Şimdi Ara

Drakedog 7 next (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: diablo2
    emin değilsin çünkü izledim. ortalama 300 resil ve 10k hp pool ile 3 kişi undergeared almak çok kolay almasında bişey yok warlock ve bulunduğu spec in cc si çok. zor mu yani? scubbus + fear + shadowfurry. ha yine eli çabuk vs tamam ama niye video yapıyor ki, zevk vermiyor. Onun yerine 1vs1 adam gibi bi pvp sini izleyelim daha iyi değil mi? o zaman ben de nagrandda görev yapan 3 kişi yeşil grup buliyim, 1 ini sapliyim, diğerini blind tek tek keseyim sonra. ben bunu yapmasında zevk almam kaldı ki video ya koyup rezil olayım. egosunu tatmin eder o ayrı. ama videoya koyması komik olmuş.

olay bu yani

ek olarak yaklaşık 120 GB'lık WoW movie arşivim var :) bunun içerisinde onlarca bosskill ve birçok pvp moviesi var :) Drakedog'un ilk videolarını da biliyorum ve o zamandan beri düşüncelerim aynı. Seduce / Fear ile undergeared, trinketsiz noobları zergliyor, ego tatmininden öte değil :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esasiyun -- 4 Nisan 2008; 16:07:28 >

• Ben shamanımla bu elemanın ağzına burnuna veririm ya
  • izleyen izlemeyen çetelesi tutmuyoruz beyler, kimseyede kişisel birşey söylemedim ben,
    @diablo2,
    ortalama 300 resil ve 10k hp pool ile 3 kişi undergeared almak çok kolay. Onun yerine 1vs1 adam gibi bi pvp sini izleyelim daha iyi değil mi?

kişisel cevabım, hayır degil

adam 500 res 15k hp gearı ile 1vs1 1vs2 kralıyla da kapışabilir ama sen izlemek istermisin kestigi adam başı 3 dakika süren dotların 100 100 tickledigi shadowboltun 2k bile critlemedigi videoları.. ben istemem de izlemem de açıkçası.. gönül ister tabi bu videoda da targetleri arena gearlı olsun ama blizzard resilience ı oyuna getirerek pvp yi görsel anlamda ve skill bazında mahvettigi için artık videolarda ya targetler undergeared seçilir ve videonun bi seyir zevki olur, yada videolar yalan rüzgarı gibi sıkıcı mı sıkıcı olur..
  • Bu arada seduction ve fear aynı diminishing return'ü paylaşır,belli ki bilmeyenler var...
  • Bir ülkede bir başkan,kendisini gazetecilere hiç sevdirememiş.Ne yapsa makbule geçmiyor,basın hergün kendisiyle uğraşıyordu.Nihayet:
    -Öyle bir şey yapayım ki gazeteciler mat olsun diye düşündü ve ilan etti;
    -Pazar günü saat 10'da denizin üzerinden yürüyerek geçeceğim.Pazar sabahı saat 10 'da tüm basın mensupları toplanır orada
    Başkan geldi ve denizin üzerinde yürümeye başladı.Karşı kıyıya kadar da yürüdü geçti.Herkesin gözleri dehşetle açılmıştı.Fakat ertesi gün gazetelerde şu başlık okundu:
    -Başkan yüzme bilmiyor!!

Adamın her videosunda aynı değişmez muhabbetler..
  • Ben iki görüşe de karşıyım(drakedog adam değil-ahmet çakar,hıncal uluç vb ve drakedog süper falan), drakedog bu videoda diğer tbc sonrası videosundaki adamlara göre daha iyi gearlı adamlar kesiyor(diğeri neydi öle her vurduğu crit, 2 inc critinde canı nerdeyse biten adamlar etc.)

Bu videosunu ben diğer tbc sonrası videosuna göre daha beğendim, adam 1v3leri trinketsiz adam da olsalar, çoğu skilled warlocktan daa iyi yapıyor buı işi, ve refleksleri falan da güzel,

Benim demek istediğim bundan sonraki videosunda, konsepti değiştirsin, 1v3 ve 1v4 ler yerine, full vengeful adamlarla kapışsın ama 1v1 yapsın,

@Goldthwait

Biliyorum biraz geç keşfettim, ama bu forumda daha önce verilmemişti.

@Tughan

Ben açıkçası orly(yeni ismiyle qrly) çok severim, hatta battle mage baton vb itemlerle yaptığı pvp videosunu da koymuştum. O adam aslında şu anki gearıyla bi pvp movie çekse çok iyi olur.

• Fakenick haklı:

Some abilities share diminishing returns, — that is, it doesn't matter which one you use; the next time you use an ability in the same category on the same target, its duration will be diminished just as if you had used the exact same ability. These abiltiies are the Rogue abilities Gouge and Sap; the Warlock spells Fear, Howl of Terror, and Seduction; and the Warrior abilities Charge, Concussion Blow, and Intercept.

Wowwikiden alıntı
  • tamam fear ve seduce aynı DR'de de;

Seduce, CoS atıp üstüne shadowbolt crit hemen ardından fear atıp bir shadowbolt daha cıkarabiliyorsun üstüne tabi deathcoil, shadowfury vs attıgında zaten resilience / hp fukarası adam çoktan yatmış oluyor :)
  • Trinket atıcaksın earth shock + grounding+tremor bu eleman ne bok yicek anlamadım ki fıs ya ben cidden bu adamdan gıcık kaptım bide oynuyom diye vidyo çekmiş gevşek sinir oldum ya,seduction atıp cast sallıyo petleri fearlıyo ee babamda oynar öyle !
  • Daha iyisini yapın, koyun warcraftmovies'e;

Bende beğenmedim videoyu, ama adamı resmen aşağılıyorsunuz.

Zaten konsept olarak bi hwarang bilirim nab adam kesmeyen, bi zalgradis, geri kalan izlediğim bütün videolarda kestikleri adamlar low-geared.
  • Oyunu sildim iimi ya vidyo çekesim geldi valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batu0792

Daha iyisini yapın, koyun warcraftmovies'e;

Zaten konsept olarak bi hwarang bilirim nab adam kesmeyen, bi zalgradis, geri kalan izlediğim bütün videolarda kestikleri adamlar low-geared.

izlerken en çok zevk aldıgım pvp filmleri zalgradise ait keşke tbc ile yapmaya devam etse
  • quote:

Orjinalden alıntı: Miex

quote:

Orjinalden alıntı: Batu0792

Daha iyisini yapın, koyun warcraftmovies'e;

izlerken en çok zevk aldıgım pvp filmleri zalgradise ait keşke tbc ile yapmaya devam etse

adam cok cok iyi... simdi sen yazınca bir bakayım dedim , cidden cok iyi. Bir videosunu paylasıyım dedım... Eğer dediğin zalgradis bu ise :)

http://www.youtube.com/watch?v=XoDOppw2YLo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnieN -- 4 Nisan 2008; 20:48:18 >

• adamın iyi olduğunu hunterın daha tam gitmeden shadow furry nin yerini belirleryip petle adamıa ynı anda stunlamasındanda anlayabiliriz 1v2 1vs3 fln cc ci classlar için zor değil ben shaman halimle 2 caster ı aynı anda bitek %30 damage buffımla aldım teki frost mage teki elem shaman idi bende enh shaman ama bu adama kötü oynuyor demenin luzmu yok.
  • Abartılıcak bi yanı varmı abi ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.