Şimdi Ara

Dreambox,atlanta..vs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uydu olayina merak sarmaya basladim buaralar ilgimi cekiyor ve yeni bir makine alicam sizce

ileriye donuk hangisini tercih edeyim,atlanta hd box var kafamda fiyati biraz yuksek 450 civari(bu fiyata degermi bilmiyorum bazi yerlerde elestiriler okudum..)

amacim tahmin ettiginiz gibi malum sifreli kanallari izlemek,onerebileceginiz marka modeller varmi
    birde servira para vericem senelik 150 180 lik server veren tanidiklar var okonuda sikintim yok tek sikinti sorunsuz bir makina almak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darendeli -- 23 Aralık 2010; 22:45:52 >

1905 ~ Sadece Galatasaray! ~ 2014
  • Server işini halletiysen pek sorun olmaz.

İleriye dönük bireşy almak istiyorsanda tabiki hd yayınlarını alabilen iyi alıcılara yönelmen mantıklı olacaktır.

fiyat konusunda ise belirtiğin fiyat degeri hd cihazlar açısından en uygunu olması gerek.

Zira o fiyata başka clone cihazları ya da ikinci el olanları bulabilirsin..

atlanta hd box ve dreambox hd800 clone cihazları senin için en uygun olarak gözüyor.
  • cevaplariniz icin tesekkur ederim,atlanta hd box i arastiriyorum suanda acikcasi hosuma gitti(videolarini izledim sanirim eksi tarafi kanal gecisleri biraz yavas),suanki arastirmalarima gore dreamboxlar birazdaha pahali ucuz olan 500 s modeli var ama onlar biraz eski gibi
  • Dostum bende senin gibi araştırma içindeydim uzun bir süredir.Atlanta mı? dreambox mı? vs vs çok inceledim, ve sonunda dreambox 800hd clone almaya karar verdim.Eğer sadece tv izlerim fazla uğraşmam diyorsan atlanta al çünkü daha basit bir arayüzü ve sistemi var yok ben uğraşırım ve ilerisi içinde güzel bir şey alırım diyoarsa dreambox al.Yazılımsal olarak desteği atlantaya göre çok iyi.Dreambox biraz geç açılır bunun sebebide boot etmesidir ve enigma2 sistemi kullanmasıdır.Atlanda uydu cihazı dreambox ise bir pc olarak düşün.Almadan öncede iki uydu cihazınıda görüp test edip almanı öneririm.

Orijinalden alıntı: NoiseBlocker

Dostum bende senin gibi araştırma içindeydim uzun bir süredir.Atlanta mı? dreambox mı? vs vs çok inceledim, ve sonunda dreambox 800hd clone almaya karar verdim.Eğer sadece tv izlerim fazla uğraşmam diyorsan atlanta al çünkü daha basit bir arayüzü ve sistemi var yok ben uğraşırım ve ilerisi içinde güzel bir şey alırım diyoarsa dreambox al.Yazılımsal olarak desteği atlantaya göre çok iyi.Dreambox biraz geç açılır bunun sebebide boot etmesidir ve enigma2 sistemi kullanmasıdır.Atlanda uydu cihazı dreambox ise bir pc olarak düşün.Almadan öncede iki uydu cihazınıda görüp test edip almanı öneririm.

kendime göre uzun bir araştırmadan sonra bende dreambox 800hd de karar kıldım ama konuya yabancı olduğum için daha eksik bilgim çok..bu aleti kullandığımız zaman ona özel olarak alacağımız parçalar varmı..uydu sistemini baştan sıfır kurmayı düşünüyorum..demek istediğim özel çanak yada parça falan mı almam lazım yoksa herhangi bir çanak lnb işi bitirir mi..
    kullanacağım tv 40 c 750..hangi bağlantı tipi kullanılacak..sanırım makinada hdmi yok..yardımcı olursanız sevinirim..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Atlanta Hd box turksat4a ekleme ?
    11 yıl önce açıldı
    HD LNB ve Dreambox 500HD
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.