Şimdi Ara

Dövüşemiyorum hep dayak yiyorum yardım!.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
15.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yeasen

quote:

Orijinalden alıntı: bayhak
    niye kan kardeşmi çıkacaz aynı gün kavga ettik diye.

Olm manyak mısın sen?

Adama okul soruyom ticaret diyor
    il soruyorum ne yapacan diyorsun
    bende anlatıyorum daha kan kardeşi mi olacağız diyorsun???

Ne uyuz adamsın la karı gibi.
    Çok mu zor şu il şu okul demek ?

Sen bu gidişle çok dayak yersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: yeasen

quote:

Orijinalden alıntı: bayhak
    niye kan kardeşmi çıkacaz aynı gün kavga ettik diye.

Olm manyak mısın sen?

Adama okul soruyom ticaret diyor
    il soruyorum ne yapacan diyorsun
    bende anlatıyorum daha kan kardeşi mi olacağız diyorsun???

Ne uyuz adamsın la karı gibi.
    Çok mu zor şu il şu okul demek ?

Sen bu gidişle çok dayak yersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: BeNİnVisOlrm

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Benden uzun bi çocukla sınıfın kapısının önünde bekliyorduk. Çocuk beni deli etti konsantre oldum bi yumruk attım kapıya vurdum elimi. Dövüşmekten soğudum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: b437

kendine güvenmiyorsun, normalde birkaç dayaktan sonra dayak atar seviyeye gelmiş olman lazımdı ama demek ki dayak yerken bir şey öğrenmiyorsun. tek çözüm yolu bir dövüş sporu ile uğraşman gerekiyor. tavsiyem wing chun

way tecrube konuşuyor çokmu dayak yedın bu arada
    ben 16 yaşında taıboxsa 25 yaşındada taekwandoya gıttım tavsıye ederım ozellıkle taiboxu adama manyak cesaret veren bi spor
  • quote:

Orijinalden alıntı: OTTOMAN_67

quote:

kendine güvenmiyorsun, normalde birkaç dayaktan sonra dayak atar seviyeye gelmiş olman lazımdı ama demek ki dayak yerken bir şey öğrenmiyorsun. tek çözüm yolu bir dövüş sporu ile uğraşman gerekiyor. tavsiyem wing chun

ben 16 yaşında taıboxsa 25 yaşındada taekwandoya gıttım tavsıye ederım ozellıkle taiboxu adama manyak cesaret veren bi spor

Alıntıları Göster
    Kardeş öncelikle şunu söyleyeyim mecbur kalmadan kavga etmek iyi bir şey değildir ama kendini de koruman gerekir ben biriyle dalaştığımda veya kavga edersem ki az etmişimdir en fazla 1 yumruk yer kurtarırım diye düşünüyorum o heyecanı bu şekilde atabiliyorum tabi kavga ciddiyse hastanelik olabilme ihtimalini de düşünmen gerekir ayrıca korkmadığını hissettirmek karşındakini de psikolojik olarak korkutacaktır zaten sakin olmaya çalışacaksın akılsızca bir şey yapmayacaksın bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suprémacy -- 27 Şubat 2011; 0:30:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wesker7

quote:

tekvando iyidir ama taibox pek bilmiyorum özelliklerini yazabilirmisin box gibimi yoksa karate tarzımı?

• quote:

Orijinalden alıntı: OTTOMAN_67

quote:

Alıntıları Göster
    ASla dayak yemedim yasadigim ortamla kulturle alakali cebinde illahim bicagim olurdu cunku insanlar her seye hazirlikli olmali gerektigi zamanda kulan korkma 14 yasinda ilk adam bicaklamam oldu 1 gun bile yatmadim:) korkma dayak yersen ilerde alamayacagin sorunlarin olur lisede senle dalga gecerler sokakta isim takar artistlik yaparlar
    Korkma
    Vur getsin sonunu dusunme yasadigimiz 2 gunluk dunya 1 ay fazla 1 eksik yaşasan ne olur

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Elinin ayağının titremesi normal birşey banada olur. O titreme geldiğinde eğer kendini kontrol edip düzgün bir şekilde kavga edebilirsen yıkamayacağın adam yok.

