Şimdi Ara

Driver 3 Sorunu (acil yardım)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, ben yeni bir Driver 3 oyunu aldım
    eve Geldim ve yükledim (5 CD) ..!!!!!!!!!!!!
    her neyse. herşey yolundaydı, crack'i yaptım.
    Ama karşıma şu sorun çıktı!
    Nedir bu lütfen yardım edin:

Failed to create Direct X
    Your display...........!!!!

varmı neden olduğunu bilen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeZe® -- 27 Mart 2005, 18:46:52 >

• Direct X 9,0 yükle cd nin içinden olucak birde ekran kartı sürücüsündede olabilir önce directi dene bi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Slay

Direct X 9,0 yükle cd nin içinden olucak birde ekran kartı sürücüsündede olabilir önce directi dene bi

Evet DirextX9.0c zaten şuan yüklü, ekran kartının da sürücüsünün sürümünü bilmiyorum???
    Ne yapacam arkadaşlar bir el atın
  • Arkadaşlar imzadaki sisteme bir bakın bakalım bu sistemle oyunu oynayan varmı?
  • az önce forumlarda bir arkadaşa daha yazdım . oyun pixel shader 1 istiyooo . bundan dolayı mx 440 larda çalışmaz yada nvidia 4 serisinde. minimum fx 5200 olması gerekiyor . yani shader 1 olan bir kart
  • aynı hatayı bende msi ti4200 vtd-8x de alıyorum cok ilginc bu kartın bu oyunu calıstırması lazım ama bende directx 9.0c yi yukleyemiyorum......
  • işte ne yazık ki pixel shader olmadığından dolayı .

bende bu sorunları prince of persia da da yaşamıştım . readme yi okursanız orda da belirtiyor zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Taman arkadaşlar, anladımki ekran kartını değiştirmek başka çarem yok.

Sağolsun ilgilenen arkadaşlar.
  • Driver3 oyunu aldım 3 cd ama kurduktan sonra crack yapmıyorsun ayrıca dos formatlı bir program kuruyor ve oyunu açtıgım zaman d3d9.dll dosyası bulunamıyor diye hata veriyor bilenleriniz varsa acil yardım edebilirmi !!!!!!!!!!!

• normal driver 3 5 cd dirseninkinde problem olduğu kesin 5 cd lik driver 3 c:/windows/system32 dosyasının içine d3d9.dll dosyası atar o olmadan oynayamassın ha tabiki bu oyunu at anlamına gelmez bana e-mail adresini ver sana o dasyayı göndereyim ve oyunu oynarsın
  • ekran karti ne
  • bende de 3 cd lik var ama herhangi bir sorunum yok oyunuyordum çatır çatır
  • quote:

Orjinalden alıntı: zed

bende de 3 cd lik var ama herhangi bir sorunum yok oyunuyordum çatır çatır

+1
  • yaw bunda kamera açısı değiştirme diye bişey var mı
    kafayı yiyorum yürürken önümü göremiyom nerdeyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forgiver -- 16 Nisan 2005, 22:57:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: forgiver
    bunda kamera açısı değiştirme diye bişey var mı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.