Şimdi Ara

Dowland Hızım aşırı şekilde yavaş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb arkadaşlar benim internet hızım 4 mb,fakat r-a-p-i-d den dosya indirdiğim zaman çoğu zaman 15 veya 20 kblerde indiriyor normalde benim bildiğim 200 veya 300 kblerde indirmesi lazım acaba sorun benim pc demi yoksa dowland yaptığım sitede mi?

• evet acayip yavaş oluyor gece 12-01:00 arası 70 80 90 kb/s çıkıyor
  • evet o hıza çıkıyor ama bazen her zaman değil gece bile 20-30 kb lerde dowland hızı oluyor
  • http://speedtest.ttnet.net.tr adresinden test yaptın mı? hızın ne çıkıyor.

Ben de 4 mb kullanamayanlardanım, eskiden 170-200 arası dl hızına ulaşıyordum ama 2 gündür hızım 1 mb'nin de altında. test yaptığımda 700kpbs gibi komik rakamlar çıkıyor. 4440375'i aradım, arıza kaydı aldılar, sonra hatta arıza yok deyip arıza kaydını kapattılar :/ tekrar aradım düzelme yok diye

yarın ölçüm yaparız dediler. bakalım, ne olacak. 4mb bağlantım var sözde ama kullanamıyorum, 2mb bile razıyım ama 1mb nin hizmetini bile alamıyorum şu an.

• Son 1 saattir bendede acayip yavaşlama söz konusu.
    Yurtdışı haşat yurtiçi idare eder.
    AdAware güncelliyorum şu an 7kb/s hız.
    Bu mu son sürat internet hız 4096
  • şuan 80 mb lik dosya indiriyorum ve 7 kb son sürat internet dedikleri bu olsa gerek
  • Şu an 100 mb lik dosya indiriyorum , hız 22 kb. Sabah aynı dosyanın başka partını 90 kb 'la indiriyordu, şimdi 22kb. 90'ada razıyım yani 20'ye düşmesi çok kötü.

Ya benim başka bir sorum olucak. R-a-p-i-d'ten sorunsuzca dosya indirebileceğim bir download programı varmı. Yani öyle bir program olucak ki mesela akşam interneti kapıycam sabah açtığımda download devam edicek.
    Var böyle programlar biliyorum ama r-a-p-i-d'i desteklemesi lazım. Birde yarıda kesip tekrar devam edebiliyormuyuz. Kullandığınız böyle bir program varsa lütfen ismini paylaşın benle. Çok lazım çünkü. Şimdiden saolun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LoL İndirme çok yavaş
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: half life

Şu an 100 mb lik dosya indiriyorum , hız 22 kb. Sabah aynı dosyanın başka partını 90 kb 'la indiriyordu, şimdi 22kb. 90'ada razıyım yani 20'ye düşmesi çok kötü.

Ya benim başka bir sorum olucak. R-a-p-i-d'ten sorunsuzca dosya indirebileceğim bir download programı varmı. Yani öyle bir program olucak ki mesela akşam interneti kapıycam sabah açtığımda download devam edicek.
    Var böyle programlar biliyorum ama r-a-p-i-d'i desteklemesi lazım. Birde yarıda kesip tekrar devam edebiliyormuyuz. Kullandığınız böyle bir program varsa lütfen ismini paylaşın benle. Çok lazım çünkü. Şimdiden saolun.

premium kullanıyorsan flashget veya idm.. kullanmıyorsan kaldığın yerden devam etmenin bir yolu yok..
  • Maalesef premium yok. Neyse saol rapid linkleri işkence yoluyla indirmeye devam o zaman.

quote:

Orjinalden alıntı: >sCoRPion<

quote:

Orjinalden alıntı: half life

Şu an 100 mb lik dosya indiriyorum , hız 22 kb. Sabah aynı dosyanın başka partını 90 kb 'la indiriyordu, şimdi 22kb. 90'ada razıyım yani 20'ye düşmesi çok kötü.

premium kullanıyorsan flashget veya idm.. kullanmıyorsan kaldığın yerden devam etmenin bir yolu yok..

• e normal telekom cebitte hızlı interneti başka nasıl tanıtacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.