Şimdi Ara

Dragon Age: Origins (2009) [ANA KONU] (292. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.915
Cevap
11
Favori
368.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 290291292293294
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • oyunu türkçe yapabildim ama dlcleri yapamadım C:\GOG Games\Dragon Age Origins\Addins kısmına atıyorum ama türkçe olmuyor.
  • ya oyuna yeni başladım ama daha anlayamadım hiçbir şey. Büyücü ve askerlere dalacam bizim 4lü adamlarla ama daha adama kılıç vuramadan çevresindekiler öldürüyor. vuruşları falanda kontrol edemiyorum. Nasıl oynyabilirim bunu? Daha önce Risen falan oynamıştım ama baya yabancı geldi bu oyun bana. Hikayesini beğendim devam etmek istiyorum çözebilsem bir..
  • ceyhunceyhan kullanıcısına yanıt
    takiminiz 4 kisi olduysa karakterlerin nasil kontrol edildigini vb anlamissinizdir . hikaye olarak nerde oldugunuzu soyleyebilirmisiniz ve mumkunse ekran goruntusu koyabilirmisiniz ?
  • Kiivii kullanıcısına yanıt
    Hocam toplu saldiriyi anlamamistim simdi anladim hallettim o kismi. Oyunu stop etmekte aklima gelmiyordu. Bizim 4 elemanla Gri muhafizlarin eski mühürlü notlarini bulmaya gitmistik. Simdi hallettim orayi. Savasa hazirlanma kismina geldim. Mesale yakacagim yani. Takildigim yerlerde isminizi alintilayarak soru sorabilir miyim hocam?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ceyhunceyhan kullanıcısına yanıt
    tabiki ama ben en son 3-4 yil once oynadim net cevap veremeyebilirim
  • Kiivii kullanıcısına yanıt
    hocam redcliffe kasabasındaki muharebeyi yapamadım bir türlü hatırlıyor musunuz orayı? Üst tarafı temizliyorum ama alt tarafta patlıyorum. Bugün akşamdan beri uğraştım pes ettim sonunda. Müteffik bulun falan demişler eski mesajlarda. Biraz daha uğraşırım yarın olmazsa eski save açar müttefik falan toplamaya çalışırım. Var mı bir tavsiyeniz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ceyhunceyhan kullanıcısına yanıt
    Yanlış hatırlamıyorsam kasabanın deniz kısmındaki kulübelerde bi cüce ve 2 yardımcısı kalıyordu . Onları konuşarak ikna edip akşam savaşması için yanına çağırabiliyorsun ve kasabanın barmeninide . Tam emin olmamakla birlikte kasabanın demircisini halka silah vermesi için ikna edebiliyorduk .

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kiivii kullanıcısına yanıt
    Demirciyi ikna ettim hocam. Ama onlara bakmadan direkt göreve daldım. Hatam bu galiba. Yarın haritayı didik didik ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kiivii kullanıcısına yanıt
    Hocam soylu-insan-savasci benim adam. Takıma büyücü bulmak istiyorum morrigandan baskabildiginiz buyucu var mi takima katabileceğim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ceyhunceyhan kullanıcısına yanıt
    Var spoiler vermek gibi olmasın büyücü kulesine gitmen gerek bunun için

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki defa oynadım devam edemedim sıktı bir süre sonra grafik yapısı yüzünden sanırım. Kontroller de kanser ediyordu diye hatırlıyorum. Otuz saat civarı oynanış saati var steamde. Oyunu kolay moda alıp hikayeyi bitirmeyi düşünüyorum. Gerçi son oynayışımın üzerinden epey zaman geçti şimdiki kafayla oynasam daha iyi olabilir insan değişiyor biraderlerim.
  • Kiivii kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam elflerin yanına gittim şimdi büyücülerin yanına gidince katarım takıma sağ olun
  • Kiivii kullanıcısına yanıt

    Hocam siz böyle diyince elf görevlerine girmeden büyücü kulesine gittim dayanamadım. Şimdi ordan devam ediyorum.
  • Origins icin; takıldığıniz yerde beni etiketleyin napacaginizi derim. Ben karakterimi nerdeyse hiç yatırmadan bitirdim bu oyunu. Hemen herkesle ilişkileri 95-100 seviyesine cikardim. Kodexlerdeki açıklamalarla bulunacak gizli görevleri yaptim. Sadece bir kere yattı orda da zaten büyücü değilsen her türlü yatıyorsun. Yalnız şunu mu seçim bunu mu diyaloglarda diye sormayın.

    Şimdilik şu ipucunu vereyim; bazı görevleri yapmayın. Gerçi sadece bir tane ama. Faydasindan çok zararını görürsünüz o görevi yaparsanız.

    Awakening o kadar aklımda değil ama orda da radikal kararlar almanız, fedakarlıklar yapmanız gereken durumlar var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğim gibi oyunu bitireli 3-4 yıldan fazla oldu lakin 30 dan fazla bitirdim . Kodekslerin detaylarına o zamanlar henüz ingilizcem yetmediği için inemedim fakat çocukluk hevesiyle oyunun herbir noktasına ulaşmaya çalıştım . Dlc ler hakkında yardımcı olamam ama ana oyun hakkında takıldığın yerleri sormaya devam edebilirsin .

