Şimdi Ara

Dragon Ball Z'yle ilgili.(Spoiler içerebilir.) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

Goku nun en guclu hali SSJGod degil Vegetto dur.

Superman hizda, kas gucunde hele ki dayaniklilikta Goku dan cok daha ustundur. Beraberlik olamaz. İsterse goku Gogeta olarak gelsin.

Ayrica Superman in Dr. Mamhattan sonraki en guclu hero oldugunu soylemek tamamen yanlis. Aralarda Flash tan tutun Unlock Hal jordan a kadar zibilyon herif var. Mesela Doomsday

DBZ nin en guclusu Whis degil LSSJ Brolly dir ne kadar harcanmis olsada.

@MuratbanK

hocam ben size zamaninda acin demistim bu konuyu

Benim açmayı planladığım konu DB DBZ ve hatta DBGT karakterleriydi. Bu konu sadece DBZ'yi ve daha ziyade Goku'yu inceleme konusu olmuş. Güzel konu.

Şu Flash denen artisti geçelim. Ne Superman'e ne de Vegetto'ya filan rakip bile olamaz. 2 adım hızlı atıyor diye yere göğe sığdıramıyorsunuz ama Flash=ÇÖP.

Superman'e karşı ne Broly'nin ne de Vegetto'nun en ufak bir şansı bile olmaz. Azıcık zorlayabilirler ama alacakları mağlubiyet kesindir.

Vegetto ile Broly'nin kavgasında bir kazanan belirlemek namümkündür. Sınırsız enerjileri ve üst düzey dayanıklılıkları ve de en önemlisi 2 yumruk yumruğa savaşan savaşçı olmaları onları hem yenilmez hem de geçilmez yapar DB serilerinde.

Gogeta SSJ4, God Goku, Bills filan bunlar Vegetto ve Broly için sadece eğlencelik çerez olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratbanK -- 5 Haziran 2014; 16:41:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

quote:

Superman hizda, kas gucunde hele ki dayaniklilikta Goku dan cok daha ustundur. Beraberlik olamaz. İsterse goku Gogeta olarak gelsin.

Ayrica Superman in Dr. Mamhattan sonraki en guclu hero oldugunu soylemek tamamen yanlis. Aralarda Flash tan tutun Unlock Hal jordan a kadar zibilyon herif var. Mesela Doomsday

@MuratbanK

Benim açmayı planladığım konu DB DBZ ve hatta DBGT karakterleriydi. Bu konu sadece DBZ'yi ve daha ziyade Goku'yu inceleme konusu olmuş. Güzel konu.

Şu Flash denen artisti geçelim. Ne Superman'e ne de Vegetto'ya filan rakip bile olamaz. 2 adım hızlı atıyor diye yere göğe sığdıramıyorsunuz ama Flash=ÇÖP.

Superman'e karşı ne Broly'nin ne de Vegetto'nun en ufak bir şansı bile olmaz. Azıcık zorlayabilirler ama alacakları mağlubiyet kesindir.

Vegetto ile Broly'nin kavgasında bir kazanan belirlemek namümkündür. Sınırsız enerjileri ve üst düzey dayanıklılıkları ve de en önemlisi 2 yumruk yumruğa savaşan savaşçı olmaları onları hem yenilmez hem de geçilmez yapar DB serilerinde.

Gogeta SSJ4, God Goku, Bills filan bunlar Vegetto ve Broly için sadece eğlencelik çerez olabilir.

Olsun, belki de şuanda yeni bir konu açamayacaksınız?

Flash dediğimiz adam EVREN için tehdit olan birisini yenmiştir, hatırlatırım. Superman in giremediği Speedforce dan gücünü almaktadır, zaten o tehditi de böyle yenmiştir. Bir de onu yenen Barry Allen o da ayrı bir mesele.

Superman 'i yenecek tek form için Lssj yi ve Vegetto yu düşünüyorum ciddi ciddi. Onların Chi tabanlı saldırılarına karşılık veremez, düşünsenize Superman 'e Galaksi yi yok eden bir bomba çarpıyor? Bir dayanır, 10 dayanır fazlasını yemez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Düz Superman dayanamayabilir de SPOM işin sinek konması, hadi abartalım; arı sokmasından öteye gitmez o saldırılar.

