Şimdi Ara

driver sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dell inspıron n5110 marka laptop um var . bluutooth driver i ni bayağı aramama hatta çok bulmama rağmen çalıştıramadım kurduğum driverler olmadı ne yapmam gerek yardım!!!

• Dell'in kendi sitesinden indirip kurmayı denedinizmi ?
  • evet denedik ama hiç bir şekilde olmuyor. şu anda bir tane daha indiriyorum umarım bu olur
  • aynı pc den bende de var .hatta dun gecede bır arkadasa burada yardımcı olurken dıle getırdım .. kendı sıtesınden sıstemın modelını grdıdıgınız zaman drıver aramanıza gerek yok ..kayıtlı dırek ne gerekıyorsa cıkarıyor sıze. .. ama ben kurdugum halde calıstıramadım .. ve son zamanlarda laptoplarda bluetooth sorununu cok duymaya basladım ..umarım cozersın ..
  • Merhaba,

Bulamadığınız driverleri aygıt kimliğine göre ararsanız daha çabuk sonuca ulaşırsınız.

Örnek olarak vermek gerekirse, devid.info adresine girerek aygıt kimliğinize göre driver arayın.
  • id numarasını alıp devid.info sitesindesinden arat doğru driverı buluyor ok ;)
  • teşekkürler arkadaşlar bilgiler için ama hiç biri olmuo doğru driver i yüklediğim halde hiç bir şekilde olmuo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    realtek driver sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Bios Sorunu
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.