Şimdi Ara

Dr. Dre Fan Club (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
0
Favori
6.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İki gündür Dogg Pound'dan tut Xzibit'e kadar arşivi karıştırıyorum dediğin şekilde bi klip bulamadım.Dediğin gibi Aftermath falan yazıyorsa 98-99 sonrası bi klip olabilir.Dre'nin Snoop'la The Wash isminde bi filmi vardı acaba oradan mı alınmış hiç izlemedim de o filmi
  • Hocam bu Fifty'nin albümü noldu beatler ona aitti falan eminem düet vardı yalan haber mi? Eminem cepesinden bir haber yokta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

Hocam bu Fifty'nin albümü noldu beatler ona aitti falan eminem düet vardı yalan haber mi? Eminem cepesinden bir haber yokta.

Ben Aftermath Blog'dan bir de Wikipedia'dan haberleri takip ediyorum.İlk başta Wiki'de dediğim gibi Eminem ve G-Unit düetli Rider Pt.3 vardı onu kaldırmışlar.Yönetici prodüktör Dre gözüküyor illa ki 2-3 tane beat'i vardır bu albümde.BET'in sitesinde Aralık ayında albümünü tamamladığı yazıyor.Çoğu yerde Ocakta çıkacak deniliyor.Jeremih düetli ilk single 2 Ocakta çıkmış zaten

• Obie Trice'ın Nate Dogg ve Warren G düetli başka bir Dre eseri.The Game şarkıları gibi VEVO'dan dinlenecek türden değil

California Love'un dışında 2Pac için başka bir Dre prodüksiyonu

• Ekle hocam benide.
  • 50 cent i sevmem rapper dediğin klip çekse bile abartılı çekmemeli - canibus , vinni paz , yelawolf gibi rapperların daha çok ilgi duyulması lazımken 50 cent , kanye west gibi rapper diye geçinen tipler dolaşıyor amerikada.
  • şahsen dr.dre'yi htcnin yaptığı ortaklıkla tanıdım .

hergeçen gün birçok mmüzik videosunda görmeye başladığımıda söyleyebilirim dr.dre'yi .

yapımcısı olduğu sanatçıları bile pek bilmiyordum ama yine tesadüf eseri david guetta ile yaptıkları ortak çalışmayla dinleme ve izleme şansı bulum .

bence gayet başarılılar ve güzel müzikleri var .

alakasız bir araya girşi oldu ama konuyu açanın ellerine sağlık .

not : dr.dre beats kulaklıkları şidmilik el yakıyor :)
  • Beyler benim brainwavz m2 ile arkadaşın Monster Beats by Dr. Dre yi karşılaştırdım çok fark göremedim. Sorun bende mi? 130 sterlinede bulmuştum tam alma evresinde kararsız kaldım. Birde yurtdışı ürünlerinin garantisi oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

Beyler benim brainwavz m2 ile arkadaşın Monster Beats by Dr. Dre yi karşılaştırdım çok fark göremedim. Sorun bende mi? 130 sterlinede bulmuştum tam alma evresinde kararsız kaldım. Birde yurtdışı ürünlerinin garantisi oluyor mu?

Konusu değil ama hangi model olursa olsun bütün Beats'ler fiyatının kulaklıkları değil.Performansı iyidir ama daha az fiyata daha iyisini bulabilirsin.Bu kulaklığın olayı reklamı ve tasarımı
    Garanti hakkında bilgim yok ama Monster'in Türkiye distribütörü Aztek Teknoloji'ye danışabilirsiniz

• Dr Dre ve Snoop Dogg Cali'deki Coachella Festivali'ne katılıyorlar
     Dr. Dre Fan Club

Bu arada Snoop demişken Snoop bugün uyuşturucu bulundurmaktan gözaltına alınmış
     Dr. Dre Fan Club

• quote:

Orijinalden alıntı: aslanemre58

Dr Dre ve Snoop Dogg Cali'deki Coachella Festivali'ne katılıyorlar
     Dr. Dre Fan Club

Bu arada Snoop demişken Snoop bugün uyuşturucu bulundurmaktan gözaltına alınmış
     Dr. Dre Fan Club

Son durum ne Snoop hakkında

• Mahkemeye çıkana kadar serbest 20 Ocak'da mahkeme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanemre58

Mahkemeye çıkana kadar serbest 20 Ocak'da mahkeme

Sanki ilk defa yakalanıyor .Snoop'u sevmem ama 2'li için gidilir.
  • Eazy-E aslında sevmem ama N.W.A.'nın hatrına efsanedir
    Prodüksiyon yine Dre

• Bu parçadan bir gün sıkılacak mıyım çok merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaLLuM

Bu parçadan bir gün sıkılacak mıyım çok merak ediyorum.

San Andreas oynama sebebimdi zamanında. Nereden baksan SBS'ye giren çocuklarla yaşıt.

• Üniversite 1 öğrencisi yaşında
  • San Andreas oynayasım geldi

San Andreas'taki Ryder karakteri Eazy - E kopyası tam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mob Associate -- 15 Ocak 2012; 21:18:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İtalian Stallion*

San Andreas oynayasım geldi

San Andreas'taki Ryder karakteri Eazy - E feci benziyor

Zaten o dostum
     Dr. Dre Fan Club

Dre de baş kahramanımız CJ'e benzetiliyor
     Dr. Dre Fan Club

• Ice Cube reyiz niye yok
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.