Superman de speedforcea giremez değil; girmez. Hatta istese speedforceu geçer.

Şöyle düşünelim: Flash bep speedforceda. İstediği kadar gezegen çarpması gibi yumruk atsın. Superman bir güneşin içine girer, gücüne güç katar ve orda güneşin dibinde sabit bekler. Flash normalde orda kıçı başı tutuşaral cayır cayır yanar ama speedforceda diye yanmasın. 1 yıl, 2 yıl, 5 yıl, 10 yıl, 50 yıl yumruk atsın. SonrSında? Flash nalları diker, ömrünü tamamlar. Kazanan Superman.

Kaldı ki Superman, ilk yumruğu yedikten sonra ikinciyi yemeyecek ve Flashın 32 dişini de dökecek şekilde ağzına 1 tane patlatamayacak kadar yavaş değildir.

Vegetto ve Broly her ne kadar üst düzeyde dayanıklı olsalar da yine normal Supermane karşı bir şansları olsa da SPOM karşısında böcek gibi ezilirler. Sonuçta dayanıklılıklarının da bir sınırı var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HanGamer

quote:

Orijinalden alıntı: emriva12

ss3 Goku ultimate Gohandan güçlü değilmi ?

Power levelleri eşit.

Nerede yazıyor bu?

http://www.myfavoritegames.com/dragonball-z/info/dragonball-z-powerlevels.htm bu sitede aslında wikia'Dan bakcaktım ama karışık.

• quote:

quote:

@MuratbanK

Dragon Ball z'nin en güçlü karakteri whis bilss'in öğretmeni onu bile döven bir tanrı.Superman'i yenebilir.bence Ne Broly Whis'Den güçlümü dbz'yi izlemiyon galiba sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AE1CDBEE9 -- 5 Haziran 2014; 17:04:07 >

• Mahmut dostum bütün db konularında @MuratbanK çağırıyorsun dikkatimi çekiyor ama hiç fikriniz uyuşmuyor. Destek çıksın diye mi çağırıyorsun neden böyle yapıyorsun anlamadım.Anladığım kadarı ile muratbank bu işler de master yapmış,yorumlarından onu anlıyorum ve destek çıkıyorum,marvel evrenini pek bilmem ama flash'ın yetenekli ve taktiksel anlam da güçlü olduğu belli.Ama saf gücü hiç yok diyebilirim.Yani bu tartışma da flash çok zayıf kalır,çıkartın aradan.

Ayrıca bu hem vegetto hem ssj4 hem süperman'ı çok abartıyorsunuz,biraz daha derin araştırırsanız süperman'ın evrenin de daha güçlü kişiler var.En basitinden apoclypse,bu dediklerimin arasın da en güçsüzüdür.Bu işin mitolojisi var,zeus'u thor'u loki'si var.Bir yandan hulk gerçeği var.Db evrenini çok abartı buluyorum.Bence herşey saf güç demek değildir,teknik,taktik bazı yerler de daha önemlidir,iluzyon'da önemlidir.Mesela atıyorum hemen vegetta ile itachi kıyaslanmaz denmiş,orda küfür basacaksın direk,neye göre kime göre hangi kıstasa göre kıyaslanmaz.Herşey kas gücü mü,hunharca dalmak mı,boş işler.

• quote:

Düz Superman dayanamayabilir de SPOM işin sinek konması, hadi abartalım; arı sokmasından öteye gitmez o saldırılar.

Superman de speedforcea giremez değil; girmez. Hatta istese speedforceu geçer.

Şöyle düşünelim: Flash bep speedforceda. İstediği kadar gezegen çarpması gibi yumruk atsın. Superman bir güneşin içine girer, gücüne güç katar ve orda güneşin dibinde sabit bekler. Flash normalde orda kıçı başı tutuşaral cayır cayır yanar ama speedforceda diye yanmasın. 1 yıl, 2 yıl, 5 yıl, 10 yıl, 50 yıl yumruk atsın. SonrSında? Flash nalları diker, ömrünü tamamlar. Kazanan Superman.

Kaldı ki Superman, ilk yumruğu yedikten sonra ikinciyi yemeyecek ve Flashın 32 dişini de dökecek şekilde ağzına 1 tane patlatamayacak kadar yavaş değildir.

