Beyler dergilerde bi harici bi hardisk in reklamı vardı bilgisayar kapalıyyken de download ediyodu torrent felan bu harddisk gooogleda aradım da bulamadım. hangi marka modeldi yardımcı olursanız sevinirim. nezaman cıktığını hatırlamıyorum 3 sene de olabilir 6 ayda olabilir
Tesekkürler....
Olabilir mi ya ?
harddiskini değil ama torrent ve dosya indirme imkanı olan içinde hdd olan modemleri biliyorum. "NAS torrent" aratın google'da yardımcı olacaktır.
quote:
nezaman cıktığını hatırlamıyorum 3 sene de olabilir 6 ayda olabilir
Zaman anlayışınız bayaa gelişmiş duruyor.
PC kapalı vaziyetteyken download nasıl oluyor. Hadi modem açık , HDD'de network ile Modemle haberleşiyor diyelim ama işletim sisteminin tüm servisleri kapalı. Bunun nasıl olduğunu bilen varsa banada anlatsın, ilginç bir olay..
Pc kapalıyken Usb gücü çalışanı gördüm de Hdd'si çalışanı ilk defa duyuyorum
Pc kapalıyken psu da kapalı olacak, hdd nerden beslenecek, hadi bunları geçtik gelen bilgiler hop diye hdd ye komplemi gelecek, neresine gelecek, bi yer belirlemek işlemcinin ve windowsun görevi değil mi..?
Bir de WD Mybook World Edition var. Word Edition dışındakiler olmaz. Oda harici hdd.
Her iki ürünlede pc kapalıyken indirebilirsin.
Asus adsl modem vardı , içinde torrent istemcisi olan , çift USB vardı , birine printer takıp print server olarak kullanılabiliyordu , diğerine de USB flash yada USB harici disk takarak download yapabiliyordu , yani ben okuduğumun yalancısıyım , PClabs da bir yazısı vardı sanırım
arkadaşım bu alet işii görür. 2 adet sata destekli hdd takabilirsin kapasite sana kalmış pc ile alaksı olmadan download eder.. sen yeterki linkleri at..