Şimdi Ara

Driver San Francisco Multiplayer Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yeni katıldım foruma konu yeri yanlış olabilir kusura bakmayın.
    Driver San Francisco oyununu 1 hafta önce steam üzerinden aldım.
    İlk aldığım gün arkadaşımla multiplayere girdik
    3 gün önce girelim tekrar fakat ben oyuna girince multiplayere ekran geliyor donuyor ve hiç birşey yapamıyorum ses var ama görüntü donuk. Arkadaşım girebiliyor.
    Format attım çare olmadı napmam lazım yardım edermisiniz bu sorun Singleplayerde yok. Şimdiden teşekkürler. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kaanumduw

Merhaba arkadaşlar yeni katıldım foruma konu yeri yanlış olabilir kusura bakmayın.
    Driver San Francisco oyununu 1 hafta önce steam üzerinden aldım.
    İlk aldığım gün arkadaşımla multiplayere girdik
    3 gün önce girelim tekrar fakat ben oyuna girince multiplayere ekran geliyor donuyor ve hiç birşey yapamıyorum ses var ama görüntü donuk. Arkadaşım girebiliyor.
    Format attım çare olmadı napmam lazım yardım edermisiniz bu sorun Singleplayerde yok. Şimdiden teşekkürler. :)

Merhaba hocam,

Sorununuzun dile getirilişi 2012 yılı. Düşünün o zamandan beri kesin bir çözüm sunupta update vb. ile sorunu çözmemişler.

Oyunu steamden aldınız fakat uplay ile giriş yapıyorsunuz sanırım.

Uplay ayarlarınızdan Allow Uplay to use a proxy connection to access the internet ayarını devre dışı bırakmayı deneyip tekrar dener misiniz?

Ve güvenlik duvarı ayarlarınızdan c:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\driver san francisco\Driver.exe yoluna gerekli izinleri veriniz.

• Teşekkürler hocam yardımınız için fakat yine aynı ama sorunun uplay hesabında olduğu kesin başka arkadaşa verdim ondada dondu onun kendi hesabında donma yok.
    Uplayın sorunu napmam gerek oyunu başka hesaba bağlama ihtimalim varmı şimdiden teşekkür ederim.
  • Ha bu arada hocamhttp://i.hizliresim.com/223MRq.jpg izinler şu şekilde hata yoktur umarım.
    Uplayda söylediğiniz ayarı network kısmından kapadım.
  • Meraba bende dun aldim bu oyunu ilk sorun pc w8 oldugundan acilmadi yonetici olarak calistirinca acildi braz oynadim multiplayere girdim fakat oyuncu yok, cikmiyor bekliyorum gelmiyor aldigima lanet ettim cozumu yok mudur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mta San Andreas Connection Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Gta San Andreas Cleo Sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.