Şimdi Ara

Dragon Age II (2011) [ANA KONU] (50. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.110
Cevap
2
Favori
76.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bence oyun çok güzel rogue olunca köpeğiniz var beyler yada uptate yaptım ondan
  • herkeze iyi aksamlar beyler 15 level mage yim !arishok! die bi görev var bi türlü gecemedim bi okcu bi savascı bide mage ile gidiyorm arishok adındaki boss tek atıyr hele kılıcına saplayp havaya kaldırnca bi türlü gecemedim bilen yardm etsin teskkrler
  • Dragon age 1 ve ek paketinin tirnagi bile olamaz bu oyun. Ilk defa Bioware'in kotu bir oyununu gordum. Bu oyunun disinda Mass Effect 1 ve 2 de guzeldi baya, oynamanizi tavsiye ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: crazyal

    herkeze iyi aksamlar beyler 15 level mage yim !arishok! die bi görev var bi türlü gecemedim bi okcu bi savascı bide mage ile gidiyorm arishok adındaki boss tek atıyr hele kılıcına saplayp havaya kaldırnca bi türlü gecemedim bilen yardm etsin teskkrler


    zorluğu değiştir yada duello yapma yapacaksanda vurup kaçıcan ve diğer arkadaş bence oyun gayet güzel tek sorun hikaye
  • oyunu bugün bitirdim en sewdiğim karakter the arishok tu
    arishoka isabellayı werdim sonra one day we shall return dedi dragon age 3 de görücez galiba
    bide isabellayı wermek yerine arishoku öldürenler ne gördüler oyunun sonunda isabellayla ilgili?
    wideoda görmüştüm gemide wedalaşma gibi bişey oluyodu söylermisiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdrianGordon -- 15 Ağustos 2011; 8:08:11 >
  • ben isebally veremedim nasıl yaptın söylermisin ve bende görmedim o gemiliyi belki çok eslediğimden yada şu elfle onu aldattığımdandır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: devilkingcry

    ben isebally veremedim nasıl yaptın söylermisin ve bende görmedim o gemiliyi belki çok eslediğimden yada şu elfle onu aldattığımdandır


    gemiyi oyunun tanıtımında görmüştüm
    isabellayı qunarilere teslim etmek içinde ne yaptığımı hatırlamıyom malesef isabella kitapla gelince 3.cewabı seçtim sonra the arishok kitapla birlikte hırsızda bizimle gelicek diyince onu alabilirsiniz dedim :)
  • kafama takıldı
    http://dragonage.bioware.com/
    bu wideoda 1:03 we 1:15 sürelerinde oyunda hiç rastlamadığım şeyler gördüm burdakiler öylesinemi gösterilmiş yoksa oyunda bu wideoda geçen yerlerde oyunu oynayanlar oldumu?
    benim oynadığımda arishokla viscount keep te karşılaştım
    bu arada oyunda ben mage lerden taraf oldum isabellayı qunari lere teslim ettim anders ın hayatını bağışladım :P peki siz ne yaptınız nedenlerinide yazarsanız ii olur
  • oyun bence bok atıldığı kadar da kötü değil, hikayesi de sonlara doğru sarıyor.. şu tekrarlayan mağaralar olayı canımı sıktı o kadar.. isabella'yı kaçırdığıma üzüldüm, yakında tekrar başlamayı düşünüyorum onun için..

    da2 ve legacy karışık 1080p, veryhigh, 4xmsaa+fxaa





  • @ Man From Atlantis, oyun zaten tek başına bakıldığında fena değil, iyi bir oyun. Ancak tepkiler ilk oyundan sonra ikincisinin iyice basitleştirilmesi ve RPG öğelerinin azaltılması, resmen konsol oyununa çevrilmesi üzerine veriliyor.
  • Oyunu başka bir firma Rise of Mahmut diye çıkarsa bu kadar kötü tepki almazdı. Ama Bioware tarafında DA2 diye çıkınca herkes bir Origins 2 bekledi.
    Aldığımız Kirkwall etrafındaki mükemmel(!) arazide, habire aynı tipte dalga dalga gelen kombat ve yüzeyselleştirilmiş bir oyun oldu.
    Kuşbakışı kamera ve Aoe tarzı büyü seçtiğimizde kameranın serbest olmayışı gibi basit şeyler bile yoktu oyunda.
    Oyun kötü bir oyun değil hatta piyasada "RPG yim ben" diye dolaşan baya bir oyunu donuna koyup sallar ama kesinlikle Biowareden görmeye alıştığımız kalitenin çok çok altında.
    Oyunun öncelikle hitap ettiği konsolcu kitlesini bile hüsrana uğrattılar Auto Attack olayını başlangıçta vermeyip.
    Bunların tek nedeni oyunun çok aceleye getirilmiş olması. 18-19 ay gibi bir süreçte yapıldı. Bir 6 ay daha uğraşsalardı çok daha iyi sonuçlar çıkardı ortaya.

