Şimdi Ara

Dragon Ball Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)(DISCORD Server'ı Açıldı!) (5 kişi olduk!) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
722
Cevap
11
Favori
25.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dragon Ball Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)(DISCORD Server'ı Açıldı!) (5 kişi olduk!)

Dragon Ball Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)(DISCORD Server'ı Açıldı!) (5 kişi olduk!)

Dragon Ball Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)(DISCORD Server'ı Açıldı!) (5 kişi olduk!)

Bu arada;

Piccolo'nun doğurduğu sahne...midem bulandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 30 Temmuz 2017; 0:39:7 >

• Ao Sol kullanıcısına yanıt
    Sakın bana onun goku olduğunu söyleme neden biliyor musun

Çünkü inanırım

O tip nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

Yok yav, Goku yok orada

İyi o zaman şunu bitiriyimde biraz tartışmaya katılıyım. Teorilerimle ağızlarınızı açık bırakıyım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Turin Turambar.

quote:

Yok yav, Goku yok orada

İyi o zaman şunu bitiriyimde biraz tartışmaya katılıyım. Teorilerimle ağızlarınızı açık bırakıyım

Kapımız herkese açık

Arigato gozaimas

• DBS 101
    Toppo'nun vs yi bozması sinir bozucu olsa da gerekliydi maalesef çok erken büyük vs için. Muten Roshi'den lightning flash surprise attack görmek çok mutlu etti eskilere gittik Jackie Chun vs Goku hey gidi. Kale'in gücünü kontrol edebilmesi ve 17-18 in birlikte dövüşmeleri güzeldi hoşuma gitti. Evren 11'in şimdiden dört üyesi kaldı Jiren yavaştan ön plana çıkmaya başlar sanırım. Goku'nun bizim saiyan fıstıklara yardım etmesini isterdim de içeri giriş engellenmişti Goku teleport bile olamadı içimde kaldı açıkçası yine de güzeldi 4 vs 2 tokatlamaları daha da güzel olan şey Kale'in salak gıdıklanma yerine duygularıyla dönüşmesi ve gücünü kontrol edebilmesiydi. Jiren vs Goku'yu iple çekiyorum artık kendini tutmadan dövüşsün Goku her bölüm guardını indirip salak salak pozisyonlarda kalmasını izlemekten yoruldum. Gelecek bölüm teletabi abla vs Vegeta göreceğiz ve başka minik vsler, çok fusion muhabbeti geçmişti 102 için fakat Gogeta göremeyeceğiz sanırım hem bizimkilerin karakterlerine ters hem de fusion gerektirecek kadar güçlü biri yok şuan Jiren hariç gerçi bir Gogeta Blue görsek tadından yenmezdi neyse artık önümüzdeki maçlara bakacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speccy -- 30 Temmuz 2017; 5:11:5 >

• Gerçekten çok fazla dandik olay oluyor fakat o kadar özlemişiz ki db serisini katlanıyoruz. Her pazar 03:00 da yaklaşık +100k insan altyazısız izliyoruz çok hoş bir şey gerçekten.
  • 101

Kale için sadece sadece Rage formu demeye cidden içim el vermiyor, madem öyle o zaman neden saçı ve aurası sarı değil yeşil renk Broly gibi? Ha Broly'nin LSSJ formuna da Rage denecek ve Kale ile aynı kefeye girecekse orası başka. Neyse en azından o form ile daha ileriye gidilemeyeceği ve limitinin ne olduğu aşikar.

Şu kalpli cici kızları merak ediyordum, cidden bir çok savaşçıya göre daha etki bırakacaklar gibi gözüküyor.
  • Mangayı yeni bitirdim orda animeye göre güç dengeleri daha mantıklı, açıklamaları tam yerinde. Özellikle Zamasu savaşı uygun bir şekilde anlatılmış. 1 ayda çıkması kötü olmuş gerçi.

101

Goku'nun Caulifla ve Kale'ye güçlenin demesiyle sanki tam gücünü daha kullanmamış gibi anlatıyordu. Bu bölümü de beğenmedim kötüydü baya.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Beyond-Birthday

Mangayı yeni bitirdim orda animeye göre güç dengeleri daha mantıklı, açıklamaları tam yerinde. Özellikle Zamasu savaşı uygun bir şekilde anlatılmış. 1 ayda çıkması kötü olmuş gerçi.

101

Goku'nun Caulifla ve Kale'ye güçlenin demesiyle sanki tam gücünü daha kullanmamış gibi anlatıyordu. Bu bölümü de beğenmedim kötüydü baya.