Vegetto ve Broly her ne kadar üst düzeyde dayanıklı olsalar da yine normal Supermane karşı bir şansları olsa da SPOM karşısında böcek gibi ezilirler. Sonuçta dayanıklılıklarının da bir sınırı var.

Hocam Spom cok ucuk bir karakter. Biz burada normal Supes ten bahsedoyoruz

Ya hu DC nin ve diger evrenlerin en ust limiti Speedforce, Superman neyine asiyor? Yavas gelsin biraz o boyutsal hizda harakter eden biri. (Hiz limitleri; Ses, İsik, Zaman, Boyutsal ve son olarak Speedforce)

Flash normalde kosmaz, molekullerini ordan oraya yonlendirir. Bu sayede ucabilirde ama o kosmayi (yada oyle gozukmeyi) sever.

Molekullerini yonlendirmesinden dolayi uzayda da kosabilir.

Ayrica Speedforce denen illet ile İSTEDİGİ KİSİNİN hizini calip onu put gibi birakabilir.

Mesela yine Speedforce tayken ona isik hizinda atilan yumruklar havada asili duran eller gibi gozukur. Superman de isik hizinda dovusebiliyor diye biliyorum. Dusunun artik ne olacagini.

Bir de Flash in zaman algisi var ki sormayin. Bizim icin bir saniye gecerse onun icin bir omur boyu uzun surebilir.

Ve Flashlar Speedforce tan (tum hizlarin asil kaynagi) guc aldiklarindan normal yollarla olemezler, yaralari dahi cok kisa surede iyilesebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Feitan

Mahmut dostum bütün db konularında @MuratbanK çağırıyorsun dikkatimi çekiyor ama hiç fikriniz uyuşmuyor. Destek çıksın diye mi çağırıyorsun neden böyle yapıyorsun anlamadım.Anladığım kadarı ile muratbank bu işler de master yapmış,yorumlarından onu anlıyorum ve destek çıkıyorum,marvel evrenini pek bilmem ama flash'ın yetenekli ve taktiksel anlam da güçlü olduğu belli.Ama saf gücü hiç yok diyebilirim.Yani bu tartışma da flash çok zayıf kalır,çıkartın aradan.

Ayrıca bu hem vegetto hem ssj4 hem süperman'ı çok abartıyorsunuz,biraz daha derin araştırırsanız süperman'ın evrenin de daha güçlü kişiler var.En basitinden apoclypse,bu dediklerimin arasın da en güçsüzüdür.Bu işin mitolojisi var,zeus'u thor'u loki'si var.Bir yandan hulk gerçeği var.Db evrenini çok abartı buluyorum.Bence herşey saf güç demek değildir,teknik,taktik bazı yerler de daha önemlidir,iluzyon'da önemlidir.Mesela atıyorum hemen vegetta ile itachi kıyaslanmaz denmiş,orda küfür basacaksın direk,neye göre kime göre hangi kıstasa göre kıyaslanmaz.Herşey kas gücü mü,hunharca dalmak mı,boş işler.

Eğer Dbz'yi gerçekten biliyorsan her şey kas gücü değildir ki enerjiside vardır ve rakip olamaz dediysem yenilir demek istedim.ve anlaşılan sen dbz izlemeden gelmiş naruto fanı olmuş naruto'nun kime esinlendiğini bilmeden konuşuyorsun.Ve super saiyan olmak kas gücüyle değil duygularla aşılan bir formdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AE1CDBEE9 -- 5 Haziran 2014; 17:09:28 >

• quote:

Mahmut dostum bütün db konularında @MuratbanK çağırıyorsun dikkatimi çekiyor ama hiç fikriniz uyuşmuyor. Destek çıksın diye mi çağırıyorsun neden böyle yapıyorsun anlamadım.Anladığım kadarı ile muratbank bu işler de master yapmış,yorumlarından onu anlıyorum ve destek çıkıyorum,marvel evrenini pek bilmem ama flash'ın yetenekli ve taktiksel anlam da güçlü olduğu belli.Ama saf gücü hiç yok diyebilirim.Yani bu tartışma da flash çok zayıf kalır,çıkartın aradan.

