Şimdi Ara

Dövme yaptırıyorum yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dövme yaptırmayı düşünüyorum öyle ne çok büyük nede çok küçük dövme arıyorum aklımda olan tek şey şuan karga var attığım dövme sizce güzel mi ve güzel bulduğunuz dövmeleri atabilirmisiniz he bu arada koluma yaptırıcam galiba kolun neresine olduğuna karar veremedim onada yardım edin bi zahmet:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miracacar -- 30 Temmuz 2014; 3:54:31 >

• Gobelin biri dovme yaptirdi diye ailesi bicakla saldirmis la feyste gorduydum ona gore :D

Sekil olarak bilemiyceyim lakin sakin dirsek altina yaptirma. Sıkılırsin sorun olur orda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wiz Khalifa gibi yaptır

• wiz gibi yaptırmaya para yetmez:D:D
  • bende dövme yaptırmak istiyorumda.. hepatit , hiv felan olur muyuz diye korkuyom .
    iğneyi felan değiştirmese . bittik
  • böyle bir şeyi foruma sorma hocam sonuçta yaptırcağın dövmeyi sürekli taşıyacaksın benim beğendiğim şeyimi taşımak istiyorsun hangisi hoşuna gidiyorsa onu yaptır
  • ben yaptırmadan önce insanların yaklaşımını ve birazda dövme modelleri almak ve karar vermek istiyorum o yüzden açtım konuyu kardeş
  • Kaç yaşındasın ne iş yapıyorsun nerde okuyorsun bilmiyorum ama memur olursan kolundaki dövmen sana sıkıntı çıkarabileceği için sürekli uzun kollu giymek zorunda kalırsın. Ayrıca sürekli gördüğün için de çabucak sıkılırsın. Onun için bence yaptıracağın yeri iyi düşün.
  • hiv ile dövme arasında nasıl bi ilişki kurdun olm :D adam dövme makinasını ... sokmicak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aesource -- 30 Temmuz 2014; 5:21:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aesource

hiv ile dövme arasında nasıl bi ilişki kurdun olm :D adam dövme makinasını ... sokmicak

virüs kapmak için . iğne ucu ve boyayı felan değişmezse . olabiliriz abi .
    hepatit vs de kapabiliriz.
  • Bunun İçin Üye Oldum kullanıcısına yanıt
    koluma yaptırmayı düşünüyorum dirseğin üst kısmına biraz araştırdımda memurlukta sorun çıkmıyormuş sadece askerlik ve polislikte sorun olabiliyormuş bende lisede son sınıfta yabancı dil(ingilizce) okuyorum seçebileceğim mesleklerde dövme sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
  • İğneler tek kullanımlık zaten kanki ya
  • Dirsekle omuz arasında, omuzuna biraz daha yakın olarak yaptır bence :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F31FE8CB4 -- 30 Temmuz 2014; 5:31:44 >
  • dövme görünmeyecekse yaptırmanın ne anlamı kalır diye düşünüyorum:D
  •  Dövme yaptırıyorum yardım edin

Bunu yaptır.

• quote:

Orijinalden alıntı: miracacar

dövme görünmeyecekse yaptırmanın ne anlamı kalır diye düşünüyorum:D

Bence önemli olan yeri geldiği zaman gözükmesi, mesela sahilde üstünü çıkarttığında veya soyunman gerektiği zaman. O zaman daha çekici olur. Herkesin her zaman görmesini istiyosan alnına yaptırabilirsin mesela :)
  • Daedra Malthael kullanıcısına yanıt
    güzel figürmüş ama ben gerçekten nesneler mi desem canlılar mı desem yani gerçek birşeyler arıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: miracacar

güzel figürmüş ama ben gerçekten nesneler mi desem canlılar mı desem yani gerçek birşeyler arıyorum

Bunun gibi değişik figürler daha ilgi çekici durur klasik canlı resimlerine göre.

• Daedra Malthael kullanıcısına yanıt
    çizim olarak bulucak olursam çok var dostum zaten bana yaratıcı ve ilgi çekici birşeyler lazım param olsa tüm kolu old school renkli yaptırırım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.