|
Dreamstar nova 2 ye bağlanmıyor güncelleme ile alakası yok tuner girişi yok cihazda. 1. Nesil dreamstar nova ya bağlanıyor sadece. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

1 Mobil
|
Dreamstar nova 2 ye bağlanmıyor güncelleme ile alakası yok tuner girişi yok cihazda. 1. Nesil dreamstar nova ya bağlanıyor sadece. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Google lisanslı cihazlarda tuner istemiyor hocam. Hele bu Google tv arayüzlü cihazlarda tamamen kapattılar. 2. Nesil Google tv arayüzlü. Hiç bir şekilde destek yok o yüzden. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaveonTr -- 10 Ocak 2026; 17:18:39 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
![]() ADALETİN BİTTİĞİ YERDE ANARŞİ BAŞLAR...!!!
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaveonTr -- 12 Şubat 2026; 19:14:58 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Dün bir arkadaşım Redline Meta Ultra verdi bana, satıyor kendisi, baya iyi falan dedi ama leş gibi cihaz. Netflix bile açmıyor. Menüler vs aşırı kötü. Kendime almıyorum zaten ama en azından iyi bir şey olsun. O yüzden sordum bu alınır mı diye çünkü hiç bilgim yok maalesef adroid box’lar hakkında. Mi alacaktım ama onda da kablolu giriş yok ama IP tv vs için daha iyi diyorlar kablolu bağlantı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaveonTr -- 12 Şubat 2026; 23:48:1 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Çok teşekkür ederim bilgiler için. Bu cihazı tercih edeceğim bende :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
&#39;&#39;Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır...&#39;&#39;
Mustafa Kemal Atatürk |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
&#39;&#39;Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır...&#39;&#39;
Mustafa Kemal Atatürk |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 25 Şubat 2026; 21:50:49 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|