Titreme adrenalin hormonundan dolayı olur ve gücün, hızın 2 katına kadar çıkabilir. Tabi vücudunu çok zorlarsan 2-3 günde kas ağrısıyla kalırsın

Tavsiyem kickboxa git. En azından Adam gibi yumruk, tekme atmayı savunma yapmayı öğrenirsin. Bu işin çok tekniği var. En ufak bir yumruk tekniğinde bile öyle incelikler var ki oha dersin. Burdan anlatılacak şeyler değil.

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    ADAM AKILLI DAYAK YEMEDEN DAYAK ATAMAZSIN. ben lise 2'ye kadar hiç kimseyi öyle aman aman dövememiştim ama lise 2'de çok fena bir dayak yedim hemde 3 kişi birden daldı tek bir yumruk bile vuramamıştım. sırtım tamamen morarmıştı kafamda şişmedik yer kalmamıştı . o günden sonra kavgaya ilk başlayanın kazandıgını anladım , artık dayak yememek için adam daha ne oldugunu anlamadan güzel bir kafa atıyorum ayrıca eger yanımda sopam varsa (kiraz agacından kestim ) allah ne verdiyse dalıyorum . sopa kullanmamın nedeni yumrukarımın bir b.ka yaramıyor olması yani öyle vurdugumda adama sanki etki etmiyor gibime geliyor onun için sopamla oldugumda 3 kişiye bile tek dalarım ama sopam yoksa duruma göre dayak yemeyi göze alarak kavgaya girebilirimde , topuklayıp olay yerinden kaçabilirim de

• quote:

quote:

quote:

tekvando iyidir ama taibox pek bilmiyorum özelliklerini yazabilirmisin box gibimi yoksa karate tarzımı?

tai kickbox dirsek diz kullanabiliyorsun serbestsin yani çok sert bi spor taekwandoya gittim artıstık hareketlerden başka bişiy yok ama super tekmeler atabılırsın tabi ayaklarını sıfırlaman lazım bende bu yetenek 8 yaşından beri vardı zorlanmadım ve taekwandoyu bıraktım tai kickbox adamı alt etmek için yapılabılecek en güzel spor tavsiyem budur

• quote:

Orijinalden alıntı: TheTime

Ezik-Man'den yardım al

Alıntıları Göster
    dövüş kurslarına git
    bizim arkadaş dövüşmeyi bilmez hep dayak yiyen kavgadan kaçan biriydi bi dövüş sanatına yazıldı (sokak dövüşü gibi bişey) onda dövüş öğrenmiş bıçaklı adama karşı napılı bilmem neye karşı napılır gibi (ama bu süreçte klupte sağlam dayak yemiştir) kursa yazıldıktan 2 ay felan sonra dövüşmeyi felan iyi öğrenmiş okulda çocuğun birini pis dövmüş kolunu felan kırmış dağıtmış resmen.

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Kavga en son seçeneğin olsun bunu en başta belirtiğim.Boy 1,90 kilo 100 yani biraz iri kıyımım neyse bir mevzu olmuş mahallede ortam gerilmiş bende tesadüf ordayım fazla konuşma yok 2 taraf da birbirini tartıyor anladım büyük kavga çıkacak dedim gireyim araya beyler sakin olun filan hani sözümüz geçer dedik ulen bi karıştı ortalık ordan bana bi yumruk tam benim surata beynimde şimşekler çarptı şöyle bi sendeledim geriye çekildim baktım bana vuran lavuk cılızın teki neyse tabi o sinirle bende daldım polis filan geldi ayırdı o lavuğa da vuramadım ona yanarım.Yani arkadaşım sana diyeceğim ilk vuran sen ol vuracağın yeri iyi seç karşında ki senden iriymiş güçlüymüş farketmez karambole dalma itiraf etmeliyim o çocuk bana 2veya 3 tane öyle sağlam vursaydı inan belki yere bile düşürürdü öyle bakma tekvando taibox aikodo filan bunlar sokak kavgasında işe yaramaz dövüceğin varsada dayak yersin deme di deme tabi buda benim şahsi fikrim ama sana verceğim en büyük tavsiye kavgadan uzak durmam aklın varsa kaçarsın tabi namus din vatan gibi mevzular hariç çünkü pisi pisine arkadaşım kavgada hayatını kaybetti aradan bir bıçak kimden geldiği de belli değil 19 yaşındaydı sevdiği vardı seveni vardı

• quote:

