Şimdi Ara

Download sırasında internet bağlantım kopuyor ! ( LÜTFEN ACİL YARDIM EDİN )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
10.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba umarım doğru yere konu açmışımdır.

    Biri Adsl'in yazlıkçı paketini aldım. 8 megabit ve limitsiz.. Kurulum sırasında wireless modem hediye ettiler, Air Ties Rt-212 model.

    Sorunum şu;

    İnternette gezerken hiçbir sorun yok, facete, skype'ta,forumda falan. Ama download yaparken internet bağlantım modemden kopuyor. Özellikle IDM ile film indirirken 2 dakika içinde bağlantım gidiveriyor, son zamanlarda youtube'tan video bile izleyemez oldum. Sadece laptopla ilgili bi sorun da değil, modeme bağlı olan bütün cihazların internet bağlantısı kesiliyor.Modem'i açıp kapatınca düzeliyor bağlantı geliyor, fakat tekrar bi download sırasında aynı şekilde bağlantı gidiyor.Bir de modemde aşırı bi ısınma söz konusu, ateş kesiyor resmen.. Sizlerden yardım istiyorum, herhangi bi çözümü var mıdır modem kurulum ayarlarından falan ? Yoksa cihaz mı arızalı ?



  • Yardim edecek yok mu ???

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up up up
  • yeni bir modem almani oneririm.yada modemi laptop sogutucusu ile sogut.5 kurusluk modem icin rezalet cekecegine param var diyorsan git cisco dan adam gibi kaliteli modem al.ben verdim modeme 140 lira yıl oldu banamisin demiyor.ama sunu unutma modemler isinir dandik modemde ise isinma sonucu int kopar.pc kapattiginda modemini kapatmayi unutma mesela bu bir tavsiye.BOL ŞANS

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HMMM BUNLARI OKUDUGUM İYİ OLDU BENDEDE LİNKSYS WAG 354 G VAR 2006 DAN BERİ KULLANIYORUM 6 SENE OLDU BANAMISIN DEMİYOR AMA HAT KALİTESİZ HERALDE 7 AYDIR KULLANDIĞIM 4 MB BAĞLANTI GİTTİ ŞİMDİ 1 MB VERİYOLAR NE HİKMETSE BENDE DEĞİŞTİRCEM MODEMİ YA
  • Ben Sana Biraz Yardımcı Olim İneternetin De Veya Modemin De Sorun Yok IDM İle Dedin Yanılmıyorsam İnternet Dowloader Manageri Kasdettin İnternetin O Proğram İndirmeye Başladığı İçin Gidiyor Tek Sebebi O Proğram Bende Şimdi Bilgi Almaya Çalışıyorum O Proğramı İnterneti Kesmesine İzin Vermeden Nasıl Kullanırız Diye .
  • Zayıflama ve SNR marjı değerlerine bak.Bunları modemin arayüzünde görebilirsin. Zayıflama değerleri yüksek veya SNR marjı değerleri düşükse nette kopmalar olur.
    u değerler sebebiyle 8 mbit'lik bağlantıyı 6 ile kullanabiliyorum.
  • Konu Cortlamışa Benziyor ama şimdi bende yaşadım sorunu.

    16mbit Sınırsız İnternetim Var Malum TTNET.

    kopmalar arada sırada oluyor ama film indirirken hızım 1.7 mb gördü ama fazla durmuyor 2 dk içinde 1-2 dk lık kopmalar oluyor.

    çözümü idm ile indirenler için söylüyorum: HIZ SINIR KOYMA.

    İdm nin indirme penceresinin 2.sekmesinde hız sınırı yerine 1300 KB/sn yazarsanız kopma olmuyor yani modeme aşırı yük binince modem bağlantıyı kesiyor internetin bağlantısı kopmuyor.

    Şuan 1.3 mb ile kopma olmadı hala devam ediyorum indirmeye...
  • adamangaralı A kullanıcısına yanıt
    konuyu hortlattığın için teşekkürler. yorumundan 1 yıl sonra dediğini uygularak idm ile download sırasında kopma sorununu çözmüş oldum. teşekkür ederim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.