Silmeyceksin!!Knight Online klasörü içine bu verdigim linktekini extract edeceksin daha sonra option.exe den dedigim ayarı yapıp autopatch.exeyi yükleyeceksin ve sorunsuz olacak
Emeğe Saygı Sağolasın Dostum UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP
evet $u anki zipli bunu knightonline klasörü içine extract edicen bisi cıkcak degi$tirim mi die vet dicen daha sonra dedigim option.exe den ayarı yapıp autopatch.exe yi yüklücen
wolky saol sende.
ben kahvaltı edicem sorulara bakamayabilirim
şu autopatch'i biri upload etsin siteden inmiyo dün indirmemiştim
abıcm acılmıyor hemde
quote:
Orjinalden alıntı: murtazaa
abıcm acılmıyor hemde
siteye açıldığında zaten link var ama çalışmıyor belkide bu ii olur bu sayede oyunu bırakırım
extract die secenek yok sag tıklıom üstüne buraya cıkar fln yazıo
quote:
Orjinalden alıntı: BrianOConner
extract die secenek yok sag tıklıom üstüne buraya cıkar fln yazıo
Arkadaşım Şaka yapıosun heralde... Buraya çıkar dicen tabiki
bu adrese girin orda arkadaşın dedigi 1454 patch de var ama siz onu degil de en basta 2. sırada olan KnightOnlineSetup1453.exe dosyasını indireceksiniz boyutu 456 mb kota umrunda olmayanlar ya da sınırsız olanlar ve arkadaşın onerdgii çözümü yapamayanlar bu dosyayı indirip direk yükleyebilirler ben şu an yeni indirmeye başladım ama oyunu silmeden etmeden bunu direk yükledigimizde olacagını dusunuyorum olmazsa oyunu silip direk bunu yüklerim bu da başka bi çözüm onerisi bunu inidirp yükledikten sonra serverlar acılınca rahatlıkla girebileceginizi düşünüyorum o şekilde de olmazsa ben bilmiyorum ben indiriyorum inşallah yükleyince düzgün çalışır...