Şimdi Ara

Dragon Nest EU (Avrupa Sunucusu) Üyelik Almak İsteyenler (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
3
Favori
8.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EUdaki en buyuk Turk guildine basvuru yapmayi unutmayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guilde alımlar devam etmekte
  • Hocam indirirken hata veriyor ve 100kb/sn ile indiriyor sorun bende mi acaba ?
  • Torrent ile mi indiriyorsun buyuk ihtimal sendedir baska bu sorunu yasayan olmadi

• Eskidende biraz takılmıştım bu oyunda.Şimdi yeniden başlamayı düşünüyorum ama şuan karakter seçiminde baya bir kararsızım bana karakterleri kısaca tanıtabilecek pvp pve özellikleri için yardımcı olabilecek var mı?
  • Arkadaşlar merhaba DN i hic oynamadım dün yeni bi oyna baslıyayım derken dikkatimi cekti ama türk serveri kapanıyormus avrupa sunucusunu oynamayı isterim oyuna başladıgımda bana yardımcı olucak türk guildi varmı yani A'dan Z'ye bana oyunda yardımcı olabilecek online playerları olan bi guild ?
  • quaintness Q kullanıcısına yanıt
    Yazdigim gibi anatolia guildi tamamen aktif Turk oyunculardan kurulu ve ts3 de aktif olan insanlar var aklindaki herseyi ordan sorarak cevap alabilirsin

• jetwaldo67 J kullanıcısına yanıt
    Ts3 serverina gelerek pvp icin kafandaki sorulari karakterlerin ozelliklerini sorup cevap alabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: sarven7

Ts3 serverina gelerek pvp icin kafandaki sorulari karakterlerin ozelliklerini sorup cevap alabilirsin

linkten üye olup oyunu indirdim fakat id pass bölümüne gelince unable connect server hatası alıyorum nasıl düzeltebilirm
  • Themono kullanıcısına yanıt
    Hala aliyormusun bakim vardi onla mi alakali acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: sarven7

Hala aliyormusun bakim vardi onla mi alakali acaba

Artık almıyorum o hatayı dün almıştım o zaman da ip hider pro ile giriyordum
  • Alimlar devam ediyor

• Sarven kardeş şuan online olan varsa 2-3 arkadaşla gelicez
  • Allucard123 A kullanıcısına yanıt
    Skype eklermisin " sarven.lara " ben guilde alim yaparim sizi suan guild tamamen doldu yer acmaya calisiyoruz yeni gelenler icin.

• Ben bu EU sunucusunda taa ilk açıldığı dönemde oynayıp bırakmıştım yalnız oynamaktan sıkıldığım için.

Ama bu gece iş yerinde yapacak iş bulamadığım için Ejder Yuvası isminde bir animasyon film izledim. Konusu bu oyun ile alakalı filmin. Ardından ne alaka bilmiyorum ama oyunu indirip tekrar oynamaya karar verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarven77

Guildimiz hala aktif .. oyuna baslayan arkadaslari guilde bekliyoruz

Silvra ismi ile başvurdum guilde.
  • ReaLd3stRoyeR nicki ile başvuruda bulundum kabul eder misiniz ?
  • üyelik hala kapalı linkten üyelik alabilirsiniz
  • Anotolia başkanına duyrulur ...Forum siteme Bu resim upload edilmiş durumda Kendisine yakıştıramadığım davranışı Tüm TÜRKLER ADINA geri iade ediyorum. Ne demek istediğini açıklamasını bekledim lakin açıklama geriği duymadı sanırım..Yada bu forum üzerinden açıklar artık.Takdir sizlerin. SARVEN Dostum sende iletirsin artık kendisine ....Değil mi?
  • Karakter sahibi karakterini bana sattı oyunu bıraktı bu olaydan sonra...Bu ara...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.