Arkadaşlar Dreeamweaver 8'i web tasarım öğrenmeye çalışıyorum bir yerde türkçeeğitim vidyosu buldum. Onun anlattığı kadarıyla bir şeyler yapmaya çalışıyorum ama bir yerde takıldım tasarım esnasında tablo çiziyorum bunun içireiğini felan yapıyorum ama resimdede gördüğünüz gibi çizdiğim tabloların kenarları yani çizgiler çıkıyor ben çıkmasın istiyorum sadece Dreeamweaver'da uğraşırken çıksın istiyorum zaten izlediğim vidyoda da öyle önizleme yaptığında tablo çizgileri çıkmıyor ama o vidyoda anlatılan Dreeamweaver MX2004 versiyonu benim yaptığım sürümdede çıkmaması için bu çizgilerin bir yolu bir tık'ı mutlaka vardır ama ben bulamadım bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim. Gerçi programla ilgili sorularım oldukça buraya yazacağım.
Arkadaşlar, Ben de DreamWeaver 8'i yeni kurdum ve biraz inceledim ( Daha önce Dream 3 ve 4 versiyonları ile html sayfalar, siteler yapmıştım ). Eğer yanlış ! anlamadıysam bu program PHP ve ASP dahil hemen her konuda sayfa üretebiliyor, website yapabiliyor. Ama nereden başlayacağımı, nasıl başlayacağımı, ne yapacağımı hiç bilmiyorum Eğer biri bana yardımcı olursa çok memnun olurum. Çünkü elimde Dream 8 için hiçbir veri, döküman, video v.s. yok. En azından basit bir sayfa tasarlama dersi olsaydı ondan yardım alır sonra basardım gaza ama nafile, elimde hiçbirşey yok Var mı yardımcı olacak biri ?
Rica ederim, takıldıgın baska bisey olursa yaz buraya yardımcı olmaya calısırım.
Sevgili milaket yine bir sorum var DreamWeaver 8 ile ilgili tasarladığım sayfada resimler var ben bu resimlere tıklandığında ayrı bir sayfada açılmasını ve en önemlisi zaten bunu beceremedim bir tek resimin boyutunun büyük çıkmasını istiyorum, bunu nasıl yapabilirim. google da araştırdım ama pek bir şey bulamadım.
Bana bu resim büyütme konusunda birileri yardımcı olsun arkadaşlar lütfen...
ilk önce html öğrenerek kodların ne işe yaradığını öğrenerek başlarsanız başarılı olursnuz ama bende dreamwewar cs3 beğenmedim çok karışık geldi...
html kodlarını öğrenmek kolay değil bana göre ben dreamweaver dizayn bölümünü kullanıyorum kodlarla hiç işim olmuyor oldukça güzel bir program kullanım olarak bunuda kullanmak için html kodlarını bilmeye hiç gerek yok sadece üzerindeki menülerin neye yaradığını bilmek yetiyor. Bende burada takılıyorum işte tam olarak bilmiyorum ne neye yarıyor diye...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme