Şimdi Ara

(¯`·._.·[ **DRIFT CITY REHBERİ** ]·._.·´¯) (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
871
Cevap
0
Favori
60.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende gelirim belki özlemişim bu oyunu.
  • ijjinin sunucusuna 1 hafta once girdim proxy ile sinek avlıyorlar bir yarış yapayım dedim v6 aracım vardı v6 da yarış yapan olmadıgı için yarış yapamadım eskiden yarış yapıcak odayı zor seçerdik
  • ANONS!!!
    ijji DriftCity GamesCampus DriftCity'e e transfer oluyor.
    Hesabınızı yeni DC ye hemen transfer edin (28 ekim 2010 son gün)
    Transferde drift item / parça / mito taşınmayacak. Ayrıca her account için 1 karakter transfer edilebilecek.
    Sadece Leveliniz / Nickiniz / Arabalarınız / Graj Slotlarınız ve belkide eklenmiş sayfalarınız taşınacak
    Hesabınızı transfer etmek için
    hemenhttp://drift.ijji.com adresinden login olun
    ardındanhttp://drift.ijji.com/transfer.nhn adresine girin 3 karakterden en transfer etmek istediğiniz birini seçin. Accept Character Transferi tıklayın ardından gelen onaylamayı kabul edin. Size verilen pin kodunu mutlaka ama mutlaka saklayın. Yeni Driftcity 30 gün içinde açılması planlanıyor. Hesabını transfer edenlere para itemler hediye edilecek!

• Djefecan seni hatırlıyorum madturks diye guildimiz vardı
    bir sorum olaak bu gamecampus driftcity eu'ya açık olacakmı birde ijjideki drift city kapanıyormu ?
  • Birde bu driftcity.de sunucusunun clientini indirdim fakat update yapamıyorum şöyle bir hata alıyorum

(¯`·._.·[ **DRIFT CITY REHBERİ** ]·._.·´¯)
  • yardımcı olacak yokmu arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fae

Djefecan seni hatırlıyorum madturks diye guildimiz vardı
    bir sorum olaak bu gamecampus driftcity eu'ya açık olacakmı birde ijjideki drift city kapanıyormu ?

evet gamecampuste ABD serveri olduğu için aynen ijjideki block devam edecek. Ijjideki 28inde tamamen kapanacak. Bu arada Olauncherde updateleri yükledi mi yoksa hiç update yüklemeden hata mı aldın?
  • Bazen update yaparken bu hatayı veriyor bazen hiç başlamadan bu hatayı veriyor uğraştım ama yapamadım bir türlü
  • antivirus fln varsa indiriyorken kapamayı dene. olmazsa setupta bir sorun olabilir emin değilin
  • olmadı oyunu bir daha indirmeyi deneyeceğim
  • Arkadaşlar Gamescampus'te block yok. Yalnız şöyle bir sorunum var, yeni patchler geldiğinden beri solda görev pencereleri çıktığında oyun acayip kasıyor. Neden anlamadım. Bilen var mı?
  • dj efecan oyunu indiridim biliosunu bu oyun ijji dede vardı ordan oynuodum... ama kapandı sonra burdan birdaha indirdim ordaki üyelik burdada oluyomu? ve
    oyundaki adımı daha bilmiorum eğer eski üyelikse KatilSami böle bişi yani...
  • Bu Arada yeni üyeyim adım Samitr XD

• tutorial ı geçemiyorum
  • Eskiden ijji zamanında cok oynardım ya :D. birden görünce yeniden oynasammı diye düsünüyorumda. acaba avrupa sunucusunda mı baslamak mantıklı yoksa gamescampus mü? =)
  • Arkadaşlar Tutorialda daha en başta drift kısmında shift+SolOk işareti çıktığı 2. virajda You FAILED diyor bi türlü geçemiyorum. Yardım edebilir misiniz?
    Ne yapmam lazım
    drift için gazı bırakırsam araba 180 dönüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

Arkadaşlar Tutorialda daha en başta drift kısmında shift+SolOk işareti çıktığı 2. virajda You FAILED diyor bi türlü geçemiyorum. Yardım edebilir misiniz?
    Ne yapmam lazım
    drift için gazı bırakırsam araba 180 dönüyor.

hem gaza basıp hem sol hemdeshifte basarak dönmen gerekiyor orda.

quote:

Orijinalden alıntı: fault

Eskiden ijji zamanında cok oynardım ya :D. birden görünce yeniden oynasammı diye düsünüyorumda. acaba avrupa sunucusunda mı baslamak mantıklı yoksa gamescampus mü? =)

avrupa serverine bekleriz çünkü amerika serverinde ilerde yine banlayabilirler ipleri o yüzden avrupaya başla garanti olsun.

yeni şehir neo ile ilgili bi tanıtım youtubede dönmeye başladı. Oros Şehrinde isyan çıktı bakalım şehri kurtarabilecek miyiz? :)
    Japonya, Kore, hongkong dclerine geldikten sonra amerika ve avrupa dclerine gelmesi bekleniyor oros isyanı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djefecan -- 29 Haziran 2011; 21:21:48 >

• Güzel olmuş efecan usta "Razor_1903 tanınan nickle baskentlee"
  • Arkadaslar simdi ben bu oyunu indirmeyi düşünüyorum acıkcasi ama simdi hangi siteden indircez ? ve anladıgım kadar ip block varsa nasıl oynicaz?
  • Ben de Gamecampus'tekine başladım ama hiç tadı yok ayrıca çok pahalı oyun. Bir de türkler çok harabe ne selam ne sabah ne ilgi alaka.
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.