Bildirim
dreambox500s ethernet portundan yazılım yükleme

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
yazılım atmak ımage ıcın FLASHWIZARD_6_3
CCcam dosyanı atabılmek ıcın de fttp:// cıhazın uzerındekı IP yı yaz sıfreslerını degısmedıysen (MISAL) 10.0.0.13 dıye IP adresını yaz daha sonrasında sıfrelerı degısmedıysen
root
dreambox
dıyerek cıhazıın ıcıne gır ve VAR//ETC ıcerısıne dosyanı bırak cıhaz addons dan ındırdıgın confıgler ılede calısır zaten..........
quote:
Orjinalden alıntı: cengiz4259
Dreambox 500s model receiverim var. ethernet portundan CCcam veya herhangi bir yazılım yüklemeyi nasıl yaparız. fabrika ayarlarına geri döndürdüm. tekrar menüyüyapamıyorum şimdi.bilen üstadlar yardımcı olursa çok sevinirim.iyi forumlar...
-
quote:
Dreambox 500s model receiverim var. ethernet portundan CCcam veya herhangi bir yazılım yüklemeyi nasıl yaparız. fabrika ayarlarına geri döndürdüm. tekrar menüyüyapamıyorum şimdi.bilen üstadlar yardımcı olursa çok sevinirim.iyi forumlar...
Şimdi cihazınızda ne image yüklü bilmiyoruz gemini yüklüyse menü--->setup--->expert setup----communication setup---ip ayarı buraya bir ip verin örneğin 192.168.1.152 yapın dhcp işaretini kaldırın net mask 255.255.255.0 olsun type: lan name server buraya modemin ip numarsını yazın gateway bölümüne de modem ip yazılıcak sonra save yapıp burdan çıkın kumandadan mavi tuşa basın addons bölümüne gelin download gemini serverı seçin Cam entries bölümünden mgcam 1.29 indirin cam configten mgcam config 1.24 indirin bunları cihaza kurun mavi tuş ile mgcami başlatın bir ftp programı ile cihaza bağlanıp internetten indirdiğiniz dreambox keyleri Var/keys klasörüne atın came reset atın şifreler çözülür Acemiler için bence en iyi yazılım gemini 4.20 önce bu siteden indirebilirsinhttp://www.dreamboxworld.com/dbw/main.htm
-
benim sorunum cihaz hiç açılmıyo.yani simsiyah bir ekran karşımda.yani yazılım sıfırdan yüklencek ama nasıl.cihaz açılmıyokiii dediklerinizi yapayım... -
quote:
benim sorunum cihaz hiç açılmıyo.yani simsiyah bir ekran karşımda.yani yazılım sıfırdan yüklencek ama nasıl.cihaz açılmıyokiii dediklerinizi yapayım...
cihaz açılmıyorsa ethernetten yazılım atamazsın rs232 ile olabilir.ama bence aldığın yere gönder daha sağlıklı olur eğer garantisi varsa -
rs232 ile hiç açılmayan dreamboxa yazılım,program vesair nasıl yüklerim..? -
DreamUP ıle yazılımı sec flash de daha sonrasında cıhazı fısten cıkart tak yazılımı atmaya baslar
cıhazda calısır
quote:
rs232 ile hiç açılmayan dreamboxa yazılım,program vesair nasıl yüklerim..?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X