Şimdi Ara

Dragonlance Chronicles (Ejderhamızrağı Efsanesi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bende Dragons of autumn twilight (güz alacakaranlığının ejderhaları) adlı kitap var üzerinde birinci kitap yazıyor. Kitabın ortasında bir yerde de 2. kitap yazıyor? Şimdi Bu Ejderhamızrağı efsanesi üç kitaptan oluşmuyor mu? Yoksa üç kitaptan değil de üç bölümden mi oluşuyor? Eğer öyleyse hangi bölüm kaç kitaptan oluşuyor? Birde bu seriyle ilgili resimlere ulaşabileceğim bir link var mı?



  • Yaw kimse beni iplemiyo mu yoksa kimse bişey bilmiyo mu?
  • Bu tur Fantastik-Kurgu kitaplarin bir kisminda bolumler kitap ismiyle ayrilabiliyor sen o ayrim kisimlarina takilma bu kadar ... Lakin Ejderha Mizragi serisi nin kac kitap oldugunu soruyor isen bulmaca gibi bisi bu ... Kimsenin bilemeyecegi kadar fazla sayida kitap var ... Bunlarinda cogu henuz Turkceye cevrilmedi ...
  • Okudugun kismin yani Ejderha Mizragi "Destan-Efsaneleri" ise ucleme ...
    Guz Alaca Karanligi Ejderhalari
    Kis Gecesi Ejderhalari
    ilkbahar Safagi Ejderhalari
  • o üç kitaptan sonrada
    ikizlerin zamanı
    ikizlerin savaşı
    ikizlerin sınavı
  • ardından da
    ikinci nesil ejdreha mızrağı
    yaz alevi ejderhaları
  • .
    .
    .
    .
    .
    bunun gibi 10 falan kitap var daha
    ben ilk 6 sını okudum tavsiye ederim
    biraz masraflı oluyo
    ama sana ii okumalar
  • TuzsuzDELİBEKİR masaüstün süper de bayağı bi pahalıya gelmiş anlaşılan. Neyse ilgilendiğiniz için teşekkürler.[gitar]
  • tam sırasıyla
    güz alaca karanlığı ejderhaları
    kış gecesi ejderhaları
    ilkbahar şafağı ejderhaları
    ikizlerin zamanı
    ikizlerin savaşı
    ikizlerin sınavı
    ruh döveni
    silah kardeşliği
    ikinci nesil
    yaz alevi ejderhaları
    yeni bir çağın doğuşu
    kasırganın günü
    kasırganın arifesi
    vinas solamnus
    fistandilus yeniden doğuş
    kıyamet tugayı
    ejderan kuralları
    sonuncu şef
    vs... elimdekiler bunlar ve hayatımda okuduğum en iyi seri
    şimdiye kadar üç kere falan hapsini tekrar ettim
    sormak istediğin birşey varsa cevaplayabilirim...
    maliyet konusunda arkadaşlar haklı idefixeden yada weblebiden alırsan biraz daha hesaplı oluyor bu kitapların korsanını bulamazsın arama :)))
  • Birinci kitabı korsan aldım da orj. almak isterim devamını(tabii tek tek yani seriyi ciltle almaya kalksam beni 8,2'lik deprem gibi sarsar). Bana önerebileceğiniz bir kitapçı (İst.) var mı?
  • Bu arada ben yücearayanların kim olduğunu anlamadım. Neyi arıyor bunlar , gerçek tanrıları mı? Yoksa solamnia şovalyeleri gibi bir grup mu?
  • İlk okuduğum fantastik kitap serisi Ejderha Mızrağı idi. Ama Yüzüklerin Efendisi serisini okuyunca bu serinin aslında pek de orjinal olmadığına kanaat getirdim. Yüzükleri Efendisi'nden biraz fazlaca etkilenmiş bence. Onun dışında Raistlin gibi bir kötü kahraman ve Tanis gibi bir yarıelf kitabı çok güzel hale getiriyor. dishchy'nin yazdığı sıralamadaki ilk 8 kitabı okudum ve kalanını elimin altında olmasına rağmen (ev arkadaşım sağolsun) okumadım. Bence 3. kitabında bırakılması gereken bir seri. Belki bir de Soulforge(Ruh Döveni diye çevirilen ama aslının Ruh Dövümü gibi birşey olması lazım gelen) okunabilir.

