Bildirim
driver sorunu!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Dell'in kendi sitesinden indirip kurmayı denedinizmi ? -
evet denedik ama hiç bir şekilde olmuyor. şu anda bir tane daha indiriyorum umarım bu olur -
aynı pc den bende de var .hatta dun gecede bır arkadasa burada yardımcı olurken dıle getırdım .. kendı sıtesınden sıstemın modelını grdıdıgınız zaman drıver aramanıza gerek yok ..kayıtlı dırek ne gerekıyorsa cıkarıyor sıze. .. ama ben kurdugum halde calıstıramadım .. ve son zamanlarda laptoplarda bluetooth sorununu cok duymaya basladım ..umarım cozersın .. -
Merhaba,
Bulamadığınız driverleri aygıt kimliğine göre ararsanız daha çabuk sonuca ulaşırsınız.
Örnek olarak vermek gerekirse, devid.info adresine girerek aygıt kimliğinize göre driver arayın. -
id numarasını alıp devid.info sitesindesinden arat doğru driverı buluyor ok ;) -
teşekkürler arkadaşlar bilgiler için ama hiç biri olmuo doğru driver i yüklediğim halde hiç bir şekilde olmuo
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X