Tam gücünü kullanmadı zaten de, geleceğe yönelik konuşmuş olabilir onlar için

Manga daha oturaklı işlediği için hikayeleri, bu turnuvayı da oradan okumak istiyorum. Anime her bölümde daha da kötü oluyor şu anda

Tamamda gücünü en başta saklayacaksın ama hiç bir şey yapmayarak hasar yiyip vücuduna fena yük biniyor sonra. Jiren ve Toppo gibi inzivaya çekilip biraz vücudu dinlendirmeyi tercih ederek kendilerine dövüşler için büyük avantaj sağlıyorlar. Tabi ki bu hareket Goku'ya göre değil ama alıştık işte.

Ayrıca bir şey daha farkettim. Pride Tropper'in adaletten bahsedip de sonra Goku'ya 1 vs 5'e dalmaya gitmesi. İroniye bak

• quote:

quote:

quote:

quote:

Mangayı yeni bitirdim orda animeye göre güç dengeleri daha mantıklı, açıklamaları tam yerinde. Özellikle Zamasu savaşı uygun bir şekilde anlatılmış. 1 ayda çıkması kötü olmuş gerçi.

101

Tam gücünü kullanmadı zaten de, geleceğe yönelik konuşmuş olabilir onlar için

Manga daha oturaklı işlediği için hikayeleri, bu turnuvayı da oradan okumak istiyorum. Anime her bölümde daha da kötü oluyor şu anda

Tamamda gücünü en başta saklayacaksın ama hiç bir şey yapmayarak hasar yiyip vücuduna fena yük biniyor sonra. Jiren ve Toppo gibi inzivaya çekilip biraz vücudu dinlendirmeyi tercih ederek kendilerine dövüşler için büyük avantaj sağlıyorlar. Tabi ki bu hareket Goku'ya göre değil ama alıştık işte.

Ayrıca bir şey daha farkettim. Pride Tropper'in adaletten bahsedip de sonra Goku'ya 1 vs 5'e dalmaya gitmesi. İroniye bak

Bizim Goku böyle Normalde ssj formları dahi kişinin vücuduna yük bindirir lakin Goku SSJ ve muhtemelen SSJ2 de ustalaştığı için onları kullanmak kendisine yük bindirmiyor olabilir (Cell saga da SSJ FP için denilmişti bu). Sadece çok savaşmaktan yorulur Ama Goku limitlerini zorlamayı seviyor Buradaki en büyük saçmalık, Blue nun kişinin dayanıklılığını ciddi anlamda harcadığı söylenmesine rağmen, Toei nin inatla ona dönüştürmesi ve hiçbir şey olmamış gibi devam ettirmesi

"Ayrıca bir şey daha farkettim. Pride Tropper'in adaletten bahsedip de sonra Goku'ya 1 vs 5'e dalmaya gitmesi. İroniye bak "

Maalesef Dragon Ball serisi, Toei gibi bir animasyon firmasına emanet edilmekle büyük bir hata yapmış durumdalar. Anlamadığım şey şu Toei önceden neredeyse başyapıt denilen harika bir animeler yaratırken şimdi de mıçıp sıvıyorlar. Toriko'yu batırmakta yetmemiş gibi Dragon Ball'ın içine ediyorlar. İnşallah batarsınız Toei

• Hepimizin bedduası kabul olur inş o zaman

• 114.bölümdeyim ve aklıma birşey takıldı

Piccolo'nun Shen Long'u sözde öldürmesi ne derece doğru anlam veremedim,koskoca Ejderyaların (sansür yapıyor forum) tanrısı dilekleri yerine getiriyor bence bir sürpriz olacak bu konuyla alakalı çünkü kadrodan birisi gidipte Piccolo'yu ilk seriden devirirse fazla sıradan olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 30 Temmuz 2017; 20:13:18 >
  • 3 bitti

2.bölümde kızı tokatlaması güldürdü

Bu dragon ballar kesin poketop gibi bir şey çıkcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elric. -- 30 Temmuz 2017; 21:17:25 >
  • Dragon Ball Fan Club (Sohbet/Bilgilendirme)(DISCORD Server'ı Açıldı!) (5 kişi olduk!)

Kutsal suyu içti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ao Sol

Kutsal suyu içti

bu hala bebe mi çıldırıyorum

• 130'da falan büyüyor dediler eğer ki yalansa olay yeri müdahele yapalım

• Başkaları yahu

Neyse sen demesende sana dert yanarım ne olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 30 Temmuz 2017; 23:10:3 >
  • Cidden başka isim bulamadılar mı

• Ara veriyorum bugün bitiririm ilk seriyi

Goku büyüdü sonunda serinin son turnuvası

Oh be
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.