Orijinalden alıntı: olizvel

Kavga en son seçeneğin olsun bunu en başta belirtiğim.Boy 1,90 kilo 100 yani biraz iri kıyımım neyse bir mevzu olmuş mahallede ortam gerilmiş bende tesadüf ordayım fazla konuşma yok 2 taraf da birbirini tartıyor anladım büyük kavga çıkacak dedim gireyim araya beyler sakin olun filan hani sözümüz geçer dedik ulen bi karıştı ortalık ordan bana bi yumruk tam benim surata beynimde şimşekler çarptı şöyle bi sendeledim geriye çekildim baktım bana vuran lavuk cılızın teki neyse tabi o sinirle bende daldım polis filan geldi ayırdı o lavuğa da vuramadım ona yanarım.Yani arkadaşım sana diyeceğim ilk vuran sen ol vuracağın yeri iyi seç karşında ki senden iriymiş güçlüymüş farketmez karambole dalma itiraf etmeliyim o çocuk bana 2veya 3 tane öyle sağlam vursaydı inan belki yere bile düşürürdü öyle bakma tekvando taibox aikodo filan bunlar sokak kavgasında işe yaramaz dövüceğin varsada dayak yersin deme di deme tabi buda benim şahsi fikrim ama sana verceğim en büyük tavsiye kavgadan uzak durmam aklın varsa kaçarsın tabi namus din vatan gibi mevzular hariç çünkü pisi pisine arkadaşım kavgada hayatını kaybetti aradan bir bıçak kimden geldiği de belli değil 19 yaşındaydı sevdiği vardı seveni vardı

öyle bakma tekvando taibox aikodo filan bunlar sokak kavgasında işe yaramaz kusura bakmada şaka gibisin taikickboxun ne oldugunu bilmediğin aikidonun ne oldugunu bilmediğin taekwandonun ne oldugunu bilmediğin bariz anlaşılıyor hatta dövüşmeninde ne oldugunu bilmiyorsun sana kım soyledı dövüşmenin boyla cartla curtla ilgili oldugunu her ikisininde avantajları vardır kullanmasını bileceksin senin aldıgın o andakı darbeyi taikıckboxsa giden adam hergun alıyor once gidip spor yapılırken bi izle sana o darbeyi sıradan biri vurmuş zaten spor yapan biri vursaydı vay halıne

• quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

quote:

Orijinalden alıntı: Shotter

Wing Tsun öğrenmeye başla. youtube'da arat bi kaç video izle. Gerçi video ile olcak iş değil ama. İlham verir en azından.

Wing Tsun ne hocam allasen? Sokak kavgasından bahsediyoruz. Eline verir yollarlar. Böyle uzak doğu sporlarında ustalaşmak zordur, 2-3 sene gitse anca dayak atıcak kıvama gelir. Boks falan desen neyse. 3 ay gitse adam akıllı iki yumruk öğrenir, ikide tekme, birazda kapanmayı öğrense yoldan çevirdiği 5 kişiden ikisini döver.

Konu hakkında bilmeden yorum yapıp insanları yanlış yönlendirmeyin. 3 aylık boksörü 3 aylık WT'ci evir çevir döver.

Birebir sokak dövüşüdür WT. Savunma sanatı değil savaş sanatıdır.

Soruları alayım.

• quote:

quote:

Wing Tsun öğrenmeye başla. youtube'da arat bi kaç video izle. Gerçi video ile olcak iş değil ama. İlham verir en azından.

Wing Tsun ne hocam allasen? Sokak kavgasından bahsediyoruz. Eline verir yollarlar. Böyle uzak doğu sporlarında ustalaşmak zordur, 2-3 sene gitse anca dayak atıcak kıvama gelir. Boks falan desen neyse. 3 ay gitse adam akıllı iki yumruk öğrenir, ikide tekme, birazda kapanmayı öğrense yoldan çevirdiği 5 kişiden ikisini döver.

Emin misin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07BLueDeViL07

quote:

quote:

Wing Chun bir savunma sanatıdır

Benim görüşüm:

Wing Chunda ileriye gitmeden bile temelleri sağlam öğrenen bir kişi kolay kolay dayak yemez.