    Bu arada Brother in Arms'ı da sırf Yüzük Kardeşliği filminin çıkşına ile yakın zamanlarda çevirildi diye "Silah Kardeşliği" diye piyasaya sunan zihniyetin de Allah belasını versin. Önceden Asker Kardeşler olacaktı (hatta elimde, üzerinde Asker Kardeşler yazan bir kitap ayıracı bile var) ama maksat daha çok satmak...




  • İyi çok güzel de yüce arayanlar kim?[dntw][help]
  • Bilmem hatırlamıyorum. Çok önemli olmasalar gerek :)
  • up up uppppp
    gaza geldim ejderha mızragını tekrar okumalıyım.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sinanakdas

    İlk okuduğum fantastik kitap serisi Ejderha Mızrağı idi. Ama Yüzüklerin Efendisi serisini okuyunca bu serinin aslında pek de orjinal olmadığına kanaat getirdim. Yüzükleri Efendisi'nden biraz fazlaca etkilenmiş bence. Onun dışında Raistlin gibi bir kötü kahraman ve Tanis gibi bir yarıelf kitabı çok güzel hale getiriyor. dishchy'nin yazdığı sıralamadaki ilk 8 kitabı okudum ve kalanını elimin altında olmasına rağmen (ev arkadaşım sağolsun) okumadım. Bence 3. kitabında bırakılması gereken bir seri. Belki bir de Soulforge(Ruh Döveni diye çevirilen ama aslının Ruh Dövümü gibi birşey olması lazım gelen) okunabilir.

    Bu arada Brother in Arms'ı da sırf Yüzük Kardeşliği filminin çıkşına ile yakın zamanlarda çevirildi diye "Silah Kardeşliği" diye piyasaya sunan zihniyetin de Allah belasını versin. Önceden Asker Kardeşler olacaktı (hatta elimde, üzerinde Asker Kardeşler yazan bir kitap ayıracı bile var) ama maksat daha çok satmak...

    bende de tam tersi oldu.ilk önce yüzüklerin efendisini okudum ondan sonra ejderha mızrağını(güz kış ve bahar).ejderha mızrağını okuyunca ulan boşuna vakit harcamışım lotr u okuyarak .ejd mız ile kıyaslanınca müsfette niyetine kullanılır ancak lotr diye düşünüyorum.ama hobbit öle değil. zaten lotr u hobitin hatrına okumuştum.ben fazla tasvir sevmiyom .aksiyon olacak o da ejd mız mevcut.2. kitabın yarısına kadar bişi yok lotr da.tabi bu olumsuz eleştiriyi yaparken lotr u okumadan önce hobbiti okuduğumu ekleyim .öle olunca lort un ilk 60-70 sayfasını boşa okuyosunuz ve bayıyo.
    kitapların korsanı yok.yalnız kiralama olayına girerseniz maliyeti düşürebilirsiniz.yada çok hayırsever bi arkadaş bulursunuz.kitabın parçalanması pahasına fotokopi çektirir ejd mız sevenlere benim gibi kiraladığı için elinde kitap olmayanlara uygun fiyatla satarak büyük hayır işlersiniz.




  • bende okudum bu seriyi,herkes deisik siralarda okuyo,benim okuma siram buydu:

    güz alaca karanligi
    kis gecesi
    ilkbahar safagi

    ikizlerin zamani
    ikizlerin savasi
    ikizlerin sinavi

    ruhdöveni
    silah kardesligi

    ikinci nesil
    yaz alevi

    yeni bir çagin dogusu
    kasirganin günü
    kasirganin arifesi

    batan günesin ejderhalari
    kayip yildizin ejderhalari
    yitik ayin ejderhalari

    okucaksaniz bu sirayla okuyun derim
  • Elinde Cüce derinliği ejderhaları 3 lemesi olan varmı arkadaşlar.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.