Şimdi Ara

DrakeDog Is Back ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • karakterine verilen özelliklerini, adam güzelcene kullanıyor.... bunda adamın noobluğuyla ne alaksı var anlayamadım blizze şikayetler :=)
  • locktan cani yanan ii oynayan bi lock gördumu hemen laf atar...
    yok succusu olmasa adim attirmam yok su yok bu...
    kardeşim adam kullanio sende kullan neyin varsa yok şu olmasin yok bu olmasinda nedir yaw?
    gecen duel atiom ogg un önunde ii bi fury warriorla herifi aldim aşşa adam ne derse beğenirsin...
    bandaj kullanma
    guya blind atinca bandaj kullanmicakmişiz?
    dedim hastir ordan kullana biliosan sende kullan benim oynadiğim class buna izin veriyor seninkide izin veriosa kullan dedim...
    yani öle sunu kullanma bunu kullanma ile olmaz...
    neyin var neyin yok kullan kardeşim tabi healing mana pot dişinda...
  • valla bence Drakedog Alchemy ve Herbalism'de pvp'den daha iyi.. adamda maşallah her türlü pot var adam koleksiyon yapmış.. ve hepsini de çatır çatır içiyo ya helal olsun bi de dünyanın en iyi pvpcisi oldu.
  • drakedog yanlis hatirlamiyorsam ilk adam gibi scubbus kullanan kisi onu bu kadar onlu yapan da bu. bu arada cok iyi bomba atamiyor ama yine de gayet iyi oynuyor. bomba atma konusunda grimden otesi yok bence adam sezerek bomba atiyor :D
  • Doğrusu Güney Kore'den bu tip oyuncular çıkması beklenmedik bir$ey değil...

Oyunlar adamların hayat parçası ve sırf oyun oynararak para kazanan oyuncular var...

Adamlar Blizzard oyunlarının hastaları Starcraft'da olduğu gibi WoW'uda ele geçirmi$ durumdalar

Drakedog'un oyununa gelince bana biraz iyi bir n00b hunter gibi duruyor...Zaten video'lara bakınca kestiği oyuncuların PvP ranking'leri her$eyi gösteriyor...Hemen hemen hepsi Private,Corporal,Sergeant

Video'larında kestiği ki$ilerin PvP Trinket'leri bile yok veya kullanmasını bilmiyorlar

Item'larda imba olunca doğal olarak bu tablonun çıkması normal...

• quote:

Drakedog'un oyununa gelince bana biraz iyi bir n00b hunter gibi duruyor...Zaten video'lara bakınca kestiği oyuncuların PvP ranking'leri her$eyi gösteriyor...Hemen hemen hepsi Private,Corporal,Sergeant

sanmam,field marshal da görmüştüm.ama seduction+coe+sf+shadow burn+cd+immolate+confgrate atınca zaten buna pek fazla class ın dayanıcağını sanmıyorum.tek e çift yaptığı pvp ler güzel ama dier türlü teke tek de dier class ları almak pek sorun değil zaten.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.