Bırakın uzak doğu saçmalıklarını krav maga öğrendinmi alayını yıkarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: MalcolM-X-

ASla dayak yemedim yasadigim ortamla kulturle alakali cebinde illahim bicagim olurdu cunku insanlar her seye hazirlikli olmali gerektigi zamanda kulan korkma 14 yasinda ilk adam bicaklamam oldu 1 gun bile yatmadim:) korkma dayak yersen ilerde alamayacagin sorunlarin olur lisede senle dalga gecerler sokakta isim takar artistlik yaparlar
    Korkma
    Vur getsin sonunu dusunme yasadigimiz 2 gunluk dunya 1 ay fazla 1 eksik yaşasan ne olur

adam MALcolm-x- beyler
  • quote:

quote:

öyle bakma tekvando taibox aikodo filan bunlar sokak kavgasında işe yaramaz kusura bakmada şaka gibisin taikickboxun ne oldugunu bilmediğin aikidonun ne oldugunu bilmediğin taekwandonun ne oldugunu bilmediğin bariz anlaşılıyor hatta dövüşmeninde ne oldugunu bilmiyorsun sana kım soyledı dövüşmenin boyla cartla curtla ilgili oldugunu her ikisininde avantajları vardır kullanmasını bileceksin senin aldıgın o andakı darbeyi taikıckboxsa giden adam hergun alıyor once gidip spor yapılırken bi izle sana o darbeyi sıradan biri vurmuş zaten spor yapan biri vursaydı vay halıne

Ben mi bilmiyorum yav can kilod fan dam(biz mahallede öyle derdik kendisine)filmeriyle büyüdük neyse şaka bi yana da sen beni tanımazsın ben seni tanımam ben selamsız da büyüdüm hiç te iyi bir ortam değildi ukalık olsun diye demiyorum ama 30 yaşındayım çok şey yaşadım ama hiç senin dediklerinle kavgayı kazanan görmedim he 2 tarafta eşit ise aynı stilde filan kapışma olacaksa onu bilmem ama lambur lumbur sille tokat yumruk tekme dalan birisine nasıl karşı gelecek ya bırakın bunları dostum şaka gibisiniz bu tarz öğüt veren insanlar genelde ya hiç kavga etmemiş yahut ta çok film izlemiş insanlardır (iyiki çok film izlememişim çok dayak yerdik )bu arada ben şahsi fikrimi söyledim kesinlikle kavgaya karşıyım en son çare olmalı sanada tavsiyem çok film izleme

• quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Konu dışının %95i, hatta burada sana tavsiye verecek olanlarda senin gibi, üzülme fazla.

• quote:

quote:

quote:

Ben mi bilmiyorum yav can kilod fan dam(biz mahallede öyle derdik kendisine)filmeriyle büyüdük neyse şaka bi yana da sen beni tanımazsın ben seni tanımam ben selamsız da büyüdüm hiç te iyi bir ortam değildi ukalık olsun diye demiyorum ama 30 yaşındayım çok şey yaşadım ama hiç senin dediklerinle kavgayı kazanan görmedim he 2 tarafta eşit ise aynı stilde filan kapışma olacaksa onu bilmem ama lambur lumbur sille tokat yumruk tekme dalan birisine nasıl karşı gelecek ya bırakın bunları dostum şaka gibisiniz bu tarz öğüt veren insanlar genelde ya hiç kavga etmemiş yahut ta çok film izlemiş insanlardır (iyiki çok film izlememişim çok dayak yerdik )bu arada ben şahsi fikrimi söyledim kesinlikle kavgaya karşıyım en son çare olmalı sanada tavsiyem çok film izleme

yok abi saygısızlık olmasın bende 27 yaşına gıriyorum 1 ay sonra 16 yaşında taıkıckboxsa gittim çokda kavga ettık sonra taekwandoya başladım aıkıdoda o dedıgın şekıl saldıranları çok rahat bi şekılde tek hamle ile darbeyi savura bılıyorsun ince hassas bolgelerden tutarak bir taıkıckbox sporuna gitmiş yıllarını vermiş biri ile gitmemiş birisi arasında çok fark var gerek vuruşta gerek savunmada ben film izlerim ama dediğin gibi hayal dunyasındada yaşamam kaç yıl bu tur sporla ugraşan biri olarak bununla fılm izlemenın bı alakası yok karşındada liseli yok herşeyi abartayım senı salonlarda kapışmaları izlerken gormek ısterım
    lambur lumbur dalan dediğin zaten ne yaptıgını kendısıde bılmeyen dediğindir

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.