Şimdi Ara

DÖVÜŞ FİLMLERİ [Dövüş Filmi Arayanlar Gelsin] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
3
Favori
11.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İzleyecek arkadaşlar önce Ip Man ile başlasın daha dövüş ve komedi arayanlara blood and bone öneririm tabi ong bak ve warriorda çok güzel ama ong bak'ın sadece birincisi güzel
  • Van damme' ın hemen hemen tüm filmleri. Bloodsport, kickboxer izlememiş bir kişi ben dövüş filmi seyrettim demesin .

Ayrıca kendisinin genel olarak hiç sevilmediği Street Fighter filmini de çok severim;

Şimdi yok aduket yok, o ne biçim ken, senaryo berbat demeden önce birde şu açıyla filme bir bakalım:

-Street Fighter oyununun Amerika ve Japonya'da senaryolar farklı lanse edilmiştir. İsim haklarında çıkabilecek problemlerden dolayı (M.bison-Balrog) isim değişikliğinin yanısıra, Japonlar da Ryu ana karakterken (ki aslı budur) Amerika'da kötü karakterle savaşan kahraman asıl kahraman (ki normalde bu böyledir) ve en önemli nokta olan Amerika'lı asker Guile asıl karakter, Ryu ve Ken ona yardım eden iki kankadır (tamam oyunda senaryo değiştirilmiyor ama lanse ediliş biçimi farklı, nasıl mı, bak oku şimdi)

Street Fighter çizgi filmini izlemiş arkadaşlar (Amerikan yapımı, eski çizgi film, bir ara bizim kanallarda da gösteriliyordu) Guile'ın asıl karakter, Ryu ve Ken'in yardımcı kankalar olduğunu hatırlayacaklardır. Guile kahraman amerikan askeri değil mi, kötü adam bison değil mi, e o zaman bu oyunun ana karakteri Guile diye Amerikan gençleri kalbindeki tahta Ryu yerine Guile oturmuş, tahtın yanında Ryu ve Ken iki muzur kanka olarak takılmaktadır.

Şimdi filme baktığımız zaman, aynen konu bunun üstünde gidiyor. Ha eksiklik yok mu. tabiki var.

-Özel hareketler. 1994 yılında şimdiki kadar olmasada özel efektler sinemada kullanılıyordu. Pekala hadouken, sonic boom vs hareketleri yapılabilirdi.Ayrıca o nası oryuket lan...

-Blanka, dhalsin gibi baba karakterleri doğru düzgün göremedik

-Evet Ken hiç benzememiş. Ryu Super Street Fİghter 2'deki haline benzesede Ken hiç olmamış. Balrog'da öyle,

Demek istediğim o kadar kötü bir film değil, hatta oldukça güzel bir filmdir. Van Damme Guile rolüne cuk diye oturmuştur . Bison rolünde zaten Raul Julia aşmış bitirmiş, hayatının en son ama belkide en iyi rolünü yapmış. Honda japon değildi ama oyundaki karaktere çok benziyordu (silme yağ torbası değil, şişman ama kaslı bir suma güreşçisi), Zangief daha iyi olamazdı, chun li ve cammy olmuş. t hawk biraz cücük kalsada fena değil. Sagat, Wes Studi ile gayet güzel olmuş. Vega oyundaki artis imajının dışında olasada gerçek bir ispanyola benziyordu.

Şimdi diğer dövüş oyunlarından uyarlanmış filmlere bakalım:

-Mortal Kombat: Bu film gayet iyiydi
    -Mortal Kombat 2: Street Fighter bundan çok daha iyiydi
    -Dead or Alive: Saçma sapan bir film, Street Fighter her türlü bundan daha iyi
    -Tekken: Tam bir hayal kırıklığı, SF ile karşılaştırmıyorum bile
    -King of Fighters: Dİğer bir tekken vakası. Aynı,SF'nin yanına yaklaşamaz.

Sonuç: film güzel arkadaşlar, "bu ne yeeaaa" demeden, oturun TV'nizin karşınıza, rahat rahat seyredin, zevkini çıkarın. (o kadar yapılan kötü yorumların ardından bunları yazdım rahatladım, oh be, yemeyin şu filmin hakkını artık )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolF-EyE -- 26 Eylül 2012; 15:52:59 >

• Yalnız çok güzel konu olmuş beyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ITci Boksör

Van damme' ın hemen hemen tüm filmleri. Bloodsport, kickboxer izlememiş bir kişi ben dövüş filmi seyrettim demesin .

