Şimdi Ara

Dreambox 800&8000 HD!!! Bilgisi olan...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki ürün arasında çok kararsız kaldım. Birisi ile diğeri arasında tam 2 misli fiyat farkı var ama ne bileyim aradaki özellik farkları gerçekten değer mi diye düşünüyorum
    Benim için önemli olan hdd'e kayıt yapması, sanırım 800 hd'de bu var
    Wireless'in olması, 35-40 Tl 'ye 800 HD'ye takabiliyoruz
    ve en önemlisi bütün hd kanalları gösterebilmesi, demek istediğim bazı kanal özellikleri Dvb-s ve Dvb-s2 olarak gösteriliyor. 8000 HD'de DVb-s2 olduğunu biliyorum da 800 HD'de gerçekten anlayamadım. Yani 8000 HD'nin gösterdiği bütün HD kanalları, 800 Hd'de gösteriyor mu? Dvi çıkıştan nasıl ses alınabiliyor?
    Bu cihazları kullanan arkadaşlar yorumlarını paylaşırsa çok sevinirim

• ikiside hd yayınları gosterir...cihazla gelen dvi -hdmi kablo daki dvi 24+1 pinden oluştugu için ses te taşır..ses taşımayan dvi kablolar genelde 18+1 pindir...8000 cok pahalı 800 unde klasik sorunları var..size 8000 e yakın ozellikleriyle vu duo oneririm.fazlasıyla istediklerinizi yaparsınız..fiyatıda 950 tl ve orginal.
  • Erdin. bey

Şöyle özetlim

hd800 orjinal aldım hd yayınlarda hiç bir sıkıntı yok içine disk taktım 2.5 luk film kaydıda sorunsuz

hatta diskteki mkv dosyaların hepsini sorunsuz oynattı ( dts leri ac3'e cevirdikten sonra )

bir çok arkadaş ısınmadan kaynaklı sorunlar olduğunu söylüyor evet ısınıyorda ben herhangi bir sorun yaşamadım. 8000 için bişi diyemiycem hiç kullanmadım kullanan arkadaşlar yardımcı olucaktır .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. El Dreambox 800 Hd Pvr(KLON)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.