Şimdi Ara

DreamAndWork (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
2
Favori
3.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Çalmak farklı bir şey dinlemek farklı bir şey.O şarkıyı dinlemek için senden izin alıcaktım sanırım :D

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • şarkıdan bahsetmediğimi biliyosun :D

• IgglePiggle I kullanıcısına yanıt
    O benim için iyi bir örnek ve ben de kendim çalışma sürecimi buraya kaydedip ilerde neler yapabildiysem, ne süreçlerden geçip neler yapmışım diye geriye dönük bakmayı planladım özentilik olduğunu düşünmüyorum

• Pek verimli denmeyecek şekilde geçti bugün ,yarın kurs yok ve kütüphaneye gitmek planım 12 saat çalışabilirim umarım

Yarın çalışacağım konular

Elektroliz
    Eşitsizlikler
    Canlıların sınıflandırılması
    Fiilde çatı
    Madde ve özkütle

• uzun süredir yine yazamadım bugün 6.5 saat devirebildim dersane biraz engel oldu ama dert değil türkiye geneli 61.25 net geldi xd tyt fen bilmemek sinir bozucu üstesinden gelicem bi şekilde ayt mat iyi gidiyor darısı tyt ve ayt fenin başına

• Ayt fene yeni başlıyorum sayılır tyt fende optik elektrik eksik ayt mat trigdeyim log dizi lti duruyor ama mezun olduğumdan hızlıca ilerliyorum 1 2 günde konu bitirme challenge :D

• DreamAndWork D kullanıcısına yanıt

Tavsiyem kimyayı benim hocamdan götürmen vaktin az ve video defteri var hocanin not tutmadan hızlı hızlı ilerlersim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • frenilum16 F kullanıcısına yanıt
    tavsiyen için sağol dostum dersanenin konu anlatım kağıtları ve 11 12.sınıf meb kitapları var ayrıyetten de görkem şahin veya bizim hocalar dinlemek planım böyle yapmayı düşünüyorum

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.