Ben konu icin cagirmistim olay Supes e kaydi

Son yazimi okuyn flash ile ilgili

İtachi ile kiyaslanamaz derken guc ile alakali ki Naruto evreni hic bir sekilde o kadar guclu olamaz

Ayrica Apocalypse Marvel de

• Marvel,dc,karışık söylüyorum zaten. Eğer sırf saf gücü karşılaştırıyorsunuz zaten hemen durdurun,bu işin ehli vegetto'dur ardından ssj4 geliyor,amerikan çizgi evrenini katarsan direk şu meşhur evren kadar olan kötü karakterler geliyor,isimlerini bilmiyorum.Ayrıca herkesin abarttığı bir hulk gerçeği var,kendisini sevmem ama çok güçlüymüş herkes öyle diyor ben de mecbur katılıyorum,hulk fanlarıyla baş etmek zor.Bana göre hulk vs thor dersen yarı ölümsüzlüğü ve her türlü çekici eline alması ile thor derim.

Naruto fan'ı mı iyi saçmalamışsın,beni bu forum da takılan naruto'dan ne kadar nefret ettiğimi bilir,en sevmediğim shounen naruto'dur.Yazıyı okumamışsın ya da anlamamışsın,ben örnek verdim.Bu yorumun beni çok sinirlendi haberin olsun.

@mahmutzahitcelik
    @HanGamer

• quote:

Marvel,dc,karışık söylüyorum zaten. Eğer sırf saf gücü karşılaştırıyorsunuz zaten hemen durdurun,bu işin ehli vegetto'dur ardından ssj4 geliyor,amerikan çizgi evrenini katarsan direk şu meşhur evren kadar olan kötü karakterler geliyor,isimlerini bilmiyorum.Ayrıca herkesin abarttığı bir hulk gerçeği var,kendisini sevmem ama çok güçlüymüş herkes öyle diyor ben de mecbur katılıyorum,hulk fanlarıyla baş etmek zor.Bana göre hulk vs thor dersen yarı ölümsüzlüğü ve her türlü çekici eline alması ile thor derim.

Naruto fan'ı mı iyi saçmalamışsın,beni bu forum da takılan naruto'dan ne kadar nefret ettiğimi bilir,en sevmediğim shounen naruto'dur.Yazıyı okumamışsın ya da anlamamışsın,ben örnek verdim.Bu yorumun beni çok sinirlendi haberin olsun.

@mahmutzahitcelik
    @HanGamer

biz ssj4 falan geliyor demiyoruz veya ben demedim.Super saiyan 4 zaten fanmade sayılabilir.Akira toriyama yaptı ama yönetmen değildi.Ve senin yorumunda beni sinirlendirdi sen nasıl olurda dbz'de ki her şey kas gücü dersin ! eğer her şey kas gücü olsaydı herkez lssj olurdu god ssj3 gibi şeyler değil.super saiyan duygularla aşılabilir.Ve ki gücü kasla ilgli değildir.DBZ'de kas gücünden başka ki gücünden başka bir sürü saldırı var.DB online oynadıysan turtle ve diğer skilleri bilirsin.

• Tabi ki diğer animelere göre kas gücü,evren yok etmek nedir,ne bleach'de var,ne op'da ne naruto'da böyle gider.Güçler çok abartı,bende bir karakter yaratayım evren yok etsin çok saçma,mantık çerçevesin de değil.Sevdiğim bir anime değil zaten,bu yüzden sevmiyorum.
  • quote:

Tabi ki diğer animelere göre kas gücü,evren yok etmek nedir,ne bleach'de var,ne op'da ne naruto'da böyle gider.Güçler çok abartı,bende bir karakter yaratayım evren yok etsin çok saçma,mantık çerçevesin de değil.Sevdiğim bir anime değil zaten,bu yüzden sevmiyorum.

Goku Hiç Gezegen Yok Etmedi Ama Edebilecek güce sahip goku 11 yaşındayken db'de munten roshi onu çalıştırdı.okadar yıllar seneler geçti hiç durmadan çalış ve goku sadece kas gücüyle dövüşseydi vegeta onu yenerdi ki enerjiside var bide Güçler hiçte abartılı değil 1983'ten bugüne kadar hiç durmadan çalışan saiyan her gün 40 50 ton kaldırıyor eğer super saiyan 3'se 100 ton'u kat kat aşıyor ve birde diğer yandan bakalım goku'nun babası bardock gezegeni için savaştı ve öldü.Dragon ball z'de sadece dövüş değil duygusal anlarda var.

