Şimdi Ara

Dragonica Private Server (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
5.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • The_A-Team bu guild'in kurucusu türk ve 3-5 kişi daha vardır.

Edit : Ben dahil
  • Ben de başladım oyuna. 18 lvl oldum. %90 expim var. Birazdan 20 olurum. Ama bazı konularda sıkıntılarım var. Nickim shiuanTR .Arkadaş listenize eklerseniz sevinirim.
  • hangi karakteri önerirsiniz ark da gelcekte
  • Ben karakter öneremem, yeni başladığım için pek bilmiyorum zaten. 27 lvl oldum biraz önce. Class questi için Wolf Den'e mi ne gitmem gerekiyomuş. Gittim en sonuna geldim. En sonda potum bitti ve öldüm. Ardından dah çok ile tekrar gittim bu sefer de yarı yolda Mana pot bitti. Ben de sinirlenip oyunu kapadım. Ama yarın 30 olacağım kararlıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12skillet12

Hamza Bugün Oyuna Girsen 40 Olmam lazım Bugün

Lavalonda görevlerde falan yardım ederimde 42 olmadan kasamam ben seni ex gelmez 42 olursan rahat kasiliriz f7 de.
  • quote:

hangi karakteri önerirsiniz ark da gelcekte

Arkadaşınla saatleriniz uyuşuyorsa Mage-Warrior veya Archer-Warrior ikilisiyle dehşet kasabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FroZeN`HeLL

quote:

hangi karakteri önerirsiniz ark da gelcekte

Arkadaşınla saatleriniz uyuşuyorsa Mage-Warrior veya Archer-Warrior ikilisiyle dehşet kasabilirsiniz.

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza53

quote:

Lavalonda görevlerde falan yardım ederimde 42 olmadan kasamam ben seni ex gelmez 42 olursan rahat kasiliriz f7 de.

bazı görevler var ben ingilizce anlamadıım için :D söylesen ne yapacaımı simdi 42 olurdum :D
    quote:

Orijinalden alıntı: hamza53

quote:

• slay dr farrel görevi var odayı bulduk ama giremiyoruz
  • bende KiLLeeRsTR 24 level ama 25 olcam :)
  • quote:

slay dr farrel görevi var odayı bulduk ama giremiyoruz

bossları kesip anahtar alman lazım
  • ben 12skillet12 nin arkadaşıyım bahsetmiştir bende 26 olucagım az kaldı bu gorevde ugrastıkda cok kesdik cıkmadı anahtar of :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sacopaa

ben 12skillet12 nin arkadaşıyım bahsetmiştir bende 26 olucagım az kaldı bu gorevde ugrastıkda cok kesdik cıkmadı anahtar of :D

çok güldüm bu yoruma 5 tane anahtar alıcaksınız.

-Earth key

-Water key

-Iron key

-Fire key

-Diğerini unuttum

Zaten 6 gate var.Birisi boş gerisini halledersiniz herhalde
  • Okçudan zevk alamadım. 34 lwl di sanırım. Thief kasmaya karar verdim de Assassin - Jester hangisini seçmeliyim sizce ?
  • quote:

Okçudan zevk alamadım. 34 lwl di sanırım. Thief kasmaya karar verdim de Assassin - Jester hangisini seçmeliyim sizce ?

Assassin Ve Jester İkiside Çok İyi. Pvp de Assassin Daha Etkili. Pve de İse Jester. Ayrıca 1v1 Boss Keserken Assassin Daha Etkili Olduğunu Düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MetalGirL_

Assassin Ve Jester İkiside Çok İyi. Pvp de Assassin Daha Etkili. Pve de İse Jester. Ayrıca 1v1 Boss Keserken Assassin Daha Etkili Olduğunu Düşünüyorum

Jester kasmayı düşünüyorum. Ancak şöyle bi sorum olcak: Jester kastıktan sonra skill reset alıp Assassin e dönebilir miyim ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _MetalGirL_

Jester kasmayı düşünüyorum. Ancak şöyle bi sorum olcak: Jester kastıktan sonra skill reset alıp Assassin e dönebilir miyim ?

Hayır. Skill Reset Sadece Sahip Olduğun Skill Pointleri Sıfırlar Tekrar Dağıtmanı Sağlar.
    Oyun Okadar Zor Değil Zaten Bütün Classları Deneyebilirsin.
  • Sizle beraber kasmak için bi mage açıyorum ...

Edit : Vazgeçtim archer kasıcam eklersiniz RckyBalboa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NicoBelick -- 26 Mayıs 2011; 22:00:54 >
  • Ben de tekrar Archer a döndüm. Thief de eziyet çektim resmen. Hafif bir lag var ben de combo için araya dalıyorum. Pat! öldüm. 34 mü ne lwl var. nick: SuperCombo The-A-Team dan da birini gördüm ama cevap vermedi. Guilddeki arkadaşlar yarın açık olurlarsa beni alır mısınız?
  • quote:

Ben de tekrar Archer a döndüm. Thief de eziyet çektim resmen. Hafif bir lag var ben de combo için araya dalıyorum. Pat! öldüm. 34 mü ne lwl var. nick: SuperCombo The-A-Team dan da birini gördüm ama cevap vermedi. Guilddeki arkadaşlar yarın açık olurlarsa beni alır mısınız?

+70 alım var :)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.