmazsa Sistem geri yükleme yaparak deneyebilirsiniz.

İyi geceler. Öncelikle yanıtın için teşekkürler hocam. Zaten çalışması için tanıtılması gerekiyor ya o işi kendi yapıyor aygıt yöneticisinde nvidia ge force 9600 gt diye gözüküyor zaten. Ama nvidianın kendi sitesinden bi grafik hızlandırıcı programı yüklediğimde sapıtıyor bilgisayar

quote:

Orijinalden alıntı: inexyz

tesadüf mü bilmem ama elimde 9600 GT bir ekran kartı var.
    bu kartın driverini yüklemezsen çalışıyor. ama tabi düşük performansta çalışıyor.
    driveri yükleyince en basitinden youtube üzerinden video izlemek istesen ekran kartı sürücüsüne ait bir dosya hatasıyla mavi ekran veriyor.
    ekran kartını değiştirmek zorunda kaldım.

Kardeş eskiden ben gta4 ü high de oynardım bu kartla mp3 ü very high de felan oynardım kart çok iyi ona lafım yok ne olduysa formattan sonra oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çakma hitman -- 27 Ocak 2013; 1:12:42 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.