Ayrıca kendisinin genel olarak hiç sevilmediği Street Fighter filmini de çok severim;

Şimdi yok aduket yok, o ne biçim ken, senaryo berbat demeden önce birde şu açıyla filme bir bakalım:

-Street Fighter oyununun Amerika ve Japonya'da senaryolar farklı lanse edilmiştir. İsim haklarında çıkabilecek problemlerden dolayı (M.bison-Balrog) isim değişikliğinin yanısıra, Japonlar da Ryu ana karakterken (ki aslı budur) Amerika'da kötü karakterle savaşan kahraman asıl kahraman (ki normalde bu böyledir) ve en önemli nokta olan Amerika'lı asker Guile asıl karakter, Ryu ve Ken ona yardım eden iki kankadır (tamam oyunda senaryo değiştirilmiyor ama lanse ediliş biçimi farklı, nasıl mı, bak oku şimdi)

Street Fighter çizgi filmini izlemiş arkadaşlar (Amerikan yapımı, eski çizgi film, bir ara bizim kanallarda da gösteriliyordu) Guile'ın asıl karakter, Ryu ve Ken'in yardımcı kankalar olduğunu hatırlayacaklardır. Guile kahraman amerikan askeri değil mi, kötü adam bison değil mi, e o zaman bu oyunun ana karakteri Guile diye Amerikan gençleri kalbindeki tahta Ryu yerine Guile oturmuş, tahtın yanında Ryu ve Ken iki muzur kanka olarak takılmaktadır.

Şimdi filme baktığımız zaman, aynen konu bunun üstünde gidiyor. Ha eksiklik yok mu. tabiki var.

-Özel hareketler. 1994 yılında şimdiki kadar olmasada özel efektler sinemada kullanılıyordu. Pekala hadouken, sonic boom vs hareketleri yapılabilirdi.Ayrıca o nası oryuket lan...

-Blanka, dhalsin gibi baba karakterleri doğru düzgün göremedik

-Evet Ken hiç benzememiş. Ryu Super Street Fİghter 2'deki haline benzesede Ken hiç olmamış. Balrog'da öyle,

Demek istediğim o kadar kötü bir film değil, hatta oldukça güzel bir filmdir. Van Damme Guile rolüne cuk diye oturmuştur . Bison rolünde zaten Raul Julia aşmış bitirmiş, hayatının en son ama belkide en iyi rolünü yapmış. Honda japon değildi ama oyundaki karaktere çok benziyordu (silme yağ torbası değil, şişman ama kaslı bir suma güreşçisi), Zangief daha iyi olamazdı, chun li ve cammy olmuş. t hawk biraz cücük kalsada fena değil. Sagat, Wes Studi ile gayet güzel olmuş. Vega oyundaki artis imajının dışında olasada gerçek bir ispanyola benziyordu.

Şimdi diğer dövüş oyunlarından uyarlanmış filmlere bakalım:

-Mortal Kombat: Bu film gayet iyiydi
    -Mortal Kombat 2: Street Fighter bundan çok daha iyiydi
    -Dead or Alive: Saçma sapan bir film, Street Fighter her türlü bundan daha iyi
    -Tekken: Tam bir hayal kırıklığı, SF ile karşılaştırmıyorum bile
    -King of Fighters: Dİğer bir tekken vakası. Aynı,SF'nin yanına yaklaşamaz.

Sonuç: film güzel arkadaşlar, "bu ne yeeaaa" demeden, oturun TV'nizin karşınıza, rahat rahat seyredin, zevkini çıkarın. (o kadar yapılan kötü yorumların ardından bunları yazdım rahatladım, oh be, yemeyin şu filmin hakkını artık )

hacı ne yazdığını okumadım ama üşenmeden yazdın o kadar sayfa helal olsun :D:D

• quote:

Orijinalden alıntı: mago06

Böyle Bir Konu Görmedim Forumda Bende Açayım Dedim Dövüş Filmi Arayanlara Kolaylık Olsun Diye Sizinde Bildiğiniz Dövüş Filmleri Varsa Ekleyebilirsiniz.

hepsi çok güzel ama yenilmez 2-3 hayranım

• quote:

Orijinalden alıntı: The Raider

quote:

Orijinalden alıntı: ITci Boksör

Van damme' ın hemen hemen tüm filmleri. Bloodsport, kickboxer izlememiş bir kişi ben dövüş filmi seyrettim demesin .

hacı ne yazdığını okumadım ama üşenmeden yazdın o kadar sayfa helal olsun :D:D

Eyvallah :))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: onlarburdalar

quote:

Orijinalden alıntı: mago06

Böyle Bir Konu Görmedim Forumda Bende Açayım Dedim Dövüş Filmi Arayanlara Kolaylık Olsun Diye Sizinde Bildiğiniz Dövüş Filmleri Varsa Ekleyebilirsiniz.

hepsi çok güzel ama yenilmez 2-3 hayranım

Real steels , blood and bone , vd holiganlari degismem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yarın dövüş sanatları filmleri konusunu açıcam sabredin
  • Çoğunu izledim diğerlerinede bi bakıcam sağolasın.
  • Alıntılar ne kadar kirletiyor sayfayı.

• Üstte kalsın faydalı olur
  • Fearless
  • Theo Angelopoulos kullanıcısına yanıt
    ben bu fimleri izlemiştim ama latyazılıydı türkçe dublaj var mı
  • The Fighter ve Cindrella Man
  • "Ninja 2: Gözyaşının Gölgesi" imdb puanı 6,2 (Filmin başından sonuna kadar dövüş sahneleri var Scott Adkins oynuyor zaten )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.