Şimdi Ara

dövüş-dram (sadece sen gibi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sadece sen gibi bi film arıyorum içinde olcak (boks,sokak dövüşü) ama bi yandanda dram olacak mesela aşk olur :DDD bildiginiz film varsa söylermisiniz

• Never Back Down (1-2)
    Yenilmez Serisi
  • Hellmeyeah H kullanıcısına yanıt
    konudan bahsetseydin biraz hocam
  • Sanırım izlememişsin.İzlemişsindir diye tahmin etmiştim.İlk olarak Never Back Down filminin birincisini izle,sonra ikincisini.Motivasyon,aşk,mücadele tarzında harika filmdir.Konusuna internetten baksan daha doğru.Sana doğru aktaramayabilirim.
  • Yuh tam olarak istediğin şey.Bir kızın boksta yükselmek istemesi ve neredeyse 0'dan başlayıp çok iyi yerlere gelmesi anlatılıyor.Tabii filmin sonlarına doğru tek olsaydım ağlamaktan yüzerdim herhalde odada İzle hak verirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 2 Ocak 2015; 17:42:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jim Carrey

Yuh tam olarak istediğin şey.Bir kızın boksta yükselmek istemesi ve neredeyse 0'dan başlayıp çok iyi yerlere gelmesi anlatılıyor.Tabii filmin sonlarına doğru tek olsaydım ağlamaktan yüzerdim herhalde odada İzle hak verirsin

bunu izledim :D never back downu izlicem teşekkür ederim
  • atakanatkn A kullanıcısına yanıt
    Önemli değil.O dediğinde dram 0 ama :D Nasıl unuttum!!! Alttaki efsane.Üstteki (Million D.B.) kadar iyi neredeyse
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• Tam istediğiniz tarzda filmler. Ayrıca bende Warrior filmini izlemenizi tavsiye ediyorum çok iyi bir filmdir.
  • Ip Man
    Ong Bak

serilerini izle bunların
  • Aklıma gelen bütün filmler söylenmiş neredeyse..

Ama şuna da bakabilirsin;

http://www.filmdizitavsiye.com/sampiyon-the-wrestler/
  • Chocolate (2008)
    Korkusuz (2006)
    Efsane Yumruk (1994)

Şunada bir bak istesen henüz izlemedim ama sadece sen filmi bu filmden esinlenmiş Günye Kore filmidir Sadece Sen (2011)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y12 -- 3 Ocak 2015; 14:44:08 >
  • Fatal Contact (2006)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !antidote! -- 3 Ocak 2015; 15:33:04 >
  • içerisinde hem dram hem de dövüş olsun diyosan aklıma ilk cinderella man gelir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.