• Sen otaku ve aşırı anime bağımlısı olmuşsun.Büyük ihtimal asosyalsin.Dostum sıyırdın galiba,roshi onu çalıştırsa ne olur çalıştırması sonuçta mangaka'nın uydurması,bardrock gezegen için savaşsa ne olmuş,insan çizimi kalem ile çizilmiş animasyonlaştırılmış çizimden başka birşey değilmiş.Bu kadar ciddiye alma,bu kadar abartılı yazman bana aşırı komik geldi,böyle otakular var mı hakikaten,biraz gez çık git dolaş temiz hava al dostum,sen neyi yaşıyorsun,sen şimdi dünya hayatımı yaşıyorum diyorsun buna.Tövbe.
  • quote:

Sen otaku ve aşırı anime bağımlısı olmuşsun.Büyük ihtimal asosyalsin.Dostum sıyırdın galiba,roshi onu çalıştırsa ne olur çalıştırması sonuçta mangaka'nın uydurması,bardrock gezegen için savaşsa ne olmuş,insan çizimi kalem ile çizilmiş animasyonlaştırılmış çizimden başka birşey değilmiş.Bu kadar ciddiye alma,bu kadar abartılı yazman bana aşırı komik geldi,böyle otakular var mı hakikaten,biraz gez çık git dolaş temiz hava al dostum,sen neyi yaşıyorsun,sen şimdi dünya hayatımı yaşıyorum diyorsun buna.Tövbe.

Böyle şeyler demen sorumu cevaplamıyor ben sadece dragon ball z'nin duygusal olduğu yönlerden bahsettim ve ben asosyal falanda değilim.
  • Ben bu kadar detaylı bilmiyorum bu animeyi ve bu kadar kafa yormaya gerek yok tamamen işsizlik.
  • quote:

Ben bu kadar detaylı bilmiyorum bu animeyi ve bu kadar kafa yormaya gerek yok tamamen işsizlik.

Sadece Bu Animeyi mi kastediyorsun ? Yoksa Hepsini mi ?
  • Sadece bu animeyi kastediyorum,animeler de bu kadar detaya inmek gereksiz ayrıca bu anime de hiç inilmesin,bu anime de gelişim ve dövüşden başka birşey yok,tipik shounen,ne felsefesi ne günlük hayata dair birşey anlatıyor,bana dövüş felsefesinden bahsetmeyin,o da işsizlik.Diğer shounen'lere göre zaten her türlü kötü,kimse tartışmaz bunu ,çizim,müzik,doğa üstü güç bakımından ne japonya'da başarılı olabilmiş ne dünya'da,en azından naruto'yu geçebilirdi.
  • quote:

Sadece bu animeyi kastediyorum,animeler de bu kadar detaya inmek gereksiz ayrıca bu anime de hiç inilmesin,bu anime de gelişim ve dövüşden başka birşey yok,tipik shounen,ne felsefesi ne günlük hayata dair birşey anlatıyor,bana dövüş felsefesinden bahsetmeyin,o da işsizlik.Diğer shounen'lere göre zaten her türlü kötü,kimse tartışmaz bunu ,çizim,müzik,doğa üstü güç bakımından ne japonya'da başarılı olabilmiş ne dünya'da,en azından naruto'yu geçebilirdi.

Üf bi bitmediniz ya Japonyada Başarılı Olmamış diyorsun hayır gayet başarılı hatta dragon ball z animesini japonyada bir uçağa binerken ordaki panoda bile görebilirsin.Dragon ball z japonyanın en efsanevi animesidir.Detaya inmek kesinlikle gerekli sizin gibiler sadece çizime bakıyor heyecan dövüş aksiyon ve komediye değil sırf hayatı anlatmıyor diyo sevmiyorsun bu animeyi ha cevap yazmayı bırak.

• "200 bölümlük yeni Dragonball serisi" iddialarını temellendirecek hiçbir şey yok, maalesef reaction post internet imagedump'ları haricinde internette hiçbir yerde de bu "açıklamadan" (?) bahseden bir yer de yok. Kaynaksız argümandan ve off topic'den dolayı konuyu kilitliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.