    Legacy ile işleri biraz yoluna koyar gibi oldular umarım Dragon age 3'ü aceleye getirmezler tartarak çıkarırlar.

    Neyse Mass Effect 3 için uğraşıyor gibiler en azından, umutluyuz ondana bakalım.

    Ek olarak aslında insanların siniri biraz yatışsa oyun çıktıktan 2-3 ay sonra patchlerle biraz oturmuştu. Ama tam o sırada Witcher 2 düştü piyasa ve RPG ciler iyice delirdi :)




  • Dragon age origins'i türkçe olarak oynadım ve çok beğendim.Dragon age 2 nin türkçe yamasını bekliyordum fakat çıkmadı ve sanırım çıkmayacakta, bende bu oyunu oynayamayacağım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minderbob -- 19 Ağustos 2011; 13:16:31 >
  • bence de oyun güzel ama mekan ve hikaye bakımından öncekine göre daha kötü ama dövüşme hareketleri daha fakat 1 inde yaratıkları öldürürken şekil yapıyordu bunda ise hiç yok sadece ölüyorlar bir de parçalarına ayrılıyorlar ama ben şu adını hatırlamıyom dev trolleri öldürürken hiç sekil yapamadım oyunun başı hariç orda zaten zorunlu yapıyon eğer yapabilen varsa lütfen nasıl yaptığını söyler mi acaba onun dışında o video lardaki hareketlerin çoğunu ben de yapamadım ama zaten o videolar da çok yalan var birinde de öyleydi umarım 3 üçok daha güzel olur
  • Başta EA gibi bir kurum olunca o kadarda umutlu olamıyorum ben.. bunlardanda ne çıkacağı belli olmuyor bir bakıyorsun dragon age origins gibi bir şaheserde rol oynarlarken bir yandanda aynı seriyi yerin dibine en güzel şekilde batırmasını çok iyi biliyorlar.. bilerekmi yapıyorlar? yoksa yönetim kadrosunda bir strateji sorunumu var? anlamadım gitti..
  • ben de gayet keyif alarak oynadım tamam kabul DAO kadar iyi değildi ama o kadar da kötü değil yani kendini oynatıyor. Arkadaşların dediği gibi mağara görevleri sıkıcı aynı mağaralar git gel dışında idare eder. Bir diğer konuda herkesin bahsettiği en eğlenceli karakter Isabela ben de çıkmamıştı onun çıkması için bir görev sıralaması varmış ben de çıkmadı o karaktersiz bitirdim, onun hatrına meraktan bakabilirim tekrardan.
  • bizlere tr yama keyfini mükemmel bir şekilde sunan sayın gökyagbu dragon age 2 türkçe yamasını yapacakmsınız acaba merakla bekliyoruz:)
  • arkadaşlar legacy dlc sinde final boss ölmüyor son bir çentik canı kalıyor vuruorsun ama ölmüyor 3 kere statü leri kırıp en son halinden bahsediorum bug var sanırım 1.03 patchli benimki
    ayrıca best served cold görevinde gece gittiğiniz hıghtown da mage leri öldürtükten sonra letter düşmüyor
    ve anders le son darktown konuşmasınıda yapamıyorsunuz o görevde kalıyor öyle
    ve anladığım kadarıyla versiyon tutmadığından exiled prince ve black emporiumda açılmıyor bu kadar bug fazla gibi geldi bana bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse memnun olurum?


  • müzikleri güzel oyunun buna laf yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SerseriGezgin

    Başta EA gibi bir kurum olunca o kadarda umutlu olamıyorum ben.. bunlardanda ne çıkacağı belli olmuyor bir bakıyorsun dragon age origins gibi bir şaheserde rol oynarlarken bir yandanda aynı seriyi yerin dibine en güzel şekilde batırmasını çok iyi biliyorlar.. bilerekmi yapıyorlar? yoksa yönetim kadrosunda bir strateji sorunumu var? anlamadım gitti..


    Sorun, BioWare'yi bir sene içinde oyunu bitirmeye zorlamaları ve sonuç bu.
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.