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kiviiii K kullanıcısına yanıt

    Oyunda 12 levele geldim 30. saatteyim orzammardan yardım istemeye gitmeden çnce flemethi halletmek istiyordum ama imkansız gözüküyor. Senaryoda ilerlemeye devam edeyim mi yoksa flemethi bu halimle devirebileceğim taktikler var mı? Bir de bu romance olaylarına fazla girmedim o kısmı yeni yeni anladım morriganla yakınlaştım istediğim zaman öpebiliyorum hocam bu romance olayının detayları neler söyleyebilir misiniz? Onun haricinde sorularım olursa soracağım gene. Karakterim 12 lvl warrior noble man bu arada.


    Bir de awakening ne? DLC mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunceyhan -- 4 Temmuz 2019; 1:53:13 >
  • ceyhunceyhan kullanıcısına yanıt
    Awakening ek paket 20-25 saatlik hikaye ekliyor originsin bittiği yerden alarak. Spoilerdaki soruna gelince; o boss için levelden ziyade grubun, zırhın-silahın ve sahip olduğun dirençler (özellikle alev direnci) önemli. Tank karakter ve şifacı olmadan gitme. Romance olayı bioware'in her oyununda olan bir şey. Onu çok dert etme ama A'yı seçmişken gidip bi de B'yi de götüreyim gibi şeylere kalkışma sadece. Eşcinsellik var yalnız. Şimdiden uyarayım; Antivalı'ya dikkat et gruba aldıysan. Savaşçı açıp kılıç-kalkan yapmadın inş karakteri. En çöp build odur da. Grupta mutlaka kilit açabilen, tuzakları etkisiz hale getirebilen biri olsun ve zorlamayı (ikna) maxlamadıysan mutlaka maxla.
  • Hocam kılıç kalkan ilerliyordum fakat karakterin iki elle kullanılan kılıç beceriside yüksek. Yani iyi silah bulduğumda değişimli olarak kullanıyorum. Zevran takimimda ama herhnagi bir romance yasamadim yasamakta istemem doğrusu. Onu pek kullanmıyorum daha çok alistairle kilic kalkan seklinde ilerliyordum. Onun haricinde sifacim var fakat tank tam olarak nasil oluyor? Ağır zırh ve sağlam silahlarla olusam savasciya mi tank deniyor? Bir de suan zırhlara fazla vakit harcayasim yok bu flemeth görevine ve diğer yan görevlere oyun bittikten sonra ulaşabiliyor muyuz? 40. Saatteyim ve hala dünya olduğu gibi duruyor hissediyorum oyuna bayildim gercekten. Dünyasıyla alıp götürdü beni. Böylesine guzel bir oyunu oynamisken en guzel sekilde oynamak istiyorum. İlerleyen yillardada ara ara acar farkli ırklarla neler oluyor bakarim heralde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ceyhunceyhan kullanıcısına yanıt
    felementh hikayenin gidişatı için şuan şart değil ilerleyen seviyelerde devirirsin onu . Özel bi taktik yok yani elbette aktif olarak grubunu kullanmalısın ama özellikle belli dirençlere sahip olmalısın . Romance olayı oldukça önemli . Zevran ve Morrigan ile ilişkin ilerledikçe onlardan sınıflarını öğrenebilirsin . Bu yalnızca bu iki karaktere özgü değil bütün karakterlerden onların kendi sınıflarını öğrenebilirsin ama özellikle zevran ile göstermelikte olsa yakınlaşmalısın ki onun sınıfını öğrenebilesin . Sınıftan kastım tapınakçılık vb . Dersen ki sınıfları öğrenmek için uğraşmama değmez , onları takımında tutmak için aranı iyi tutman gerek . Çoğu karakter sen farketmesen bile yol ayrımına gelir senin yapıcağın seçimlere bağlı olarak veya seçimlerinden bağımsız . Bazen sen farketmeden karakter senin yanında kalmayı seçer bi olay sırasında . Örnek vermek isterdim fakat spoiler olabilir . Yani demek istediğim her karakterle aranı iyi tutmaya çalış o şekilde yada bu şekilde . Karakterin savaşçıysa onu tank yapıp 1 hırsız 2 büyücü şekilde devam edebilirsin . Hırsızlar yakın dövüşe odaklı geliştirilirse oyundaki en yüksek hasar seviyesine çıkıyorlardı yanlış hatırlamıyor isem . Tabii senin seçimine kalmış .

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • ceyhunceyhan kullanıcısına yanıt
    Tank dayak yiyip yiyip ölmeyen karakter basitçe. Romance olayını dert etme dedim ama bazı karakterlerin sınıflarını öğrenmek için önemli olduğunu söylemeyi unutmuşum arkadaş iyi hatırlattı sağ olsun; diyaloglarda seçimlerine de dikkat et. Bazı seçimlerin grubundaki bazı karakterlerin doğrudan ayrılmasına bile sebep oluyor. Ben şöyle yapıyorum genelde grubumu;

    *İlk sıradakiler tercihlerim diğerleri alternatif;

    Hırsız, Hırsız, Tank Savaşçı,Şifa Büyücüsü
    Hırsız, Tank Savaşçı, Büyücü, Şifa Büyücüsü

    Savaşçı, Şifa Büyücüsü, Entropi Büyücüsü, Hırsız
    Savaşçı, Hırsız, Hırsız, Şifa Büyücüsü

    Büyücü, Şifa Büyücüsü, Hırsız, Tank Savaşçı
    Büyücü, Hırsız, Hırsız, Tank Savaşçı
    Elemantal Büyücü, Şifa Büyücüsü, Entropi Büyücüsü, Hırsız

    Yetenek olarak tavsiyem büyücülere ezici zindanı ve soğuk konisini mutlaka öğret.




  • 
Sayfa: önceki 290291292293294
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.